Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

aciu Edita smile.gif
p.s. tiesa, cia nesutrumpintas variantas smile.gif visiskai pilnai isverciau smile.gif
Atsakyti
ms , nu fain, ačiū, aš irgi labai skaniai prarijau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 25 gruodžio 2010 - 23:21
Mmmm kaip skaniai suskaiciau.Cia kaip kaledine dovanele buvo!Aciu ms!
Atsakyti
ms - ar galiu įdėti šį "skanumą" į besimokančių fotografuot blog'ą? ačiū už vertimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 12 26, 11:46)
ms - ar galiu įdėti šį "skanumą" į besimokančių fotografuot blog'ą? ačiū už vertimą  4u.gif

tai aisku, kad gali, tik neturiu kitaip issisaugojes sitos info, nes tiesiai rasiau i cia smile.gif
Atsakyti
Ir aš prisidėsiu prie sveikinimų maratono biggrin.gif Gražių ir jaukių jums švenčių, šviesių dienų ir didelės bei nesenkančios meilės šiam mūsų hobiui 4u.gif Džiaugiuosi, kad esat! wub.gif

Mariau - nieko sau nuobodžiavimas per šventes biggrin.gif kol kas man neįsivaizduojamas biggrin.gif Labai įdomiai suskaičiau.
Papildyta:
Tiesa, o gal būtų norinčių šią savaitę kada pasisėdėti kalėdiškai su taure karšto vyno? Pas mane. (aš čia taip egoistiškai, nes pati niekur labai eit negaliu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 12 26, 17:26)
Ir aš prisidėsiu prie sveikinimų maratono biggrin.gif Gražių ir jaukių jums švenčių, šviesių dienų ir didelės bei nesenkančios meilės šiam mūsų hobiui  4u.gif Džiaugiuosi, kad esat!  wub.gif

Mariau - nieko sau nuobodžiavimas per šventes biggrin.gif kol kas man neįsivaizduojamas biggrin.gif Labai įdomiai suskaičiau.
Papildyta:
Tiesa, o gal būtų norinčių šią savaitę kada pasisėdėti kalėdiškai su taure karšto vyno? Pas mane. (aš čia taip egoistiškai, nes pati niekur labai eit negaliu biggrin.gif )

jei ne ryt ir ne trečiadienį, gal visai norėtųsi.. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 12 26, 11:48)
tai aisku, kad gali, tik neturiu kitaip issisaugojes sitos info, nes tiesiai rasiau i cia smile.gif

ne bėda. ačiū biggrin.gif copy/paste ir viskas blog'e.
Atsakyti
pavėluotai visus sveikinu 4u.gif (visas šventes gulėjau kryžium kaip solinezantas prieš velykas...sloga bjaurus dalykas).

-ms- ačiū už straipsnį. skaitydamas prisiminiau senelio pasakojimus apie kitą kosmonauta - Grečką. jis dažnai lankydavosi Vilmos gamykloje (jie ten gamino kažką raketoms). susidariau įspūdį, kad kosmonautai buvo mistiškai geros dūšios žmonės.

dėl susitikimo. kadangi net aš, kvailas, suprantu, kad po tokio "pogulio" sportuoti tikrai nesveika, šią savaitę vakarais esu laisvas (išskyrus šiandien, nes einu į sesers režisuotą spektaklį; jei gerai supratau, kad ji režisavo, o nevaidins jame). o visus kitus vakarus aš už susitikimą (tik davai be jokių pasikeitimų dovanėlėmis).
Atsakyti
Su praėjusiomis!

ms, ačiū už puikų straipsnį 4u.gif
Atsakyti
Ždž, nesekasi man. Fotikas galutinai užstrigo. Nei pirmyn, nei atgal. Trečią kartą nebesidusinsiu su ta juostele smile.gif Ediper, išsiunčiau Kaktukės juostelę šiandien smile.gif
Atsakyti
Tai ar tinkamės kada? Man visai tiktų ketvirtadienis smile.gif tai kaip nuspręsit, mano pasiūlymas galioja smile.gif
Atsakyti