Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

labas rytas 4u.gif

as jau fotkinu.. bet aisku, kad galim neskubet, ir skrit laiko megavimuisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 25, 09:23)
Sveiki visi,

susiunčiau visiems į AŽ adresus, kuriais siųsite juosteles. Jei kas negavot, sakykit, pakartosiu. Negrįžo man nė viena žinutė, tai turit gaut smile.gif  4u.gif

Iš begalinio entuziazmo baisiai neskubėkit fotkint, siųst, gaut, ryškint ir skenuot, aš tai siūlau paplanuot maždaug lapkričio pabaigai - gruodžio pradžiai viską pasidaryt, kad maždaug vienu metu pradėtumėm dėti rezultatus. Nes yra nemažai užsieniečių, reikia, kad pas juos ir iš jų suvaikščiotų siuntinukai smile.gif

Kaip manot?

Aciu, gavau 4u.gif
man l.patinka,kad nereik skubet smile.gif tikiuosi nieko neprimalsiu tik nail.gif
Atsakyti
Ir as gavau 4u.gif

Skaiciau, kad raset, kad spalvotu juosteliu namie neina/ negalima ryskinti, o dabar netycia radau you tube kaip rodo kaip tai daryti g.gif http://www.youtube.c...h?v=aB8qXU7dkNk g.gif apie kenksminguma neuzismena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 10 25, 13:25)
Ir as gavau  4u.gif

Skaiciau, kad raset, kad spalvotu juosteliu namie neina/ negalima ryskinti, o dabar netycia radau you tube kaip rodo kaip tai daryti  g.gif http://www.youtube.c...h?v=aB8qXU7dkNk  g.gif apie kenksminguma neuzismena  g.gif

nemanau, kad kas nors kada nors yra tai pasakęs smile.gif
tiesiog kur kas paprasčiau ir pigiau, manau, yra ryškinti laboratorijoj. skirtingai nuo jb smile.gif
Atsakyti
As irgi gavau adresiuka, aciu 4u.gif Manau menesiukas tikrai ne per trumpai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 25, 01:23)
Sveiki visi,

susiunčiau visiems į AŽ adresus, kuriais siųsite juosteles. Jei kas negavot, sakykit, pakartosiu. Negrįžo man nė viena žinutė, tai turit gaut smile.gif  4u.gif

Iš begalinio entuziazmo baisiai neskubėkit fotkint, siųst, gaut, ryškint ir skenuot, aš tai siūlau paplanuot maždaug lapkričio pabaigai - gruodžio pradžiai viską pasidaryt, kad maždaug vienu metu pradėtumėm dėti rezultatus. Nes yra nemažai užsieniečių, reikia, kad pas juos ir iš jų suvaikščiotų siuntinukai smile.gif

Kaip manot?
Ačiū, gavau ir aš mirksiukas.gif
Aš čia kaip ta užsienietė, o dar turbūt ir toliausiai nuo LT, tai skubu fotkint ir siųst, jei jūs nieko prieš biggrin.gif kad neužsilauktų iki begalybės mano partnerė ax.gif

Uoj, smagu, va papusryčiauju, griebiu fotiką ir einu į medžioklę thumbup.gif
Atsakyti
Omanomeilepanasiibaltalaaapaaaaaaaa.. man visiskas stogo nuciuozimas, nuovargis, panika, nerimas, neviltis, desperatiski bandymai susiimti, pora vykusiu bandymu susiimti ir viskas, kas tik gali but nuo diserio doh.gif ph34r.gif stupid.gif umn.gif Bet juk viskas turi pabaiga, jklmn... labai neguoskit, siaip issiliejau smile.gif irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 10 25, 14:25)
Ir as gavau  4u.gif

Skaiciau, kad raset, kad spalvotu juosteliu namie neina/ negalima ryskinti, o dabar netycia radau you tube kaip rodo kaip tai daryti  g.gif http://www.youtube.c...h?v=aB8qXU7dkNk  g.gif apie kenksminguma neuzismena  g.gif

galima,yra tokie tetenal kit'ai ir sake nieko sudetingo,tik su temp.griezciau,jei turi gera ventiliacija namie gali bandyti wink.gif pradziai patarciau pradet nuo jb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 10 25, 12:29)
nemanau, kad kas nors kada nors yra tai pasakęs smile.gif
tiesiog kur kas paprasčiau ir pigiau, manau, yra ryškinti laboratorijoj. skirtingai nuo jb smile.gif

QUOTE(ediper @ 2010 10 25, 15:50)
galima,yra tokie tetenal kit'ai ir sake nieko sudetingo,tik su temp.griezciau,jei turi gera ventiliacija namie gali bandyti wink.gif pradziai patarciau pradet nuo jb  4u.gif

4u.gif matyt kazka ne taip supratau, daug informacijos skaitau, susimaise blush2.gif

Dekui 4u.gif
Atsakyti
gavau ir aš adresą smile.gif
Atsakyti
baigiau paskutines vest tvarkyti - nuotaka - fotografe Giedre R. smile.gif
imetu kelias smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image