Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 12 15, 14:17)
Gintare, tau niekada nekilo mintis tarkim stot kur nors i fotografiją? Be abejo kalba eina ne apie LT. Londone ar dar kur? Kokią nors gerą mokyklą. Manau geros studijos daug duoda, tos fantazijos, tokio profesionalumo dėl kurio tokių ryškių badmečių ir išsisėmimų būna rečiau.. O tu turi puikų potencialą nuveikt šitoj srity tikrai daug, IMHO..

Kilo smile.gif noreciau, bet neiseina man niekaip, ypac kai vaikas ir kiti man brangus zmones cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 12 15, 18:49)
Kilo smile.gif noreciau, bet neiseina man niekaip, ypac kai vaikas ir kiti man brangus zmones cia smile.gif

Na taip, svabios priežastys. Bet jei minčių tokių yra galbūt kada nors ateityje ir galimybių atsiras, svarbiausia turbūt neperdegti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 12 15, 12:17)
Gintare, tau niekada nekilo mintis tarkim stot kur nors i fotografiją? Be abejo kalba eina ne apie LT. Londone ar dar kur? Kokią nors gerą mokyklą. Manau geros studijos daug duoda, tos fantazijos, tokio profesionalumo dėl kurio tokių ryškių badmečių ir išsisėmimų būna rečiau.. O tu turi puikų potencialą nuveikt šitoj srity tikrai daug, IMHO..

hmm, o kodėl 'be abejo kalba eina ne apie lt'?
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2010 12 15, 22:22)
hmm, o kodėl 'be abejo kalba eina ne apie lt'?

Tiesiog manau kad LT fotografijos studijos yra gan specifinės. Kolegijoje išmoko to, ką manau galima ir pačiam išmokt savarankiškai ar turint kokį fotografą mokytoją, o Menų akademijoj labai jau menus daro, mados fotografijos (geros, meninės), geros praktinės fotografijos ten nelabai išmoksi. Kažkaip (aišku tik mano nuomone) menus manau reiktų pastudijuoti užsienyje (bent dalį studijų), geroje mokykloje, kur platesnis akiratis, čia visi verda savo sultyse. Visgi gerieji muzikai, dailininkai, fotografai yra kosmopolitai, jie juda daug, renkasi mokyklas ne pagal vietą, o pagal jų gerumą. Pradžiai be abejo užtenka LT mokslų, tačiau jei potencialas yra ir noras nebūti tiesiog dar vienu laimos ar moters sesijų ar vestuvių fotografu yra stiprus, tai reikia plėsti ribas smile.gif
Tiesiog turiu labai gerą pavyzdį kaip brolis išvažiavo į UK architektūros magistro studijoms, pradėjęs mokytis suprato, kad LT tiesiog negali egzistuoti tokios studijos, nes nėra ir niekados nebus nei tokių dėstytojų, nei tokio architektūros supratimo, tiesiog tai kita dimensija, o galų gale ir nereikia tokių studijų čia, nes jas baigus vargu ar turėsi darbą pagal tai ką mokeisi, ten yra kuriama arhitektūros koncepcija. Na sunku man trumpai papasakot. Panašiai ir su fotografija. Man labai aiškus pavyzdys R. Darulis, jis žiauriai jaunas, bet jo fotosesijos labai išsiskiria iš bendro LT konteksto.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 12 15, 23:58)
Tiesiog manau

mhm viskam pritariu.

As nebeplanuoju nieko. Kiek suplanuoju tiek viskas aukstyn kojom verciasi smile.gif

Cia pora is sian
user posted image

user posted image
Atsakyti
o.O - antroji uz realybes ribu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 12 16, 10:58)
o.O - antroji uz realybes ribu.  4u.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
aciu Sansarai uz hasselio pabandyma smile.gif ziauriai patiko smile.gif tik visu galimybiu neisnaudojau normaliai ir pamatyt rezultatus sunku, nes skeneris visiskai blogai skenuoja doh.gif

cia hasselinis Ignas su Gintares lektuvu biplanu wub.gif :*

user posted image
Atsakyti
O.o, rolleyes.gif be zodziu rolleyes.gif ir modelis bigsmile.gif

_ms_, labai wub.gif tas spalvu svelnumas rolleyes.gif

sayonara, dar neisryskinta juostele blush2.gif po darbo issilgus savo zuikio nesiryztu vaziuoti su ar be jo iki artimiausios parduotuves kur ryskina ir laukti valanda (su viskuo gautusi pora val), tikiuosi siandien arba ryt pagaliau galesiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
puriena, tu lyg kzk rasei, kad tokiu filtriuku dovanu gavus buvai - tokie staciakampiu formos, nelabai dideli, ivariu spalvu ir pralaidumo (kai kurie permatomi, kiti tankesni su kokia faktura). uzsakinejau juostas ir gavau dovanu, kaip jie naudojami? tiesiog fiziskai pries objektyvus kisami, ar ju isvis kitokia kz paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 12 18, 11:12)
sayonara, dar neisryskinta juostele  blush2.gif po darbo issilgus savo zuikio nesiryztu vaziuoti su ar be jo iki artimiausios parduotuves kur ryskina ir laukti valanda (su viskuo gautusi pora val), tikiuosi siandien arba ryt pagaliau galesiu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

nu smagu, laukiu.. o išryškins rankiniu būdu ryškinamą? smile.gif jei kas, siųsk čia smile.gif
Atsakyti
Gaziulka, tai aš tuos filtrus labai paprastai, viena ranka laikydama, prie objektyvo glaudžiau. Pastarąjame double expo keletas foto su tais filtrais yra. Aš ir po vieną naudojau ir po dvi spalvas vienu metu laikydavau ir kartais tik dalį objektyvo dengiau. Nežinau, gal ir nieko visai jie.
Atsakyti