Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Labas rytas juostiniai smile.gif noriu i uzsieniecius kreiptis, o pas jus nebuna kur pigiau polaroidiniu kaseciu? Gal net kokiuose sendaikciu turgeliuose matot voliojas? ax.gif jei pamatysit sx-70 skirtu kaseciu priciupkit man , skoloje neliksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 08:06)
Labas rytas juostiniai smile.gif noriu i uzsieniecius kreiptis, o pas jus nebuna kur pigiau polaroidiniu kaseciu? Gal net kokiuose sendaikciu turgeliuose matot voliojas?  ax.gif jei pamatysit sx-70 skirtu kaseciu priciupkit man , skoloje neliksiu smile.gif

Nesu macius, bet turesiu omeny ax.gif kokia max suma?
Atsakyti
Rico, pabaigiau Tau skirtą juostelę, rytoj turėčiau išsiųsti..smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 11 21, 12:28)
Nesu macius, bet turesiu omeny  ax.gif kokia max  suma?

uz dvi kasetes daugiausiai esu mokejusi 200lt (juodai baltos fotografijos, spalvotos pgiau kokiu 30%, tai viena kasete, pakelis 100lt astuoniu j/b kadru). Tai jei pamatysi kazka pigiau prigriebk, jei bus rinktis spalvotos ar j/b tai j/b (arba bet kokios kitos, tk kitu sunkiai jauciu rasi), yra tokios 'artistic Z'
kasetes,
user posted image
tai man sios nelabai patinka, bet jei zenkliai pigiau paimk... bigsmile.gif tiesa, cia konkreciai sx-70, nes ten pagal modelius... siaip realu senaikciuose ar pan, kad butu, nes modelis polaroido pats sis senas smile.gif
sios patinka, tik pvz ne mano modelio kamerai, bet pakelis taip pat atrodo
user posted image

Aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 21 lapkričio 2010 - 10:55
QUOTE(sayonara @ 2010 11 21, 09:42)
Rico, pabaigiau Tau skirtą juostelę, rytoj turėčiau išsiųsti..smile.gif 4u.gif

bigsmile.gif lauksiu ax.gif

QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 09:50)

Aciuuuu  4u.gif

Nedekok blush2.gif sakau, kazkaip nepastebejau/ neatkreipiau demesio, bet dabar uzmesiu aki ax.gif
Atsakyti
O.o, sendaikčių krautuvėse niekad nemačiau, kaip ir bet kokių juostu. Peržiūrėjau online resursus. Nieko nėra, iššluota. Ale radau naujų http://www.exponera....o...rt&Itemid=1 Viena kasetė - maždaug 90 litų.
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 01:06)
Labas rytas juostiniai smile.gif noriu i uzsieniecius kreiptis, o pas jus nebuna kur pigiau polaroidiniu kaseciu? Gal net kokiuose sendaikciu turgeliuose matot voliojas?  ax.gif jei pamatysit sx-70 skirtu kaseciu priciupkit man , skoloje neliksiu smile.gif
Deja, tokio daikto iš viso aplink mane čia niekur nerasta blush2.gif Bet jei ką internete rastum ir reikėtų iš JAV atsiųsti, tai mielai pagelbėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiems, kas turi iphonus http://itunes.apple....d381698089?mt=8
Atsakyti
Kaktuke, praeitą savaitę išsiunčiau tau juostelę. Brūkštelk, jei gavai mirksiukas.gif
Atsakyti
įsimečiau aplikaciją. dabar reikia su goseno spotmetro parodymais palyginti. o tai bus geras, jei parodymai bent per stopą nesiskirs. myliu aifoną wub.gif
Atsakyti
Andriuska, palygink. Idomu. Maciau nete skaidres skanus, eskponuotus pagal sita aplikacija. Atrodo puikiai.
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 21, 10:06)

Vakar ebay.co.uk žiūrėjau sau instant film į polaroidinį back'ą, tai buvo nemažai polaroidams kasečių, ir tavo nurodytam modeliui. ir kainos nesiekia 100Lt. Pasižiūrinėk. Man jau pasirinkimas nedidelis, tik vieno tipo kasetės (fujifilm spalvotos ir nespalvotos), bet polaroidams tai nemažai buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 22 lapkričio 2010 - 13:26