Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(ediper @ 2010 12 12, 11:32)
Sveika, zinoma galima  mirksiukas.gif junkis  4u.gif klausk,pasakok,rodyk  4u.gif Kaip suprantu juosta ne naujiena ? smile.gif

ne, nenaujiena, pradėjau, be abejo, nuo Zenit, bet dabar jau plečiasi ir technikos ratas ir norų ratas smile.gif)
kaip tik gavau ilford juostų ir fuji, tai nersiu į darbus, labai knieti viską išbandyti, pažiūrėt ir šiaip papyškint. gaila, kad tik siaurom apsiprekinau, nes norėtųs ir į mamiya ką įdėt.. nieko, ateis ir jai laikas. parodyt, tai nelabai turiu ką, nes neturiu skenerio ir neskanuoju darbų, turiu gal porą kompe, bet čia out of focus, bet vėliau pasiknaisiojus gal ką ir surasčiau parodyt..

noriu paklaust, gal kas turit skenerį ir galit patart kokį? na, ne itin brangų.
nes va, domiuosi skaitau, kažkaip noriu pasidovanot, bet tam reik laiko ir patarimų gerų smile.gif

Pupeliukas gražios vaiko fotografijos, labiausiai man paskutinė, tikrai, kažkokia įspūdį palikus. pirma irgi, bet kažkaip į ją žiūrint jaučiasi toks sukimas, bet patinka.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 12 13, 11:55)

Ediper, sveikinu su leica! Kuria turi? Su kokia optika? I skaitmena as irgi dar nespjaunu. Nepasiriztu niekaip fotografuoti kad ir krikstynu vien i juosta.

m6 + summicron 50mm ir dar ekstru cool.gif siaip gal reikejo 35-ka imt? g.gif na,gal ateity isigysiu ji blush2.gif

QUOTE(ypač @ 2010 12 13, 21:07)
ne, nenaujiena, pradėjau, be abejo, nuo Zenit, bet dabar jau plečiasi ir technikos ratas ir norų ratas smile.gif)
kaip tik gavau ilford juostų ir fuji, tai nersiu į darbus, labai knieti viską išbandyti, pažiūrėt ir šiaip papyškint. gaila, kad tik siaurom apsiprekinau, nes norėtųs ir į mamiya ką įdėt.. nieko, ateis ir jai laikas. parodyt, tai nelabai turiu ką, nes neturiu skenerio ir neskanuoju darbų, turiu gal porą kompe, bet čia out of focus, bet vėliau pasiknaisiojus gal ką ir surasčiau parodyt..

noriu paklaust, gal kas turit skenerį ir galit patart kokį? na, ne itin brangų.
nes va, domiuosi skaitau, kažkaip noriu pasidovanot, bet tam reik laiko ir patarimų gerų smile.gif

smile.gif lauksim nuotraukyciu mirksiukas.gif o mamiya kokia?vid formato? pas mane epson v500 skaneris-nesiskundziu.
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 12 13, 20:20)

smile.gif lauksim nuotraukyciu  mirksiukas.gif o mamiya kokia?vid formato? pas mane epson v500 skaneris-nesiskundziu.

va, mano mamiya. kažkada labai norėjau tai nusipirkau, vienintelis mano vid formatas, o man jis žiauriai patinka thumbup.gif

user posted image

--------

o dėl skenerio, tai jo, aš irgi žiūrėjau šitą, dar mąstau, dar turiu porą variantų
Atsakyti
o, tai ediper, welcom to the club smile.gif 50-tukas gerai, jis vis tiek pagrindinesnis, 35-tuka kada spesi. kas per extrai?

kaip pasiilgau fotografavimo..
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 12 12, 03:32)
bet ziuriu,jus beveik visi/ar dauguma atsisake skaitmenos  g.gif as tai kzkaip i ja visai nespjaunu  blush2.gif jei kada nors isaugciau iki komercijos,tikrai isigyciau skaitmenini pilnakadri  blush2.gif ir siaip man ir siaip dienai,greitam fotografavimui l.gerai  cool.gif
Aš kaip fotografuojanti tik sau ir draugams, irgi į skaitmeną nespjaunu... blush2.gif

QUOTE(ediper @ 2010 12 13, 12:20)
pas mane epson v500 skaneris-nesiskundziu.
Pas mane irgi toks, taip pat kol kas nesiskundžiu, atvirkščiai - esu tam kartui labai patenkinta. ax.gif

Ech, žiema, kažkoks totalaus nefotografavimo metas...
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 12 13, 21:34)
Aš kaip fotografuojanti tik sau ir draugams, irgi į skaitmeną nespjaunu...  blush2.gif

kz atrodo, kad kai tik sau ir draugams tai kaip tik gali sau leisti tik i juosta fotkinti. nera tokios atsakomybes. nu nepavyks kuris kadras, tai kas cia tokio. vestuves ir krikstynas sunkiau pakartoti. ir ne taip masiskai gi fotografuoji, kaip madas kokiam katalogai, kad savikaina butu baisiai aktualu.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 12 13, 12:45)
kz atrodo, kad kai tik sau ir draugams tai kaip tik gali sau leisti tik i juosta fotkinti. nera tokios atsakomybes. nu nepavyks kuris kadras, tai kas cia tokio. vestuves ir krikstynas sunkiau pakartoti. ir ne taip masiskai gi fotografuoji, kaip madas kokiam katalogai, kad savikaina butu baisiai aktualu.
Ne, nu turėjau omeny, kad tokia daugiau saviveikla užsiimu, nesu priofė, tai man skaitmeniukas labai gerai su visokiais techniniais dalykais pasižaist... blush2.gif O juosta tai daugiau dūšiai, sau, nes nelabai daug kas supranta iš fotografuojamųjų (su keliomis retomis išimtimis), ko čia nuo tos juostos svaigti biggrin.gif

Aj, nežinau, mintys kažkaip susisukę, turbūt žiemos miegu užmigę, tai atsiprašau, jei neaiškiai mintis dėlioju cool.gif
Atsakyti
aisku, sushi, nera ko nesuprasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 14 gruodžio 2010 - 10:14
QUOTE(sushi @ 2010 12 13, 23:07)
, nes nelabai daug kas supranta iš fotografuojamųjų (su keliomis retomis išimtimis), ko čia nuo tos juostos svaigti biggrin.gif

tai davaj padaryk tu juos taip, kad suprastu, kodel svaigti reikia wink.gif nufotografuok kazka ypatingo jiems. Ir tada sakys... nu jo... gerai ta juosta (ne fotografas) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 12 14, 02:21)
tai davaj padaryk tu juos taip, kad suprastu, kodel svaigti reikia wink.gif nufotografuok kazka ypatingo jiems. Ir tada sakys... nu jo... gerai ta juosta (ne fotografas)  lotuliukas.gif
Iš tiesų tai man labai patiko vienos draugės pastaba apie juostą, kai ją pafotkinau. Sako: „Žinai, matau, kad viskas kažkaip kitaip, bet absoliučiai nesuprantu, kas ir kodėl“ smile.gif Bet tai va, čia toks nedažnas egzempliorius pasitaikė smile.gif Reikės, matomai, daugiau tokių paieškoti smile.gif

Tik va, dabar kažkaip žiema, sustingę mintys fotografavimo tema, tai teks turbūt pavasario laukti iki tolimesniųjų bandymų smile.gif Nes dabar kažkaip daugiau visokių ten kojinių mezgimas traukia biggrin.gif
Atsakyti
Studijine juostine fotografija... mados fotografija, bet nebutinai apart Avedona gal turit pvz? Portretai. Man kazkoks badmetis, reik fotografijas ziuret, geras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 15 gruodžio 2010 - 08:08
QUOTE(O.o @ 2010 12 15, 09:08)
Studijine juostine fotografija... mados fotografija, bet nebutinai apart Avedona gal turit pvz? Portretai. Man kazkoks badmetis, reik fotografijas ziuret, geras.

Gintare, tau niekada nekilo mintis tarkim stot kur nors i fotografiją? Be abejo kalba eina ne apie LT. Londone ar dar kur? Kokią nors gerą mokyklą. Manau geros studijos daug duoda, tos fantazijos, tokio profesionalumo dėl kurio tokių ryškių badmečių ir išsisėmimų būna rečiau.. O tu turi puikų potencialą nuveikt šitoj srity tikrai daug, IMHO..
Atsakyti