Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 30, 10:00)
Taigi va, rašau iš ligoninės smile.gif vakar naktį man gimė dukrytė Elžbieta, dar vienas tėčio klonas tik jau mergaitė biggrin.gif nuotraukų bus kada nors, gal kai sulauksiu polaroido kasečių ir greičiau nei ryškinant, bet kadangi skaitmenos nėr tai va kaip yra smile.gif

Pupeliuk, patys didžiausi ir nuoširdžiausi sveikinimai wub.gif Labai gražus dukrytės vardas ax.gif

O.o, tavo nėštukės serija kaip visada stulbinanti ir žavinti wub.gif

_ms_, sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, nuostabu! Sveikinu sveikinu! Dukrytė wub.gif

Atsakyti
Pupeliuk labai sveikinu tave ir tavo mazaja princese wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai ir ms'ui. Gražūs tie sklandytuvai..

Atsakyti
Pupeliuk, sveikinimai su nauju tėčio klonu 4u.gif sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 30, 11:00)
Taigi va, rašau iš ligoninės smile.gif vakar naktį man gimė dukrytė Elžbieta, dar vienas tėčio klonas tik jau mergaitė biggrin.gif nuotraukų bus kada nors, gal kai sulauksiu polaroido kasečių ir greičiau nei ryškinant, bet kadangi skaitmenos nėr tai va kaip yra smile.gif

Sveikinimai! 4u.gif Aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
Emilija sveikinu wink.gif

"aciu" visiems del lektuvu 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, kokios smagios naujienos, sveikinu wub.gif

ms, smagūs tie tavo sklandytuvai... Mano viena buvusi bendradarbė sklando nuo mažumės, tai jau savu laiku man su sklandytuvais galvą išūžė, nors taip ir neturėjau progos pasklandyti kartu su ja... Ech.. Na, gal ateity kada nors dar pasitaikys proga... smile.gif
O tau palinkėsiu tuo tarpu gerų skrydžių ir kad svajonės pildytųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Paveluoti sveikinimai ms thumbup.gif

Pupeliuk- su seimos pagausejimu wub.gif
Atsakyti
oj, nez, kaip zmones tam pasiryzta, bet pupeliuk, puikios naujienos, sveikinu thumbup.gif ir vardai visu kokie karaliski rolleyes.gif sveikatos, kantrybes ir maloniu akimirku visiems kartu 4u.gif

p.s. dar turiu nedideli fotografini klausima, bet visu svekinimu fone, norisi ji geltonai rasyti doh.gif smile.gif jeigu kas zinot ar kur matet paprasta schema, paveiksliuka ar ka nors, kas vaizdziai ir l.paprastai iliustruoja/paaiskina rysi tarp ISO, diafragmos ir islaikymo, pasidalinkit, prasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 30 lapkričio 2010 - 19:00
Pupeliuk, sveikinu!!!

Gaziulka, gal tiks http://dryreading.co...mera/index.html
Atsakyti
prisidedu ir aš prie visų sveikinimų, MS - gero vėjo, Pupeliuk - kantrybės 4u.gif

Pagaliau ir aš išsiūsiu savo juostą, nes jau Bitė tikriausiai nerimauja biggrin.gif , na ką, pusė juostos - kapinės ir kryžiai (nes gi vėlinės buvo kaip ne kaip) , kita pusė - buitiakai lotuliukas.gif bet visas leidžiu viešinti, be jokių tabu lotuliukas.gif
Atsakyti