Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

o.O - na tai ir nesu jaunas.
Andriuska - varzybos buvo spalio men. LT ziema nebent tik kopose galima skrieti ilgai. Arciausiai ziema galima Lenkijoj, nes ten jau kalnu yra smile.gif
Atsakyti
O.o - jau seniai nemaciau tokiu nebanaliu nestukiu kaip tavo 4u.gif super. be pilvo matosi nerealiai seksuali ir graži moteris 4u.gif tavo dabar kaip pavyzdi visiems rodysiu, kaip reik nestukes fotografuot mirksiukas.gif

ms - sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 28, 14:43)
aha spalvos man ir tinka šįkart, gero galiojimo juostas naudojau
user posted image

labai grazu

QUOTE(_ms_ @ 2010 11 28, 21:34)
pasigirsiu: aviacijos klube laimejau pirma vieta jaunuju sklandytoju pirmosiose varzybose ar kaip cia pavadinti biggrin.gif dar liko tik trys laimejimai - lietuvos, europos ir pasaulio pirmos vietos.. nors po karta.. as kuklus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Visiems primygtinai siulau susipazinti, kas yra sklandytuvai ir pan.:

http://www.youtube.c...h?v=4KU5q1Nry6Y

http://www.youtube.c...1PKiM2MLVQ&NR=1

Sveikinu 4u.gif Ir linkiu kitu 3-ju laimejimu 4u.gif

eina sau wub.gif Ispudingai! nenoreciau net nusileisti i zeme biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KristeM @ 2010 11 29, 10:44)

ačiū smile.gif taip, kodak portra 400 vc, nelabai kitas ir naudoju portretam

QUOTE(_ms_ @ 2010 11 29, 10:45)
o.O - na tai ir nesu jaunas.

čia kas kaip supranta smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2010 11 29, 11:00)

ačiū Sansara 4u.gif malonu

Ediper, net neabejoju, kad paskraidins tave ms'as smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 29 lapkričio 2010 - 10:38
dėl amžiaus ir sporto. nuomonę, kad žmogus, perkopęs trečią dešimtį ir tik tada pradėjęs užsiimti krepšiniu (tenisu, plaukimu, futbolu ir etc), gali laimėti respublikines varžybas (ką jau kalbėti apie Europos ar pasaulio), švelniai pavadinčiau nepagrįstai optimistiška (nebent būtų kalba apie kažkokias spec. varžybas: neįgaliųjų, senjorų ir pan.). todėl, neturėdamas nei minties įžeisti Marių dėl amžiaus (kuris nelabai skiriasi nuo manojo ir apie savo amžių aš esu pačios geriausios nuomonės), aš nuoširdžiai pasidžiaugiau jo laimėjimu ir pridėjau, kad jo pasirinkta sporto šaka leidžia jam svajoti apie dar didesnius laimėjimus, nors ją kultivuoti jis pradėjo palyginus neseniai ir jau sulaukęs amžiaus, kuomet daugumoje sporto šakų sportinė karjera baigiama. aš gerai žinau, ką tai reiškia, nes pats vaikystėje nelankiau jokio sportinio būrelio, nes buvau verčiamas lankyti muzikos mokyklą (dėl ko dabar esu dėkingas mamai). vienok tai nesutrukdė man du kartus tapti Lietuvos čempionu (tiesa mažai kam žinomame sporte - dažasvydyje ax.gif ). Antrą kartą tai buvo man sulaukus 35 metų.

nepatingėjau parašyti tiek nes mėgstu, kai mane supranta teisingai (ir atvirkščiai cool.gif ).
Atsakyti
Ievukis, vakar isfotkinau juostele,sian issiusiu smile.gif nieko asmenisko nefotkinau,taip kad gali fotografuot viska smile.gif

Papildyta:
QUOTE(O.o @ 2010 11 29, 11:36)

Ediper, net neabejoju, kad paskraidins tave ms'as smile.gif

biggrin.gif bus matyt.. nzn tik ,kada as pati ant lt zemes nusileisiu biggrin.gif
Atsakyti
epider, thumbup.gif lausiu.
Kadais norejau stot i vgtu aviacija ar kazkas toki (nepamenu).Bet aplinkybes sutrukde.Gal dar kada ir pradesiu skraidyt hihihi.gif ms varyk pirmyn,o kai reiks ikvepimo,tai prasysiu taves kad stumteletum mane mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 29, 14:47)
dėl amžiaus ir sporto.

aš juokavau smile.gif
Atsakyti
andriuška, iš vakaro pokalbio su vyru.
- Už ką sirgsi už Nadalį ar Federerį?
- Už Federerį.
- Kodėl?
- Nadalis nesimpatiškas.
- Bet gi jaunesnis, o tau jaunesni patikti turėtų labiau.
- Už mane ir Federeris jaunesnis, ir Nadalis, ir aplamai 90 proc sportininkų jau jaunesni už mane. Federeris man nors ne per jaunas. lotuliukas.gif
Atsakyti
mariau, sveikinimai smile.gif

Atsakyti
Taigi va, rašau iš ligoninės smile.gif vakar naktį man gimė dukrytė Elžbieta, dar vienas tėčio klonas tik jau mergaitė biggrin.gif nuotraukų bus kada nors, gal kai sulauksiu polaroido kasečių ir greičiau nei ryškinant, bet kadangi skaitmenos nėr tai va kaip yra smile.gif

Tiesa Gintare, visai neseniai atsitiktinai susitikau su Trimaku, tai jis informavo, kad Juozapavičiaus fotoprekės užsivežė polaroido kasečių, gal jau ir žinai..

Mariui sveikinimai!!
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 30, 12:00)
Taigi va, rašau iš ligoninės smile.gif vakar naktį man gimė dukrytė Elžbieta, dar vienas tėčio klonas tik jau mergaitė biggrin.gif nuotraukų bus kada nors, gal kai sulauksiu polaroido kasečių ir greičiau nei ryškinant, bet kadangi skaitmenos nėr tai va kaip yra smile.gif

Tiesa Gintare, visai neseniai atsitiktinai susitikau su Trimaku, tai jis informavo, kad Juozapavičiaus fotoprekės užsivežė polaroido kasečių, gal jau ir žinai..

Mariui sveikinimai!!

oj sveikinimai didžiausi Pupeliuk wub.gif aš ir susimasčiau kur mano dyleris dingo biggrin.gif stiprėkit 4u.gif

Nežinojau bigsmile.gif liux
Atsakyti