Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

sayonara, taip. Iprotis naudingas. Ikvepia.

As savo double expo baigiau pries naujus (kad skolu nepasilikt biggrin.gif ) ir pridaviau ryskint. Jei siandien spesiu, pasiimsiu ir vakare nuskenuosiu.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2011 01 03, 10:33)
sayonara, taip. Iprotis naudingas. Ikvepia.

Jo, sutinku. Įkvepia.
Aš pastaruosius metais buvau apleidus fotografiją. Akivaizdžiai. Buvo kažkoks psichologinis barjeras, kažkieno įvarytas arba įsivarytas kompleksas, kartu ir laiko trūkumas, intensyvūs metai darbe, pasikeitimai gyvenime, nuolatinės sūnaus ligos ir t.t. Kažkaip pasibėdavojau savo nuodėmklausiui (Aidas vardu), kad pasaulį matau kadrais, bet nefotografuoju, tai jis pasakė: turi apsispręsti, ar nori fotografuoti, ar tik savęs gailėtis, kad nefotografuoji - ir viena, ir kita juk labai svatbu wink.gif Na, kažkaip panašiai. Jo, galvoju. Čia kaip su rūkymu - kol save apgaudinėsi, kad nuo pirmadienio arba sausio 1 d. mesi rūkyt, tol nemesi. Mesi tada, kai būsi pasiruošęs. Taip ir su fotografija. Nereikia jausti žūtbūtinio poreikio fotografuoti ir kaltės, jeigu to nedarai arba darai nepakankamai mIAniškai smile.gif Arba darai, arba nedarai. Mane darbas gal sugadino - žinai, kad turi daryti kažką ir kad gausis visai gerai, svarbu daryti. Bet žinojimas, kad privalai, sugadina malonumą. Tai štai su tuo susijusi mano naujų metų rezoliucija wink.gif Kasmet panaši biggrin.gif

papezėjau ir gana wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Gerai papezejai, teisingai. As saves neprievartauju. Jei jauciu, kad imu kamera is pareigos, padarau pora kadru ir padedu. Tada jauciu, kad kamera yra ne "akies pratesimas", o kazkoks svetimkunis rankoje. Padedu ir laukiu momento, kai kameros padeti nepajegiu, nes ji prilimpa prie rankos. Va tada kadru jau netaupau smile.gif
Atsakyti
ms - ačiū. įkėliau irgi į blog'ą 4u.gif

man apie savo santykį su foto geriau net negalvot smile.gif
savo double expo issiunciau seniai, degutes - marinuoju... kaip visada, įkalinta vaikų ligose galutinai ir negrįžtamai ( mano supratimu, zmones fiziskai tiek sirgti negali, tai jau antgamtiska ) jau mano nuodemklausys tokiom temom, kaip mano lomkes ar nefotografavimo klausimai, net nebeklauso mano atgailavimų. iš karto pasiunčia ant "šventųjų litanijos" lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl double ekspo turiu žinių, kad Armana jau turi išryškintą mudviejų juostelę, tai irgi, manau, greitu laiku pamatysit, kas ten mums gavosi smile.gif

Uoj tie Naujieji ir tos rezoliucijos... biggrin.gif
Pas mane kadangi gyvenime apskritai visi pomėgiai (o turiu jų, deja, laaaabai daug biggrin.gif ) eina cikliškai bangom, tai aš ramiai laukiu sau kitos fotografinės bangos ir neimu į galvą blush2.gif Tokiais atvejais labai mėgstu posakį: „Ne mes tokie. Gyvenimas toks“ mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Kur internetu perkat juosteles?
Atsakyti
Galit jau mūsų su Armana double ekspo pasižiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sushi, Armana, suvalgiau su malonumu. Smagi serija.
Atsakyti
Aš irgi sumečiau Armanos ir mano 2expo į albumą.
Atsakyti
labas rytas,

faini abu nauji albumai double expo. patiko akivaizdūs skirtumai abiejuose, susiję, preziumuoju, su vyro dalyvavimu.. bigsmile.gif pvz., sushi ir armanos albume labai labai daug mergaitiškumo, švelnumo, visai kitokios detalės, o pas sillwio su Armana konkrečios tokios Double.Expo.Incorporated smile.gif Labai šaunūs abu 4u.gif

Aš vakar nenuvežiau ryškint. T.y. manęs nenuvežė sad.gif Mano mašina ilsisi po sniegu, tingiu atsikasti, kol vežioja. doh.gif
Atsakyti
Tiesa, gal kam bus įdomu, viena entuziastė siūlo geriausių metų foto knygų sąrašą:

http://elizabethaved...ks-of-2010.html
Atsakyti
silwio, kokia lempele pas tave didintuve stovi? pas mane halogenke 100w. tik LT tokiu niekada nemaciau pirkti - galingiausia 50w.
Atsakyti