Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2010 12 04, 13:28)
As tai uz. Jei butu savaitgalis man ir kaulyti nereiktu. Su visa sutuoktine atvaryciau. Siaip as kelioniu planavime esu debilus. Tad jei kas uzmatys akciines kainas i sillwio kaimeli duokit zinia. As labai noriu ta socializma savo akim apregeti.

zavingas tas tiesumas kartais biggrin.gif

as irgi noreciau, ir priklausomai nuo kada ir uz kiek, galeciau derintis smile.gif kol kas sunku patiketi, kad mes TAI galim padaryt, kai net i vietinius meetus ar parodeles sunkiai organizuojames. bet va say, bitei ir wyshniai su londonu pavyko, tai gal ir Svedija iveikiama drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pravalą apturėjau šiandien. Išfotkinau juostelę ir jau stovėjau pašte - buvau nusiteikus išsiųst. Sukau juostelę ir man jin nutrūko kažkodėl unsure.gif tai va, viskas liko kitoj pusėj. Ediper, teks laukt dar nežinau kiek iš manęs. Bet aš pasistengsiu kaip nors greitai susisukt.

Aš už visus tarptautinius mytus. Juo labiau, kad paskutiniu metu skandinavai mane itin traukia savo virtuve smile.gif
Atsakyti
Su tuo planavimu uzsienin visai geras reikalas.Ir del gali tikrai ivykt.Jei jau apsispresit,tai ir susiplanuosit taip kad vaziuot (bilietai,laikas ir pan.) o cia vietoj visada yra galimybe neateit,nes juk salia namai ax.gif as cia ne i tema papezejau bet fainai mastot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 12 04, 12:54)
zavingas tas tiesumas kartais biggrin.gif

as irgi noreciau, ir priklausomai nuo kada ir uz kiek, galeciau derintis smile.gif kol kas sunku patiketi, kad mes TAI galim padaryt, kai net i vietinius meetus ar parodeles sunkiai organizuojames. bet va say, bitei ir wyshniai su londonu pavyko, tai gal ir Svedija iveikiama drinks_cheers.gif

man tai jau du kartus su Londonu pavyko, bitė šių metų Londoną su manim iškeitė į barseloną, ką mes jai kada nors priminsim biggrin.gif

jei rimtai, aš už už už smile.gif ypač jei ne itin greitai, o link tokio nebe visai užšalusio pavasario arba vasarą..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 12 04, 15:29)
man tai jau du kartus su Londonu pavyko, bitė šių metų Londoną su manim iškeitė į barseloną, ką mes jai kada nors priminsim biggrin.gif

Nevaryk, aš jau savo atsiėmiau su star1 laugh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif pirksiu vidutinio formato kamerą (6x6) jei kas ką turit ir norit parduot rašykit AŽ 4u.gif
Atsakyti
Epider,man niekaip juosta neatkeliauja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 12 06, 12:32)
Epider,man niekaip juosta neatkeliauja verysad.gif

bash.gif tikekimes,kad veluoja(nes cia gi Ziema pas mus),bet visko gali but ,kad per sita suirute ir pradangino doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2010 12 04, 15:01)
Pravalą apturėjau šiandien. Išfotkinau juostelę ir jau stovėjau pašte - buvau nusiteikus išsiųst. Sukau juostelę ir man jin nutrūko kažkodėl unsure.gif tai va, viskas liko kitoj pusėj. Ediper, teks laukt dar nežinau kiek iš manęs. Bet aš pasistengsiu kaip nors greitai susisukt.
Aš už visus tarptautinius mytus. Juo labiau, kad paskutiniu metu skandinavai mane itin traukia savo virtuve smile.gif

ouch!! biggrin.gif nesekasi kzkaip
Atsakyti
Tai atkeliavo mano polaroido kasetės ir padariau kelias dukrytės foto smile.gif kiekvienas kadras aukso kainos biggrin.gif tai kiek padariau, tiek ir rodau cool.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 12 06, 18:49)
Tai atkeliavo mano polaroido kasetės ir padariau kelias dukrytės foto smile.gif kiekvienas kadras aukso kainos biggrin.gif tai kiek padariau, tiek ir rodau  cool.gif

wub.gif wub.gif wub.gif ir kadrai, ir dukryte!!
Atsakyti
Pupel, kaip visada be galo artima ir šilta wub.gif
Atsakyti
Pupeliuk,kaip miela wub.gif kad ir siaip sitie kadrai aukso vertes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 06 gruodžio 2010 - 19:59