Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sillwio @ 2010 11 25, 12:05)
Man rodinalis patinka su viskuo ir visada.

biggrin.gif kaip kokiu trijudevyneriu reklama nuskambejo tongue.gif

kai turiu is ko rinktis, tai ilfordo juostas ryskinu Ilfotec29, visas kitas - Rodinaliu. kai neturiu- ryskinu su kuo yra. remiantis neklinikiniais ir nemikroskopiniais stebejimais, rodinalis vaizda "pašiaušia", paaštrina.

ahojj, sninga bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 25 lapkričio 2010 - 11:16
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 24, 23:29)
O man rolei retro visai draugavo su Ilfotec 29. Bet čia ne esmė. Esmė yra tai, kad pirmoji Double Expo kregždė parskrido ir jau galite pamatyti Ievukio ir Purienos bendrą juostelę. Ji jau albume.

Sveiki, skaitineju jus senokai, bet neesu tokia uzkeitejusi fotografe ir pati neryskinu blush2.gif bet fotkinu ir su juostiniu ir su dkaitmena ax.gif
Ir labai parupo paziuret jusu darbelius blush2.gif ar butu kazkaip imanoma,a? blush2.gif
Atsakyti
Www.fotoFanai.lt. Buvau klaida padares.

Rodinalis paastrina nes jis veikia grudo centra. Del to mano supratimu smulkios dalis ir mikrokontrastas ryskesnis. Su daug detaliu gerai. Portretams man kazkaip xtolis skiestas graziau. Minksciau.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 25, 15:35)
Www.fotoFanai.lt. Buvau klaida padares.

Rodinalis paastrina nes jis veikia grudo centra. Del to mano supratimu smulkios dalis ir mikrokontrastas ryskesnis. Su daug detaliu gerai. Portretams man kazkaip xtolis skiestas graziau. Minksciau.

turiu xtolo pakuote milteliais 5 litrams. gal nori mainyt, jei turi, i rodinali? smile.gif
Atsakyti
Aciu Puriena uz pastabas.Stengsiuos dar labiau apgalvot 4u.gif
Kaip patekt i albuma? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 11 25, 15:47)
turiu xtolo pakuote milteliais 5 litrams. gal nori mainyt, jei turi, i rodinali? smile.gif

jau susitariau su doviliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 11 25, 16:57)
jau susitariau su doviliu smile.gif

bigsmile.gif laukiu, noriu isbandyt
Atsakyti
O "Double ekspo 2010" albumo slaptažodį galima gauti? blush2.gif
Atsakyti
As xtolo uzmaisiau neseniai, tai dar 4,5 litro liko. Bet galiu pagalvoti apie pirkima.

Saptazodi ir man prasom atsiust, kas ji valdo.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 25, 10:15)
Sayonara, aš nenuėmiau slaptažodžio,o iš tiesų sukūriau naują Double expo folderį. Nes kai sukuri albumą, tai jame leidžia dėti tik pavienes nuotraukas. O į folderį leidžia dėti subfolderius. Aš tavo sukurtąjį albumą panaikinau. Bet klausyk, manęs su senuoju slaptažodžiu neįleidžia dabar.  Pasakyk, kaip ten pakliūti?

persiprašau visų, ryte pagalvojau, kad mistika nutiko, uždėjau slaptažodį naują ir išvažiavau į Šiaulius, o čia per dieną, pasirodo, tiek norinčių pasižiūrėti atsirado. sugrąžinau senąjį bendrąjį slaptažodį, prašom žiūrėti ir komentuoti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Gerai Ačiū. Taip skaitmena turiu, o kokiame režime reiktų primesti tuos nustatymus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke7 @ 2010 11 25, 22:05)
Gerai Ačiū. Taip skaitmena turiu, o kokiame režime reiktų primesti tuos nustatymus?  doh.gif

Manual biggrin.gif kitaip nelabai spesi susekti kurie nustatymai tinkami bus naudot juostai smile.gif ir iso skaitmenoje nusistatyk pgl juostos iso kuri naudosi smile.gif

Isbandziau savo zveriuka f100... mmmm.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 25 lapkričio 2010 - 21:15