Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2011 01 07, 14:06)
Manau, normali juostelė, pabandyk keletą skirtingų, išsirinksi, kurios tinkamos tik prie natūralios šviesos, kurios gelbsti situaciją tamsiuose namuose ir pan., kurios į žalumą, kurios į mėlynumą traukia, kurios vasarai, kurios - žiemai..smile.gif kiti gal daugiau pasisakytų apie šią konkrečią juostą, aš ją gal tik vieną turėjau, nepamenu nieko, nei gero, nei blogo. aš kai keletą kartų su visokiais keistais tudor'ais pafotkinau, tai man nė viena juosta neatrodo bloga smile.gif

Uhu, aciu:)
Tudora nepirksiu:)
Atsakyti
0.5m/1.6ft; AF 35-70mm; 1:3.5 (22)-4.5.
jei as teisi:
minimalus fokusuojamas atstumas (iki daikto kurį fotografuoji) 0.5 m
zoominis objektyvas su zidino nuotoliu nuo 35 iki 70 mm
minimali diafragam 3.5 esant 35 mm zidinio nuotoliui ir 4.5 labiausiai prizoominus iki 70 mm
maximali f reikšmė 22

minimalus fokusuojamas man patinka, man su savo 0.9 m jau sunku. objektyvas kiek tamsokas (reiks daugiau šviesos, kad nesujudinti ir teisingai eksponuoti). zoomas man kaip privalumas, kitiems bus minusas, nes fiksuoto zidinio nuotolio objektyvams kokybe zoomui sunku prilygti.
o ar jis tau tinka - sužinosi tik pafotografavus ilgiau. dovanotam fotikui i objektyva nežiūrima, tad bandyk ir tiek. kai pajusi kažko kad trūksta - ieškosi kito.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 07 sausio 2011 - 14:25
QUOTE(Alabama @ 2011 01 07, 14:09)
Uhu, aciu:)
Tudora nepirksiu:)

pabandyk pagooglint fuji reala test shots arba samples, susidarysi įspūdį, kokias spalvas, grūdą duoda, pasianalizuok apšvietimo sąlygas, spalvas, paros metą, metų laiką ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz sveikinimus smile.gif bandysiu uzrasyti savo patyrimus vienoje vietoje. Koncentruotai taip sakant. Mazu kam pades kada ar siaip koki postumi mintims duos. Kartu didinu kompiuterini rastinguma. Esu jau tokiam pazinimo etape, jog siandien issprendziau tinklapio foto keitimo problema. Man neleido nes folderiui nebuvo priskirtos teises777. Priskyriau ir individualizavau isvaizda savo foto. Labai savimi didziuojuosi. Padeda smegenis palaikyti formoje cool.gif

Sayonara - perduok aciu dideli. Gavau, skaiciau, vertinu pasiulymus.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2011 01 07, 15:23)
0.5m/1.6ft; AF 35-70mm; 1:3.5 (22)-4.5.
jei as teisi:
minimalus fokusuojamas atstumas (iki daikto kurį fotografuoji) 0.5 m
zoominis objektyvas su zidino nuotoliu nuo 35 iki 70 mm
minimali diafragam 3.5 esant 35 mm zidinio nuotoliui ir 4.5 labiausiai prizoominus iki 70 mm
maximali f reikšmė 22

minimalus fokusuojamas man patinka, man su savo 0.9 m jau sunku. objektyvas kiek tamsokas (reiks daugiau šviesos, kad nesujudinti ir teisingai eksponuoti). zoomas man kaip privalumas, kitiems bus minusas, nes fiksuoto zidinio nuotolio objektyvams kokybe zoomui sunku prilygti.
o ar jis tau tinka - sužinosi tik pafotografavus ilgiau. dovanotam fotikui i objektyva nežiūrima, tad bandyk ir tiek. kai pajusi kažko kad trūksta - ieškosi kito.

O ka gali reikst tas 1.6ft?
Kiek suprantu tai senas zymejimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 01 07, 17:30)
O ka gali reikst tas 1.6ft?
Kiek suprantu tai senas zymejimas  blush2.gif

tie patys 0.5 m tik pėdomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 01 07, 03:34)
gerai pusto.. šią žiemą neturėtų būti problemų su žiemiškais vaizdais..smile.gif o sako, kad vasaris yra pūgų mėnuo.. doh.gif
Ech, pavydžiu jums tų vaizdų... Pas mus nykiai plika žiema... sad.gif

QUOTE(Sansara @ 2011 01 07, 05:34)
andriuska, ziuriu blogas jau paleistas  4u.gif sveikinu

Čia tas kur profilyje įrašytas? blush2.gif Prisidedu prie sveikinimų, nepaisant to, kad pas mane kol laaaaabai laaaabai lėtai kraunasi smile.gif
Atsakyti
sushi, keisimės? biggrin.gif

atidariau naują temą, jeigu netikėtai per savaitgalį baigtųsi, o aš netrūnyčiau prie kompo 4u.gif primena, kad ten einam tik po admin švilpuko, kad ši tema uždaryta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 sausio 2011 - 18:02
Optimiste nestuke.gif

Sansara-juostele dziuna. Jei rytoj nesusivelinsiu grizti namo, tai nuskanuosiu ir pirmadieni desiu.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 01 07, 10:02)
sushi, keisimės? biggrin.gif
A... Aš čia truputį žirafa... blush2.gif
Kas kur kuo keisimės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2011 01 09, 04:57)
A... Aš čia truputį žirafa...  blush2.gif
Kas kur kuo keisimės?  rolleyes.gif

žiemomis biggrin.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ligos traukiasi, tad darbuotis pradejau tongue.gif

Sushi, issiunciau penktadieni juostele pakartojimui ax.gif

Sayonara, taip pat penktadieni issiunciau ryskinti juostele, tikiuosi antradieni atgausiu bigsmile.gif su j/b cia jie aplink labai nedraugauja unsure.gif pasiule per 2 savaites arba kitoj vietoj uz kosmine kaina (£10.99) isryskint blink.gif tik c41 masinas turi ax.gif

Atsakyti