Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Turiu atliekama komplekta 135 juostai: konica t4 su objektyvais 28, 50 ir 135. Viskas veikia. Tame tarpe eksponometras. Jei kam idomu i az.
Atsakyti
labas rytas,

ar visiems pavyko patekti į double expo albumą?
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 25, 21:12)

Isbandziau savo zveriuka f100... mmmm....  wub.gif

Apie kokį čia žvėrį kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 25, 11:15)

Ievuki, turiu tau pastebėjimą. Keleto nuotraukų nedėjau. Tiesiog man nepatinka matyti savo buitį, asmeninius dalykus uždėtus ant kapo su vėlinių žvakelėmis. Si0lau atidžiau apgalvoti, kiek pozityvo norėtumėm gauti iš double expo. Todėl vistik nefotkinkim bile ko.

as tai siulyciau savo seimos kaip tik nefotografuoti tokiam projektui,o visa kita belekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 11 26, 11:03)
as tai siulyciau savo seimos kaip tik nefotografuoti tokiam projektui,o visa kita belekas smile.gif

Tai aš irgi siūlyčiau šeimos nefotografuoti. Ir vaikų sąmonigai nefotkinu. Bet buitinius fragmentus - kodėl gi ne?
Atidžiau perskaityk mano žinutę, kurią cituoji - ten vaikai neminimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 26 lapkričio 2010 - 14:10
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 26, 12:39)

Nikon F80 smile.gif jau einu skenuot pirmu juosteliu is sian bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 26, 00:19)
labas rytas,

ar visiems pavyko patekti į double expo albumą?
Patekti tai patekau, bet gal galit kas papasakoti, kaip komentuoti savo vardu? blush2.gif Nes dabar mane automatiškai užvadina "Namų darbai"... g.gif Niekada neteko fotki.com tokių dalykų daryti, tai bijau nugrybauti... blush2.gif

Išfotkinsiu ir aš, įtairu, šiandien double ekspo, tai irgi pasirodysiu artimiausiu laiku, kas čia mums su Rico gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 26, 11:39)

Kokį prabangų žvėrį įsigijot smile.gif Labai įdomu pamatyt rezultatus .
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 11 26, 12:29)
Patekti tai patekau, bet gal galit kas papasakoti, kaip komentuoti savo vardu?  blush2.gif Nes dabar mane automatiškai užvadina "Namų darbai"...  g.gif Niekada neteko fotki.com tokių dalykų daryti, tai bijau nugrybauti...  blush2.gif

Išfotkinsiu ir aš, įtairu, šiandien double ekspo, tai irgi pasirodysiu artimiausiu laiku, kas čia mums su Rico gavosi smile.gif
Na va, jau ir pati susigaudžiau, kaip ten ką komentuoti thumbup.gif

Įdėjau ir mūsų su Rico juostelę, bet likau nelabai supratusi, kame reikalas, kad pusėje kadrų visai nesimato dvigubos ekspo - tarsi vieną kartą eksponuoti kadrai... blush2.gif Gal kas turit minčių, kodėl taip yra?..
Sudėjau tam kartui tik dvigubus.
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 11 26, 23:11)
Na va, jau ir pati susigaudžiau, kaip ten ką komentuoti  thumbup.gif

Įdėjau ir mūsų su Rico juostelę, bet likau nelabai supratusi, kame reikalas, kad pusėje kadrų visai nesimato dvigubos ekspo - tarsi vieną kartą eksponuoti kadrai...  blush2.gif Gal kas turit minčių, kodėl taip yra?..
Sudėjau tam kartui tik dvigubus.

Smagu matyti rezultatus bigsmile.gif

Gaila, kad nesigavo unsure.gif o tik tavo matosi kadrai? g.gif sitie kur matosi is tamsesniu, galvojau jie gali blogiau matytis, o gavosi atvirksciai g.gif verysad.gif pirmieji kur daugiausia planavau ir kiek pamenu buvo ruduo ir nera... unsure.gif
bijau, kad galejo buti problema su fotiko eksponemetru, bet pries tai darytose juostelese viskas gerai g.gif ir sitos dalis gera unsure.gif
As nieko pries perdaryti blush2.gif (su kitu fotiku)
O fotgrafavau su Mamiya sekor 500tl.

Sayonara, gavau pranesima, matyt juostele ax.gif tik nezinau ar spesiu siandien pasiimti is pasto- mazius sirguliuoja unsure.gif
ir gal vis tik pabaigsiu juostele Canon'e ir su juo darysiu g.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 26, 15:00)
Tai aš irgi siūlyčiau šeimos nefotografuoti. Ir vaikų sąmonigai nefotkinu. Bet buitinius fragmentus - kodėl gi ne?
Atidžiau perskaityk mano žinutę, kurią cituoji - ten vaikai neminimi.

oops blush2.gif atsiprasau 4u.gif tiesiog pasirode,kad kazkurioj foto buvo vaikas ,eisiu paziuresiu is naujo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 11 27, 02:18)
Smagu matyti rezultatus  bigsmile.gif

Gaila, kad nesigavo  unsure.gif o tik tavo matosi kadrai?  g.gif sitie kur matosi is tamsesniu, galvojau jie gali blogiau matytis, o gavosi atvirksciai  g.gif  verysad.gif pirmieji kur daugiausia planavau ir kiek pamenu buvo ruduo ir nera...  unsure.gif
Keista, iš tiesų, kad sakai, jog šviesesni nesigavo... Aš, kaip suprantu, jei tavo kadrai būtų buvę šviesūs, tai tikrai būtų kažkas matęsi..? g.gif Atsiųsiu tau visą nuskanuotą juostelę, galėsi pasižiūrėti. Kai kuriuose kadruose, kur yra švaraus fono, galvoju, tikrai matytis turėtų, kad bent kažkas fotografuota, bet taip tuščia, kad net pagalvojau, jog fotikas juostelę persuka... g.gif

Jei netingi, galim pabandyti dar kartą, aš nieko prieš mirksiukas.gif
Atsakyti