Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(_ms_ @ 2010 10 23, 11:17)
KristeM, cia planuojamas mytas toks neuzilgo, tai ateik i ji ir tau papasakos, nes tai visai nesudetinga wink.gif

Kada čia taip ir kur ? Aš pirma eilėj mirksiukas.gif Tikiuosi Kaune vyksta ?
Papildyta:
QUOTE(_ms_ @ 2010 10 23, 11:17)
KristeM, cia planuojamas mytas toks neuzilgo, tai ateik i ji ir tau papasakos, nes tai visai nesudetinga wink.gif

Ar čia apie tą myta kalbat , kur registruojaties po du ?
Atsakyti
QUOTE(KristeM @ 2010 10 23, 14:39)
Kada čia taip ir kur ? Aš  pirma eilėj  mirksiukas.gif   Tikiuosi Kaune vyksta ?
Papildyta:

Ar čia apie tą myta kalbat , kur registruojaties po du ?

prie ko cia Kaunas? tipo savaime suprantama, kad Kaune vykt turi? lotuliukas.gif jo.. vilijampolej.

nu jptvm tema paskaityk. praeitos temos beveik gale apie myta kalba buvo lotuliukas.gif

"po du" - tai ne mytas.. nors buna po du temoj..bet vistiek jau mytu nepavadinsi. Po du - tai 2expo atrakcija, bet irgi tema paskaityk wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 23 spalio 2010 - 12:48
Tai kada makalai makalai darom?Nes as jau beveik isfotkijau juostele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 10 23, 16:45)
Tai kada makalai makalai darom?Nes as jau beveik isfotkijau juostele rolleyes.gif

ramiau, jaunimas biggrin.gif

p.s. aš rytoj padarysiu burtą ir paskelbsiu, ok? šiandien tingiu smile.gif

p.p.s. gerai jau, gerai, nepatingėjau, pasidariau ir ištraukiau burtus ant greičio. kadangi juodai ir ant greičio, tai nebuvo senoviniu šriftu parašyta ant rožinio pakvėpinto popieriaus, o lapelius traukė mano vyras valgydamas grybų sriubą, tai.. burtai buvo greiti ir sąžiningi.. sorriukas, kaip sakoma biggrin.gif

skelbiu, KAS siunčia KAM:

sillwio siunčia Degutei
sayonara siunčia Rico
andriuska siunčia antajo
Degutė siunčia Sansarai
Sansara siunčia andriuskai
Puriena siunčia Kaktukei
bitemaja siunčia ediper
Ievukis siunčia Purienai
sushi siunčia Armanai
Rico siunčia sushi
Armana siunčia sillwio
ediper siunčia Ievukiui
antajo siunčia sayonarai
Kaktukė siunčia bitemajai

adresai visi darbe, tad pirmadienį visiems išsiųsiu partnerių adresus, nes per šiandien-rytoj vis tiek niekam nieko neišsiųsit dar, ania? smile.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 spalio 2010 - 18:58
QUOTE(sayonara @ 2010 10 23, 11:44)
ramiau, jaunimas biggrin.gif

p.s. aš rytoj padarysiu burtą ir paskelbsiu, ok? šiandien tingiu smile.gif
uoj lauksim lauksim, burtų labai lauksim assa.gif
Aš ta proga net „prietaisą“ „pypsikui“ ištraukti susiveikiau... pioneer.gif
Atsakyti
bigsmile.gif dekui uz burtus 4u.gif

QUOTE(sushi @ 2010 10 23, 17:53)
uoj lauksim lauksim, burtų labai lauksim assa.gif
Aš ta proga net „prietaisą“ „pypsikui“ ištraukti susiveikiau...  pioneer.gif

As ta proga nauja fotika nusipirkau doh.gif kuris susuka juostele , bet gal bandysiu senuoju, kuris visiskai rankinis g.gif jau pasipraktikavau kiek sukti, kad pypsikas liktu tongue.gif nes kitaip netureciau kaip istraukti blush2.gif
Atsakyti
taigi bet kuriam minilabe ištrauks tą 'pypsiką' smile.gif

o, kaip fainai suporavo smile.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 23 spalio 2010 - 19:12
WoW sayonara thumbup.gif sauniai padirbejot su vyru mirksiukas.gif
Atsakyti
O, ačiū, Sayonara 4u.gif
Tai lauksim adresų ax.gif

QUOTE(Rico @ 2010 10 23, 12:08)
As ta proga nauja fotika nusipirkau  doh.gif kuris susuka juostele , bet gal bandysiu senuoju, kuris visiskai rankinis  g.gif jau pasipraktikavau kiek sukti, kad pypsikas liktu tongue.gif nes kitaip netureciau kaip istraukti  blush2.gif
Rico, gali siųsti man ir be pypsiko - išsitrauksiu, kad jau turiu kuo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 23 spalio 2010 - 19:31
labas vakarelis

na juostuke jau trasoj smile.gif tikiuosi nieko neprimalsiu smile.gif

noreciau ir as pamatyt pirmuosiuos darbus jusu ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Ačiū, Sayonara 4u.gif Geri burtai gavosi smile.gif Ir grybų sriuba čia labai pagelbėjo biggrin.gif

Ar galėčiau pamatyti senuosius darbus ir aš ax.gif ?

Atsakyti
Sveiki visi,

susiunčiau visiems į AŽ adresus, kuriais siųsite juosteles. Jei kas negavot, sakykit, pakartosiu. Negrįžo man nė viena žinutė, tai turit gaut smile.gif 4u.gif

Iš begalinio entuziazmo baisiai neskubėkit fotkint, siųst, gaut, ryškint ir skenuot, aš tai siūlau paplanuot maždaug lapkričio pabaigai - gruodžio pradžiai viską pasidaryt, kad maždaug vienu metu pradėtumėm dėti rezultatus. Nes yra nemažai užsieniečių, reikia, kad pas juos ir iš jų suvaikščiotų siuntinukai smile.gif

Kaip manot?
Atsakyti