Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

ženytis šiaip ar taip nenoriu, bet gražu smile.gif taip taviškai.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 10 25, 13:05)
baigiau paskutines vest tvarkyti - nuotaka - fotografe Giedre R. smile.gif
imetu kelias smile.gif
_ms_, ir po viso šito tu sakaisi paliekąs fotografiją?...
Persigalvok, kol ne vėlu...

Puikios jaukios foto... Aš irgi tokių iš savo vestuvių norėčiau.. Ech... smile.gif
Atsakyti
Pritariu visiems ECH...As irgi noriu vel zenytis wub.gif
Atsakyti
_ms_, labai puikios fotografijos wub.gif subtilios, apgalvotos, oj be reikalo ruošiesi palikt fotografiją, be reikalo.

Atsakyti
_ms_, nuostabios nuotraukos 4u.gif

kito meeto tema aiski- vestuves tongue.gif tiek norinciu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, jau seniai ziurineju "senas" nuotarukas padarytas su lomo ir kitais juostiniai - ir negaliu atsiziureti blush2.gif
Nusprendziau nusipirkti fotika pabandymui, ziurineju tokias visokias senienas, tik beda, akd nelabai ka dar nusimanau apie juos (nuo skaitymo internete pasisakymu ri staripsniu jau akys kryziuojasi) g.gif
Taigi smena 35, smena 8M, lomo LC-A (sito tai nerasiu papigiai matyt ), ir nelabai suprantu kas ir kaip blush2.gif Todel cia ir uzsukau blush2.gif
Gal jus man patarsit koks fotikas juostinis butu tinkamiasias pradedanciajam? Nu, kad ir nebrangus butu...
po vestuvines foto, tai apsalus as thumbup.gif grozis neispasakytas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moira: 26 spalio 2010 - 13:09
aciu. gavau kam siusti.
su mazium ligoninej gulejom unsure.gif jau viskas ok smile.gif
Atsakyti
Sakykit kur jūs perkat juostas?

Gal iš kur nors siunčiatės? Ebay žiūrėjau, bet ten man nepasirodė pigiau nei Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 10 26, 13:47)
aciu. gavau kam siusti.
su mazium ligoninej gulejom  unsure.gif jau viskas ok smile.gif

kas buvo?
Atsakyti
ilgas 10 d karsciavimas del skirtingu priezasciu, del to nusilpimas, o galiausiai prisigaude tiek visko, kad sunku jau buvo atskirti kas ir nuo ko smile.gif labiausiai isskirtini laringitas, epiglotitas (ar kaip ten). bet cia jau "ziedeliai" kurie prilipo poliklinikoje besigydant kitus visokius karsciavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 10 26, 14:40)
ilgas 10 d  karsciavimas del skirtingu priezasciu, del to nusilpimas, o galiausiai prisigaude tiek visko, kad sunku jau buvo atskirti kas ir nuo ko smile.gif labiausiai isskirtini laringitas, epiglotitas (ar kaip ten). bet cia jau "ziedeliai" kurie prilipo poliklinikoje besigydant kitus visokius karsciavimus smile.gif

siaubelis. sveiksta lai mažas. gerai, jei dabar gerai smile.gif

Kaktuke, žiūrint kokias juostas. Kai kurias jb galima laisvai pirktis Lietuvoje, kai kurias spalvotas irgi, kai kurias galima siųstis. Dabar jau senokai bent jau aš siunčiausi iš užsienio (su kažkuo), paskutinis pirkimas buvo iš Pietų Korėjos spalvotų plačių juostų, kur juostos pigios, siuntimas nemokamas smile.gif priešpaskutinis buvo iš silverprint'o UK kartu su keliais kūdriečiais.

Tu vis čia paklausk, gal kas planuoja siųstis, vis pasiorganizuojam periodiškai smile.gif
Atsakyti
Dar karta labas 4u.gif Ar galetu man kas nors pagelbeti? 4u.gif
Atsakyti