Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 11:50)
uz dvi kasetes daugiausiai esu mokejusi 200lt (juodai baltos fotografijos, spalvotos pgiau kokiu 30%, tai viena kasete, pakelis 100lt astuoniu j/b kadru). Tai jei pamatysi kazka pigiau prigriebk, jei bus rinktis spalvotos ar j/b tai j/b (arba bet kokios kitos, tk kitu sunkiai jauciu rasi), yra tokios 'artistic Z'
kasetes,

tai man sios nelabai patinka, bet jei zenkliai pigiau paimk...  bigsmile.gif tiesa, cia konkreciai sx-70, nes ten pagal modelius... siaip realu senaikciuose ar pan, kad butu, nes modelis polaroido pats sis senas smile.gif
sios patinka, tik pvz ne mano modelio kamerai, bet pakelis taip pat atrodo

Aciuuuu  4u.gif

pasakysiu vyrui,kad uzmestu aki,nes jis vaiksto po turgelius ,bet kad ten jei ka pardavineja,tai is galiojimo iseje smile.gif aisku kainos irgi simbolines buna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 22 lapkričio 2010 - 15:40
Pabandziau aplikacija. Tiesa dirbtinoje sviesoje. Paklaida yra, kartais daugiau nei stopas, o kartais labai tiksliai parodo. Bet manau, kad tai tiksliau nei moks cenas silicinis zeissas.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 11 21, 14:24)
O.o, sendaikčių krautuvėse niekad nemačiau, kaip ir bet kokių juostu. Peržiūrėjau online resursus. Nieko nėra, iššluota. Ale radau naujų http://www.exponera....o...rt&Itemid=1 Viena kasetė - maždaug 90 litų.

mhm na daugoka, esu kazkur macius, nepamenu kurioje salyje, atidavinejo kazka is juostu, fotiku uz kapeikas.. tai as apie tokius variantus, kai zenkliai pigiau... bet jei ka turesiu omenyje, aciu lb 4u.gif

QUOTE(sushi @ 2010 11 21, 20:27)
Deja, tokio daikto iš viso aplink mane čia niekur nerasta  blush2.gif Bet jei ką internete rastum ir reikėtų iš JAV atsiųsti, tai mielai pagelbėsiu  mirksiukas.gif

4u.gif dekui sushi

QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 22, 15:26)
Vakar ebay.co.uk žiūrėjau sau instant film į polaroidinį back'ą, tai buvo nemažai polaroidams kasečių, ir tavo nurodytam modeliui. ir kainos nesiekia 100Lt. Pasižiūrinėk. Man jau pasirinkimas nedidelis, tik vieno tipo kasetės (fujifilm spalvotos ir nespalvotos), bet polaroidams tai nemažai buvo.

aha aciu smile.gif

QUOTE(ediper @ 2010 11 22, 17:40)
pasakysiu vyrui,kad uzmestu aki,nes jis vaiksto po turgelius ,bet kad ten jei ka pardavineja,tai is galiojimo iseje  smile.gif aisku kainos irgi simbolines buna  biggrin.gif

tai kitokiu nebent 'impossible' projekto rasi, bet siaip visi polaroidai pasibaigusio ir yra, nes nebegamina ir gamyklos nebera. Buna gi turgeliu ivairiu pas jus, net ir pas mus ant tauro kalno gali nusipirkt kada koki geri, tai pas juos juolab... tik tikriausiai reik vietas zinot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 22 lapkričio 2010 - 18:56
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 22, 12:00)
Kaktuke, praeitą savaitę išsiunčiau tau juostelę. Brūkštelk, jei gavai  mirksiukas.gif

Puriena, gavau pranešimą iš pašto, tai tikriausiai ten ir bus juostelė biggrin.gif

Ar čia jau visi juostom apsikeitė?? Man labai sunkūs paskutiniai 6 kadrai biggrin.gif niekaip neišsibaigia doh.gif
Atsakyti
Aa, na tai gerai. Svarbu nuėjo.

Man gal tik pora kadrų beliko ir pabaigsiu savo misiją double expo.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 22, 23:20)
Aa, na tai gerai. Svarbu nuėjo.

Man gal tik pora kadrų beliko ir pabaigsiu savo misiją double expo.

Puriena labas smile.gif kaip tau agfos juosteles? Ar pavyko kazka isspausti? Lipo ar nelabai?
Atsakyti
Labas, Gintare:) Agfa tai nieko tokia, nesidžiaugiu per daug. Spalvos įvairios -nelygu kokiu fotiku fotkini, nes bandžiau su Nikonu, Zenitu ir Kievu - visuose skirtingai. Spalvos ne tokios žavios, kaip pas tave. Gal dar su PS kiek pakoreguoji? Taip, teisingai minėjai - ta juostelė "mėgsta" pereksponavimą. Buvau pamiršusi tai, bet kai pamačiau pirmą išryškintą juostą - supratau:) Bendrai tai gera juostelė.
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 23, 13:15)
Labas, Gintare:) Agfa tai nieko tokia, nesidžiaugiu per daug. Spalvos įvairios -nelygu kokiu fotiku fotkini, nes bandžiau su Nikonu, Zenitu ir Kievu - visuose skirtingai. Spalvos ne tokios žavios, kaip pas tave. Gal dar su PS kiek pakoreguoji? Taip, teisingai minėjai - ta juostelė "mėgsta" pereksponavimą. Buvau pamiršusi tai, bet kai pamačiau pirmą išryškintą juostą - supratau:) Bendrai tai gera juostelė.

Taip, nuo optikos priklauso, kiek sviesos gauna toki ir atspalvi igauna... Spalvu paciu nekoreguoju, nebent kontrasta sumazinu ir pasviesinu, tuomet nepjauna ta rusva. Na, su ja tik lauke ir specifinem oro salygom... ankstyvas ruduo pats tas smile.gif
Atsakyti
tai vat. ismeginau "ziemine" juostele. fuji neopan 1600. kaip tik prieblandai sezoninei toks iso. ryskinau x-tole 1+3 13 min. man siaip patiko. kaip skaiciau - taip ir gavau rezultata. gal net geresni. dauk kas pazymi, kad sios juosteles stokoja pustoniu, bet turi sodrias juoda ir balta. bandysiu popieriuje, nes tai teisejas auksciausioje instancijoje.

user posted image

user posted image

vat pastaraja nuotrauka dariau gerokai linksmas (kaip dazniausiai buna svenciant dvimeciu gimtadienius), tai net nelabai pamenu momento. tad dabar galiu didziuotis, kad nei zalios devynerios, nei brendis mano autofokuso neismusa. glaz-almaz arba masterstvo nepropjosh cool.gif
Atsakyti
aha, Andriuska, su pustoniais ne kas tuose kadruose. Atspaudus tikrai bus geriau. As tokias juosteles specialiai stipriai pereksponuoju smile.gif
pvz, antroj fotoj is akies tonu matyti, kad jiems truko stopo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 24 lapkričio 2010 - 09:47
Neopan 1600 viena is mano mylimiausiu juosteliu ir lyg viskas ok su pustoniais g.gif ryskinta xtole
user posted image

user posted image

labas rytas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 24 lapkričio 2010 - 09:47
Gal ne visai tiksliai issireiskiau. Sodri juoda be info seseliuose. I-III ( o gal ir iki IV)zonos suspaustos iki vienos. Paziurek gogle pagal juosta vaizdus. Abejoju, kad cia specialiai kas taip darytu. Net ir tavo pirmoje siluetai be detaliu. Net balta maike vos ne III zonoje. Be to xtolas pats savaime nera islyginantis ryskalas. Stokas ar 1+1 yra gan kontrastingi. Tad rasant kuom ryskinta butu gerai nurodyti ir skiedima. Tada info pilnesne butu.

P.s. Geri kadrai.
Atsakyti