Turiu atliekama komplekta 135 juostai: konica t4 su objektyvais 28, 50 ir 135. Viskas veikia. Tame tarpe eksponometras. Jei kam idomu i az.
QUOTE(O.o @ 2010 11 25, 21:12)
Apie kokį čia žvėrį kalbi?
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 25, 11:15)
Ievuki, turiu tau pastebėjimą. Keleto nuotraukų nedėjau. Tiesiog man nepatinka matyti savo buitį, asmeninius dalykus uždėtus ant kapo su vėlinių žvakelėmis. Si0lau atidžiau apgalvoti, kiek pozityvo norėtumėm gauti iš double expo. Todėl vistik nefotkinkim bile ko.
as tai siulyciau savo seimos kaip tik nefotografuoti tokiam projektui,o visa kita belekas

QUOTE(ediper @ 2010 11 26, 11:03)
as tai siulyciau savo seimos kaip tik nefotografuoti tokiam projektui,o visa kita belekas 

Tai aš irgi siūlyčiau šeimos nefotografuoti. Ir vaikų sąmonigai nefotkinu. Bet buitinius fragmentus - kodėl gi ne?
Atidžiau perskaityk mano žinutę, kurią cituoji - ten vaikai neminimi.
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 26, 12:39)
Nikon F80

QUOTE(sayonara @ 2010 11 26, 00:19)
labas rytas,
ar visiems pavyko patekti į double expo albumą?
Patekti tai patekau, bet gal galit kas papasakoti, kaip komentuoti savo vardu? ar visiems pavyko patekti į double expo albumą?

Išfotkinsiu ir aš, įtairu, šiandien double ekspo, tai irgi pasirodysiu artimiausiu laiku, kas čia mums su Rico gavosi

QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 26, 11:39)
Kokį prabangų žvėrį įsigijot

QUOTE(sushi @ 2010 11 26, 12:29)
Patekti tai patekau, bet gal galit kas papasakoti, kaip komentuoti savo vardu?
Nes dabar mane automatiškai užvadina "Namų darbai"...
Niekada neteko fotki.com tokių dalykų daryti, tai bijau nugrybauti...
Išfotkinsiu ir aš, įtairu, šiandien double ekspo, tai irgi pasirodysiu artimiausiu laiku, kas čia mums su Rico gavosi
Na va, jau ir pati susigaudžiau, kaip ten ką komentuoti 

Įdėjau ir mūsų su Rico juostelę, bet likau nelabai supratusi, kame reikalas, kad pusėje kadrų visai nesimato dvigubos ekspo - tarsi vieną kartą eksponuoti kadrai...

Sudėjau tam kartui tik dvigubus.
QUOTE(sushi @ 2010 11 26, 23:11)
Na va, jau ir pati susigaudžiau, kaip ten ką komentuoti
Įdėjau ir mūsų su Rico juostelę, bet likau nelabai supratusi, kame reikalas, kad pusėje kadrų visai nesimato dvigubos ekspo - tarsi vieną kartą eksponuoti kadrai...
Gal kas turit minčių, kodėl taip yra?..

Smagu matyti rezultatus

Gaila, kad nesigavo

bijau, kad galejo buti problema su fotiko eksponemetru, bet pries tai darytose juostelese viskas gerai

As nieko pries perdaryti

O fotgrafavau su Mamiya sekor 500tl.
Sayonara, gavau pranesima, matyt juostele

ir gal vis tik pabaigsiu juostele Canon'e ir su juo darysiu

QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 26, 15:00)
Tai aš irgi siūlyčiau šeimos nefotografuoti. Ir vaikų sąmonigai nefotkinu. Bet buitinius fragmentus - kodėl gi ne?
oops

QUOTE(Rico @ 2010 11 27, 02:18)
Smagu matyti rezultatus
Gaila, kad nesigavo
o tik tavo matosi kadrai?
sitie kur matosi is tamsesniu, galvojau jie gali blogiau matytis, o gavosi atvirksciai
pirmieji kur daugiausia planavau ir kiek pamenu buvo ruduo ir nera...
Keista, iš tiesų, kad sakai, jog šviesesni nesigavo... Aš, kaip suprantu, jei tavo kadrai būtų buvę šviesūs, tai tikrai būtų kažkas matęsi..? 
Gaila, kad nesigavo

Jei netingi, galim pabandyti dar kartą, aš nieko prieš