Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Mariau, Vilniaus gatvej yra med prekių parduotuvė, pigiai tie pincetai kainuoja.

Gal kas nort keisti siauros juostos sliverius į plačios juostos? Neturiu kur dėti siaurų sliverių, o plačių nebeturiu..

Ačiū už vakar ir sorry už zirziantį foną biggrin.gif tokia jau ta mano kasdienybės specifika nail.gif
Atsakyti
Mariau, turbūt nieko naujo nepasakysiu, bet patikėk, reikiatrijų pincetų (kiekvienai vonelei atskirą). pasidovanok sau prie naujo didintuvo http://www.fototechn...rmos_pav=Kaiser aš ir pats ten žadu užsukti vonelių 30x40 pasiimti. pincetais mane aprūpino švedų komunistai cool.gif .

tiesa, nežinau kaip tie geležiniai. tokį turiu, bet nebandžiau. plastmasiniais patenkintas, bet, netinkamai suėmus, vienas lūžo.
Papildyta:
patikėk, tie medicininiai netinka:
1. jie yra siauri ir su "dantukais" - žaloja popierių.
2. jų galai užapvalinti - pakelti popierių nuo vonelės dukno tampa rimtu iššukių.
3. kaip bebūtų keista - jie reaguoja su chemija ir juoduoja kartu tepliodami popierių.

viską žinau, nes praėjau per tai. taupus moka dukart cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 12 29, 10:07)
Ačiū už vakar ir sorry už zirziantį foną biggrin.gif tokia jau ta mano kasdienybės specifika nail.gif

baik Tu juokus, jeigu visi vaikai tiek zystų..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli.Kaip nuvalyt nuo negatyvo pirstu antspaudus ir kitas dulkes?Taip pat ir ant skanerio stiklo,su kuo valyt.Kazkada apie tai snekejot,bet neberandu blush2.gif
Atsakyti
dulkes nupūsti. atspaudų nebeišvalysi matyt niekuom. bandyk praplauti vandeniu su trupučiu feirio ar kyto PAV (tiesiog juostą į spiralę, merki bakelin ir agituoji; po to distiliuotų praskalauji ar kuom pratusi). skanerio stiklą valau taip, kaip akinius: tuo pačiu skysčiu ir beplaušėm servetėlėm.

tiesa, -ms-, ne tu kartais vakar zdančiaus kromelyje prie pincetų paskutines voneles paėmei? bliamba, kaip susinervinau nuvaževęs... gerai nors popieriui ryškalus paėmiau, vis ne tuščiomis grįžau.

p.s. gal kas wordprese stiprus ir gali pakonsultuoti mane, technologijų inovatyvumo debiloidą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 30 gruodžio 2010 - 14:24
Aciu andriuska 4u.gif na as dar nebandziau pati ryskint,labe man pripirstavo (arba dar ir pati dadejau ax.gif ) reiks traukt akiniu srvetele is stalciaus ir apsivalyt.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 12 30, 16:23)

tiesa, -ms-, ne tu kartais vakar zdančiaus kromelyje prie pincetų paskutines voneles paėmei? bliamba, kaip susinervinau nuvaževęs... gerai nors popieriui ryškalus paėmiau, vis ne tuščiomis grįžau.

smile.gif pincetus emiau, voneles emiau, bet ar jos paskutines buvo nezinau smile.gif as ju klausiau, ar yra kitokiu spalvu, tai atsake, kad yra, bet tos voneles rezervuotos. Tai tuo momentu pagalvojau, kad tau rezervuotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 12 30, 14:23)
p.s. gal kas wordprese stiprus ir gali pakonsultuoti mane, technologijų inovatyvumo debiloidą?

mano vyras smile.gif
ką jau darysi?
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 12 30, 16:21)
smile.gif pincetus emiau, voneles emiau...

mūsų pasaulis mažas. teks dabar laukti, kol atveš. a geros bent? kietos? bo su kačių tualetais jau užsikrušau dirbti nestuke.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 12 30, 16:26)
mano vyras smile.gif
ką jau darysi?

blogeriu tapsiu cool.gif o jei rimtai, vis ieškau svetainės turinio valdymo programos geresnės. vien galerijos paprastos man neužtenka. noriu žodį auditorijai tarti. vat ir aptikau wordpresą. šiaip ne taip per vakarą įsidiegiau. o dabar jis tuščias kabo. reikia kokį skiną šustresnį pasikeisti ir išsiaiškinti kaip ten fotkes dėti, skiltis užvadinti ir pan. pats labai tingiu skaityti mažamečių foruminius paistalus. noriu kad kas suaugęs ant pirštų paaiškintų. o puslapyje noriu kalbėti apie džedaujaus kelią, t.y. BW "šlapią" procesą. gal dar apie šį bei tą ką skauda.

p.s. gavau gražų sveikinimą iš savo savanoriavimo srities. geri žodžiai. per šventes ir metų balansą vedant visiems naudinga pagalvoti:

"Jeigu Dievas pašaukė Jus dalinti, Jūsų rankos iš prigimties bus ištiestos, o širdis atvira. Ir net jeigu kartais tos rankos tuščios, širdis visada bus pilna.Tada gali dalinti iš širdies -gerumą, džiaugsmą, gali padėti,paguosti,pralinskminti ar tiesiog nudžiuginti.
Džiaugsmas yra pati geriausia pagalba žmogui."
F.H.Burnett

p.p.s. va, ir savanoriavimo grūdą sėsiu savo tinklažodyje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 12 30, 15:39)
mūsų pasaulis mažas. teks dabar laukti, kol atveš. a geros bent? kietos? bo su kačių tualetais jau užsikrušau dirbti nestuke.gif
blogeriu tapsiu cool.gif  o jei rimtai, vis ieškau svetainės turinio valdymo programos geresnės. vien galerijos paprastos man neužtenka. noriu žodį auditorijai tarti. vat ir aptikau wordpresą. šiaip ne taip per vakarą įsidiegiau. o dabar jis tuščias kabo. reikia kokį skiną šustresnį pasikeisti ir išsiaiškinti kaip ten fotkes dėti, skiltis užvadinti ir pan. pats labai tingiu skaityti mažamečių foruminius paistalus. noriu kad kas suaugęs ant pirštų paaiškintų. o puslapyje noriu kalbėti apie džedaujaus kelią, t.y. BW  "šlapią" procesą. gal dar apie šį bei tą ką skauda.
p.s. gavau gražų sveikinimą iš savo savanoriavimo srities. geri žodžiai. per šventes ir metų balansą vedant visiems naudinga pagalvoti:

"Jeigu Dievas pašaukė Jus dalinti, Jūsų rankos iš prigimties bus ištiestos, o širdis atvira. Ir net jeigu kartais tos rankos tuščios, širdis visada bus pilna.Tada gali dalinti iš širdies -gerumą, džiaugsmą, gali padėti,paguosti,pralinskminti ar tiesiog nudžiuginti.
Džiaugsmas yra pati geriausia pagalba žmogui."
F.H.Burnett

p.p.s. va, ir savanoriavimo grūdą sėsiu savo tinklažodyje smile.gif

maniškis yra išbandęs ne vieną nemokamą bloginimo erdvę, tai galėsiu paklausti jo, ką apie wordpressą žino. man rodos jis ten tikrai nagų kažkada buvo prikišęs..smile.gif

su pradžia sveikinu biggrin.gif 4u.gif RSS'ą būtinai pasidaryk, kad aš galėčiau prenumeruoti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 gruodžio 2010 - 15:56
QUOTE(andriuska @ 2010 12 30, 17:39)

normalios, bet buna geresniu, nes: 1)ispylimo angos snapelis per mazas (gali reiketi piltuvelio vistiek) 2) dugno faktura.. grioveliu krastai nera uzapvalinti, ko pasekoje prispaudus minksta popieriu prie dugno ir pajudinus ji gal likti pedsakai.

Cia mano teoriniai pamastymai, praktiskai nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 12 30, 15:39)

blogeriu tapsiu

Bandžiau wordpresą, bet nieko nesupratau doh.gif . blogger.com lengvesnis IMHO. Na, bent jau mano moteriškoms smegenėlėms jis yra paprastesnis smile.gif
Atsakyti