QUOTE(_ms_ @ 2010 10 25, 13:05)
baigiau paskutines vest tvarkyti - nuotaka - fotografe Giedre R.
imetu kelias
_ms_, ir po viso šito tu sakaisi paliekąs fotografiją?... imetu kelias
Persigalvok, kol ne vėlu...
Puikios jaukios foto... Aš irgi tokių iš savo vestuvių norėčiau.. Ech...
Pritariu visiems ECH...As irgi noriu vel zenytis
_ms_, labai puikios fotografijos subtilios, apgalvotos, oj be reikalo ruošiesi palikt fotografiją, be reikalo.
_ms_, nuostabios nuotraukos
kito meeto tema aiski- vestuves tiek norinciu
kito meeto tema aiski- vestuves tiek norinciu
Sveikos, jau seniai ziurineju "senas" nuotarukas padarytas su lomo ir kitais juostiniai - ir negaliu atsiziureti
Nusprendziau nusipirkti fotika pabandymui, ziurineju tokias visokias senienas, tik beda, akd nelabai ka dar nusimanau apie juos (nuo skaitymo internete pasisakymu ri staripsniu jau akys kryziuojasi)
Taigi smena 35, smena 8M, lomo LC-A (sito tai nerasiu papigiai matyt ), ir nelabai suprantu kas ir kaip Todel cia ir uzsukau
Gal jus man patarsit koks fotikas juostinis butu tinkamiasias pradedanciajam? Nu, kad ir nebrangus butu...
po vestuvines foto, tai apsalus as grozis neispasakytas
Nusprendziau nusipirkti fotika pabandymui, ziurineju tokias visokias senienas, tik beda, akd nelabai ka dar nusimanau apie juos (nuo skaitymo internete pasisakymu ri staripsniu jau akys kryziuojasi)
Taigi smena 35, smena 8M, lomo LC-A (sito tai nerasiu papigiai matyt ), ir nelabai suprantu kas ir kaip Todel cia ir uzsukau
Gal jus man patarsit koks fotikas juostinis butu tinkamiasias pradedanciajam? Nu, kad ir nebrangus butu...
po vestuvines foto, tai apsalus as grozis neispasakytas
Sakykit kur jūs perkat juostas?
Gal iš kur nors siunčiatės? Ebay žiūrėjau, bet ten man nepasirodė pigiau nei Lt.
Gal iš kur nors siunčiatės? Ebay žiūrėjau, bet ten man nepasirodė pigiau nei Lt.
QUOTE(Sansara @ 2010 10 26, 13:47)
kas buvo?
ilgas 10 d karsciavimas del skirtingu priezasciu, del to nusilpimas, o galiausiai prisigaude tiek visko, kad sunku jau buvo atskirti kas ir nuo ko labiausiai isskirtini laringitas, epiglotitas (ar kaip ten). bet cia jau "ziedeliai" kurie prilipo poliklinikoje besigydant kitus visokius karsciavimus
QUOTE(Sansara @ 2010 10 26, 14:40)
ilgas 10 d karsciavimas del skirtingu priezasciu, del to nusilpimas, o galiausiai prisigaude tiek visko, kad sunku jau buvo atskirti kas ir nuo ko labiausiai isskirtini laringitas, epiglotitas (ar kaip ten). bet cia jau "ziedeliai" kurie prilipo poliklinikoje besigydant kitus visokius karsciavimus
siaubelis. sveiksta lai mažas. gerai, jei dabar gerai
Kaktuke, žiūrint kokias juostas. Kai kurias jb galima laisvai pirktis Lietuvoje, kai kurias spalvotas irgi, kai kurias galima siųstis. Dabar jau senokai bent jau aš siunčiausi iš užsienio (su kažkuo), paskutinis pirkimas buvo iš Pietų Korėjos spalvotų plačių juostų, kur juostos pigios, siuntimas nemokamas priešpaskutinis buvo iš silverprint'o UK kartu su keliais kūdriečiais.
Tu vis čia paklausk, gal kas planuoja siųstis, vis pasiorganizuojam periodiškai
Dar karta labas Ar galetu man kas nors pagelbeti?