Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(ediper @ 2010 12 22, 12:28)
niu as tai laukiu 2-ju juosteliu  smile.gif  g.gif  ir mainu foto laukius  smile.gif  g.gif pasirodo jus ten uzsnigo labiau  cool.gif

tik po švenčių išsiųsiu. Nėr kaip išfotkint man jos. Išeinu - tamsu, grįžtu - tamsu. Savaitgaliai buvo užimti. Nu ždž... tikiuos, kad nenutrūks juostelė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 12 22, 11:28)
niu as tai laukiu 2-ju juosteliu  smile.gif  g.gif  ir mainu foto laukius  smile.gif  g.gif pasirodo jus ten uzsnigo labiau  cool.gif

Matyt uzsnigo unsure.gif jau turetum gaut juostele,nes senokai issiunciau.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2010 12 22, 13:02)
tik po švenčių išsiųsiu. Nėr kaip išfotkint man jos. Išeinu - tamsu, grįžtu - tamsu. Savaitgaliai buvo užimti. Nu ždž... tikiuos, kad nenutrūks juostelė smile.gif

QUOTE(Ievukis @ 2010 12 22, 13:17)
Matyt uzsnigo  unsure.gif jau turetum gaut juostele,nes senokai issiunciau.

niu laukiu laukiu wub.gif tikiuosi pati ryskindama,tik ko neprimalsiu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Su artejanciom mielieji 4u.gif Linkiu Muzas prisirist prie saves, kad kitais metais jos niekur nedingtu, kurybingu, taikiu, siltu ateinanciu newyear.gif
Atsakyti
Sveiki,

Tai ką, atėjo? Na, beveik atėjo. cool.gif

Kaip šiemet siuntinėjamame sveikinime kolegoms ir draugams rašiau "gyvenimas yra realybė be trintuko", o aktualiai koreguojant į Senosios foto temą - be Photoshop'o. Tai linkiu, kad ateinančiais metais niekada netektų gailėtis, kad trintuko neturit.. 4u.gif Linkiu nedaryti dalykų, kurių gailėtumėtės, o pakeisti negalėtumėt.
Nuoširdžiai Jus myliu, gerbiu, vertinu, žaviuosi ir linkiu didžiausios sėkmės ir kūryboje, ir asmeniniame gyvenime.
Džiaugiuosi, kad Jus pažinau ir kad bendraujame - tai neįkainojama dovana, kurią branginu. wub.gif

Kristina
Atsakyti
Kristina, ačiū 4u.gif
o.O - ačiū 4u.gif

o aš prisidėsiu, kad kuo mažiau apšviestų ir ne"da"eksponuotų kadrų, tiek juostelėse, tiek gyvenime smile.gif ir kad gyvenime kuo mažiau pasitaikytų 0 zonos smile.gif o viskas kryptų link 10 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 23 gruodžio 2010 - 15:26
O.o aciu smile.gif
Sansara aciu smile.gif
kristina aciu, tik kokia tu gera, kokia tu gera ir linkejimai kokie imantrus ir nuostabus smile.gif
Atsakyti
Sansara kaip techniskai matematiskai biggrin.gif

_ms_ ko toks nemandagus ir ko nepasveikini? kur eiles?? tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pratęsiu ir aš šventinių palinkėjimų grandinę ax.gif

000059.gif Palinkėsiu ta proga, kad aplink esantys žmonės būtų didžiausios ir vertingiausios jūsų gyvenimo dovanos... 000054.gif
Atsakyti
Ačiū už palinkėjimus, Gintare, Sansara, sushi smile.gif

Atsakyti
O.o, sayonara, Sansara, _ms_, sushi, ačiū už nuostabius sveikinimus.

newyear.gif Aš irgi sveikinu jus su šventėm .... Linkiu jums neišsenkančio kūrybiškumo ir įkvėpimo ax.gif

Jaukių švenčių, Brangieji, ačiū, kad esat santa2.gif
Atsakyti
Su artejanciom sventem,brangieji newyear.gif
Smagu,kad esat wub.gif
Graziu svenciu!! wink_3.gif
Atsakyti