Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Kaip smagu matyt rezultata thumbup.gif O kai kurios tai labai su gilia mintim gavos lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar kartą pažiūrėjau pirmąją double expo, nagi šauniai smile.gif

kažkas nuo double expo 2010 albumo passwordą nuėmėt? smile.gif
Atsakyti
kas dar turit rodinalio parduoti? ir kur apskritai LT jo buna pirkt? smile.gif
Atsakyti
aš neparduodu, aš jį dovanoju smile.gif
Atsakyti
nu ganetinai telepatiskai pavaret, merginos smile.gif kaip is vienos juosteles, tai man atrodo, tikrai daug vykusiai sutapusiu. tulpes, zvejas kavoje ir persekiojantys rutuliukai my favorites;)
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 24, 23:29)
O man rolei retro visai draugavo su Ilfotec 29. Bet čia ne esmė. Esmė yra tai, kad pirmoji Double Expo kregždė parskrido ir jau galite pamatyti Ievukio ir Purienos bendrą juostelę. Ji jau albume.

smagiai gavosi thumbup.gif

QUOTE(andriuska @ 2010 11 24, 23:40)
O kiek bandei padidinti ir ar optiskai ant popieriaus spaudei? Jei tik per monika matei tai suprantu kad patiko. Nieko superblogo nera. Grudas nelabai.

nail.gif biggrin.gif nu ne,Andriuk, nespaudziau ir nedidinau. nedaaugau as dar iki tiek wub.gif O ka matau per savo ,klausimas ar gerai kalibruota,monika -tai patinka . na bet siaip man rodinalis patinka,nesiskundziu nestuke.gif
Atsakyti
Sayonara, aš nenuėmiau slaptažodžio,o iš tiesų sukūriau naują Double expo folderį. Nes kai sukuri albumą, tai jame leidžia dėti tik pavienes nuotraukas. O į folderį leidžia dėti subfolderius. Aš tavo sukurtąjį albumą panaikinau. Bet klausyk, manęs su senuoju slaptažodžiu neįleidžia dabar. Pasakyk, kaip ten pakliūti?

Ievuki, turiu tau pastebėjimą. Keleto nuotraukų nedėjau. Tiesiog man nepatinka matyti savo buitį, asmeninius dalykus uždėtus ant kapo su vėlinių žvakelėmis. Si0lau atidžiau apgalvoti, kiek pozityvo norėtumėm gauti iš double expo. Todėl vistik nefotkinkim bile ko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 25 lapkričio 2010 - 10:15
QUOTE(_ms_ @ 2010 11 25, 10:04)
kas dar turit rodinalio parduoti? ir kur apskritai LT jo buna pirkt? smile.gif

Www.fotoanai.lt skambink Doviliui. Ten jo telefonas. Pas ji smagu pirkti nes jos labai komunikabilus zmogus.

QUOTE(ediper @ 2010 11 25, 10:35)
smagiai gavosi  thumbup.gif
nail.gif  biggrin.gif nu ne,Andriuk

Moniko kalibravimas cia ne prie ko. Esme juostoje. Paaiskinsiu kaip as matau
T-greinas yra plokscias "grudas". Tik sudetas ne kaip korys horizontaliai, o kaip lekstes dziovykloje. Kai tokia juosta ryskini ne rodinaliu grudo praktiskai nesimato. Vaizdas ryskus detalese. O kai ryskini rodinaliu jis bando padaryti ta pati, kaip ir tradicineje juostoje. Sustumti sidabro molekulias i mazus junginius. As taip sprendziu remdamasis tik savo stebejimais per fokusoskopa. Rodinalis tradicineje juostoje padaro juodus mazycius taskelius is kuriu formuojamas vaizdas. Tgrein juosta su xtoliu tokiu taskeliu neturi. Matosi grazi vienatone struktura. Tartum korys ar gardeliai. O vat tgrein su rodinaliu gaunasi kose. Nei aiskiu taskeliu, nei gardeliu. Kazkoks chaosas. Kompe to nesimato. Ir 13x18 ne. O vat 24x30 jau (is siauros ypac).

QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 25, 11:15)
Sayonara, aš nenuėmiau slaptažodžio,o iš tiesų sukūriau naują Double expo folderį. Nes kai sukuri albumą, tai jame leidžia dėti tik pavienes nuotraukas. O į folderį leidžia dėti subfolderius. Aš tavo sukurtąjį albumą panaikinau. Bet klausyk, manęs su senuoju slaptažodžiu neįleidžia dabar.  Pasakyk, kaip ten pakliūti?

Ievuki, turiu tau pastebėjimą. Keleto nuotraukų nedėjau. Tiesiog man nepatinka matyti savo buitį, asmeninius dalykus uždėtus ant kapo su vėlinių žvakelėmis. Si0lau atidžiau apgalvoti, kiek pozityvo norėtumėm gauti iš double expo. Todėl vistik nefotkinkim bile ko.

Papildyta:
I paskutine citata ( bo telefone jau nebetilpo). Lapkricio projektas negalejo matyt apseiti be kapiniu tematikos. Bet as saziningai apie tai ispejau porininka, kad nebutu tokiu nemaloniu interpretaciju. O ir laiko fotografuoti dabar turiu aplik baznycia. O kas pas mus aplink jas buna? Teisingai...
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 25, 12:43)
Www.fotoanai.lt skambink Doviliui. Ten jo telefonas. Pas ji smagu pirkti nes jos labai komunikabilus zmogus.

aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 25, 10:43)
I paskutine citata ( bo telefone jau nebetilpo). Lapkricio projektas negalejo matyt apseiti be kapiniu tematikos. Bet as saziningai apie tai ispejau porininka, kad nebutu tokiu nemaloniu interpretaciju. O ir laiko fotografuoti dabar turiu aplik baznycia. O kas pas mus aplink jas buna? Teisingai...

gavau juostele kaip tik siandien smile.gif
Atsakyti
Ei, grazinkit slaptazodi sena! smile.gif Vakar spejau perziuret, o siandien jau nepatenku. Prarijau vakar su dideliu malonumu. Kai kuriose susidaro vaizdas, kad fotografavot kartu smile.gif Labai gerai.

Man rodinalis patinka su viskuo ir visada. Paptastas, universalus ryskalas, kurio duodamus rezultatus pazistu puikiai. Man jis netgi patinka su t grudu. Chaosas, bet su nuotaika.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 25, 11:43)

Moniko kalibravimas cia ne prie ko. Esme juostoje. Paaiskinsiu kaip as matau
T-greinas yra plokscias "grudas". Tik sudetas ne kaip korys horizontaliai, o kaip lekstes dziovykloje. Kai tokia juosta ryskini ne rodinaliu grudo praktiskai nesimato. Vaizdas ryskus detalese. O kai ryskini rodinaliu jis bando padaryti ta pati, kaip ir tradicineje juostoje. Sustumti sidabro molekulias i mazus junginius. As taip sprendziu remdamasis tik savo stebejimais per fokusoskopa. Rodinalis tradicineje juostoje padaro juodus mazycius taskelius is kuriu formuojamas vaizdas. Tgrein juosta su xtoliu tokiu taskeliu neturi. Matosi grazi vienatone struktura. Tartum korys ar gardeliai. O vat tgrein su rodinaliu gaunasi kose. Nei aiskiu taskeliu, nei gardeliu. Kazkoks chaosas. Kompe to nesimato. Ir 13x18 ne. O vat 24x30 jau (is siauros ypac).

chesus christ kaip cia viskas blink.gif
Atsakyti