Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Dėkui smile.gif

Tiesa, mano ryškalam jau šakės, kokius pirkti? Kaip rodinalis? Kokie universaliausi tarkim? g.gif Nes xtolas ne visas juostas ryškina... Tas vyras pas kuri nuotraukas daremes kalbejo lyg apie rodinali g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 24 lapkričio 2010 - 10:08
QUOTE(O.o @ 2010 11 24, 10:07)
Dėkui smile.gif

Tiesa, mano ryškalam jau šakės, kokius pirkti? Kaip rodinalis? Kokie universaliausi tarkim?  g.gif Nes xtolas ne visas juostas ryškina... Tas vyras pas kuri nuotraukas daremes kalbejo lyg apie rodinali  g.gif

jei nori galiu perleisti Tau savo rodinalį
Atsakyti
Gali bandyi rodinali. Man patinka jo universalumas. Tik jis malabai tinka naujoviskom juostom su t-greinais(pvz kadak tmax). Su kitom jis gerai draugauja. O del xtolio, tai jis neisryskino tik rolei juostas. Kaip berods ir ilford lc29 ar kaip jis ten. Sayonara geriau zino. Visas kitas ilford, foma, kodak jis gerai ryskina.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 24, 13:41)
Gali bandyi rodinali. Man patinka jo universalumas. Tik jis malabai tinka naujoviskom juostom su t-greinais(pvz kadak tmax). Su kitom jis gerai draugauja. O del xtolio, tai jis neisryskino tik rolei juostas. Kaip berods ir ilford lc29 ar kaip jis ten. Sayonara geriau zino. Visas kitas ilford, foma, kodak jis gerai ryskina.

rollei retro man su ilfotec l29 ar koks jis ten biggrin.gif nesudraugavo
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 24, 15:41)

xtol retro S neryskina. Taip pat ir fortepano.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 24, 14:41)

o man l.patiko ant placios rodinalis t-max'ui smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi x) blush2.gif gavau dovanu sokol 2 smile.gif Noriu pradeti fotografuoti, jau juostelė įdėta, bet bijau pradėti fotografuoti x) bijau su nustatymais susikirsti
Atsakyti
QUOTE(Neziniuke7 @ 2010 11 24, 22:35)
Sveiki visi x) blush2.gif gavau dovanu sokol 2 smile.gif Noriu pradeti fotografuoti, jau juostelė įdėta, bet bijau pradėti fotografuoti x)  bijau su nustatymais susikirsti

o skaitmena turi? rolleyes.gif pasimatuok sviesa su ja, o siaip nebijok, visvien sugadinsi biggrin.gif 4u.gif drasiau, lauksim rezultatu
Papildyta:
QUOTE(ediper @ 2010 11 24, 18:48)
o man l.patiko ant placios rodinalis t-max'ui  smile.gif

ane? na, tuomet rodinali imsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 24 lapkričio 2010 - 21:14
QUOTE(andriuska @ 2010 11 24, 15:41)

4u.gif dekui
Atsakyti
O man rolei retro visai draugavo su Ilfotec 29. Bet čia ne esmė. Esmė yra tai, kad pirmoji Double Expo kregždė parskrido ir jau galite pamatyti Ievukio ir Purienos bendrą juostelę. Ji jau albume.

Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 24, 22:29)
O man rolei retro visai draugavo su Ilfotec 29. Bet čia ne esmė. Esmė yra tai, kad pirmoji Double Expo kregždė parskrido ir jau galite pamatyti Ievukio ir Purienos bendrą juostelę. Ji jau albume.

wow, super, einu žiūrėt smile.gif

labai fainų yra, maladiec, ciocės smile.gif 4u.gif
man komentuoti neduoda savu niku iš naminio, tai rytoj gal prikomentuosiu, jei bus laiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 24 lapkričio 2010 - 22:37
QUOTE(ediper @ 2010 11 24, 17:48)
o man l.patiko ant placios rodinalis t-max'ui  smile.gif

O kiek bandei padidinti ir ar optiskai ant popieriaus spaudei? Jei tik per monika matei tai suprantu kad patiko. Nieko superblogo nera. Grudas nelabai.
Atsakyti