Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

as su tokiu klausimu.
klausiu ne del hasselio, bet del skaitmenos pvz. ar yra skirtumai tarp filtru sriegiu (as sirdi jauciu, kad tas skirtumas yra tik isskirtiniais atvejais), bet mane glumina visokie ebay pardaveju prierasai "for hoya" "for bla bla" ir panasiai. g.gif ieskau IR filtro

ms - radai lempa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2011 01 07, 10:49)

Sansara, 07 Sau 2011 - 10:49, para�ė:

Sansara, 07 Sau 2011 - 10:49, para�ė:

as su tokiu klausimu.
klausiu ne del hasselio, bet del skaitmenos pvz. ar yra skirtumai tarp filtru sriegiu (as sirdi jauciu, kad tas skirtumas yra tik isskirtiniais atvejais), bet mane glumina visokie ebay pardaveju prierasai "for hoya" "for bla bla" ir panasiai.  g.gif ieskau IR filtro

ms - radai lempa?  g.gif

as su tokiu klausimu.
klausiu ne del hasselio, bet del skaitmenos pvz. ar yra skirtumai tarp filtru sriegiu (as sirdi jauciu, kad tas skirtumas yra tik isskirtiniais atvejais), bet mane glumina visokie ebay pardaveju prierasai "for hoya" "for bla bla" ir panasiai.  g.gif ieskau IR filtro

ms - radai lempa?  g.gif

Sansara, aciu, radau lempa, butent tokia, kokia sakei smile.gif 4u.gif
Del filtru sriegiu... as irgi buvau girdejes apie skirtinga sriegio zingsni, taciau visada viskas tikdavo - standartas (pries pora metu sergitos vadovo klausiau, ar yra skirtingu zingsniu, tai jis sake, kad dabar viskas vienodai) smile.gif
Atsakyti
gerai pusto.. šią žiemą neturėtų būti problemų su žiemiškais vaizdais..smile.gif o sako, kad vasaris yra pūgų mėnuo.. doh.gif
Atsakyti
Sveiki, ar yra kas LT prekiauja X-toliu?
Atsakyti
Nebent pelesos gtv. Tmaxo ten tikrai rasi ir tavo salygom laikymo prasme ji pirkti butu geriau.
Atsakyti
Sveiki, noreciau kad biski mane pakonsultuotumet wink.gif
Turiu Minolta DYNAX500si su obj. Bet turiu prisipazinti, jog nesuprantu kokios galimybes to mano objektyvo ax.gif si aparaciuka man perleido senas pazystamas ax.gif Tai va ant pacio obj. yra tokie skaiciukai bei raideles: AF zoom 0.5m/1.6ft; AF 35-70mm; 1:3.5 (22)-4.5... na lyg ir viska surasiau. Prasau, paaiskinkint man tuos skaiciukus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
andriuska, ziuriu blogas jau paleistas 4u.gif sveikinu
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2011 01 07, 13:34)

Sansara, 07 Sau 2011 - 13:34, para�ė:

Sansara, 07 Sau 2011 - 13:34, para�ė:

andriuska, ziuriu blogas jau paleistas  4u.gif sveikinu

andriuska, ziuriu blogas jau paleistas  4u.gif sveikinu

aha, prisidedu smile.gif

Užsiprenumeravau RSS, matysiu kiekvieną krustelėjimą wink.gif

tiesa, Andriau, ar gavai AŽ savaitės pradžioje dėl wordpress?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 07 sausio 2011 - 13:46
Ar gera juostele Fujicolor Reala?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 07, 13:44)

Alabama, 07 Sau 2011 - 13:44, para�ė:

Alabama, 07 Sau 2011 - 13:44, para�ė:

labas

jeigu galiojimo laikas nepasibaigęs, tai tikriausiai gera wink.gif

p.s. man tai visos geros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 01 07, 13:49)

sayonara, 07 Sau 2011 - 13:49, para�ė:

sayonara, 07 Sau 2011 - 13:49, para�ė:

labas

labas

Atsiprasau, labas:)
Galiojanti.Man berniukas-pardavejas labai ja siule, sako su ja profai fotografuoja:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 01 07, 13:59)

Alabama, 07 Sau 2011 - 13:59, para�ė:

Alabama, 07 Sau 2011 - 13:59, para�ė:

Galiojanti.Man berniukas-pardavejas labai ja siule, sako su ja profai fotografuoja:)

Manau, normali juostelė, pabandyk keletą skirtingų, išsirinksi, kurios tinkamos tik prie natūralios šviesos, kurios gelbsti situaciją tamsiuose namuose ir pan., kurios į žalumą, kurios į mėlynumą traukia, kurios vasarai, kurios - žiemai..smile.gif kiti gal daugiau pasisakytų apie šią konkrečią juostą, aš ją gal tik vieną turėjau, nepamenu nieko, nei gero, nei blogo. aš kai keletą kartų su visokiais keistais tudor'ais pafotkinau, tai man nė viena juosta neatrodo bloga smile.gif
Atsakyti