Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

tai man, man tiks tiek macaronsai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 16, 14:04)
dėl nutekėjimų - nevartyk visiškai neišdžiūvusios juostos. net jei ten distiliuotas vanduo (bez gnoju kaip sako mūsų krašte) vis tiek padtiokai liktų. net jei ir perplauni po to, vis vien gali likti.

o tie "stulpai" - tai jau teisingai diagnozavo. keista, kad  maišei taip kaip aprašei. neturi būti tokio bajerio. šiaip tai įprask juostą pradžioje mirkyti vandenyje. kokiom 5 min. po to nupili visą brudą  antiaureoliniame pavidale ir užpili ryškalo (+10 s. laiko vandens pasikeitimui ryškalu emulsijoje). pamirkius juostą tokio tipo "bajariukai" pradingo visiškai. bet pasikartosiu - perforacijos "stulpai" būdingi stand procesui (ar kaip ten jį sillwio pavadino) - kuomet ilgai laikai neagituojant. vis tik srovėm susidaryti ir padaryti įtaką juostai reikia laiko. nebent tu taip ją sulankstei, kad susidarė "kišenės" apvijose ir ten neisardė laminarinis sluoksnis (panašu į tiesą, nes ne visuose kadruose matosi, o su tam tikru preiodiškumu (jei dėjai kadruos iš eilės kaip jie juostelėje). vat jei būtum laiks nuo laiko pavarčiusi - toje vietoje nebūtų taip ryškiai matomi.
p.s. parašykit kada ir kur susitiksit. aš gal ateisiu.

aha ant tu kadru ,kur 'stulpiniai' matosi padliokai .. o del agitavimo,nu taip raso ant rodinalio,tai taip ir darau unsure.gif sekanti karta darysiu,kaip patari-su praplovimu pirmuciausiai ,aciu wub.gif
Atsakyti
mini susitikimas įvyko. aptarta geopolitinė situacija lietuvoje, demografiniai ypatumai slovenijoje ir kt. buvo smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 17, 14:02)
mini susitikimas įvyko. aptarta geopolitinė situacija lietuvoje, demografiniai ypatumai slovenijoje ir kt. buvo smagu smile.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

ir sausainiai, vardu (kažkodėl) macarons LABAI skanūs biggrin.gif

šiaip galima būtų tradicinius pietus daryt, pvz., kas mėnesį. kai visi, kas nori/gali, jungiasi. visada toje pačioje vietoje tuo pačiu laiku..smile.gif pvz., pirmas mėnesio ketvirtadienis smile.gif
Atsakyti
kažkas, nesergantis alchaimeriu, turi tai sekti ir anonsuoti.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 17, 16:56)
kažkas, nesergantis alchaimeriu, turi tai sekti ir anonsuoti.

aš kažkuo tikrai sergu, tik nepamenu kuo, bet su atmintim susiję. galėčiau susieti šiuos kasmėnesinius susitikimus su savo šefo priėmimo valandomis, tada nepamirščiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 17, 01:12)
Ok, Gintare, duosiu žinią. Tiesa, tavo judėjimas į priekį nerealus! Negaliu atsižavėt. Kuo nuoširdžiausi komplimentai smile.gif

drinks_cheers.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Ediper - perziurejau pagaliau ramiai tavo nuotraukas. Kiekviena karta paziurejus nauja porcija tavo nuotrauku norisi dar. Todel laukiu dar smile.gif

Pupeliuk - tavo buities nuotraukos visada turi kazka magisko. Kazka, kas jas pakelia virs tiesiog buitiniu.

Gaziulka - jaunieji turetu buti labai patenkinti.

O.o - smagu susipazinti smile.gif Tavo portretus galima deti i albuma ir isleisti dideliu tirazu.

Reuters paskelbe metu geriausias. Matet jau turbut http://blogs.reuters...f-the-year/#a=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 18 lapkričio 2010 - 11:42
QUOTE(sushi @ 2010 11 14, 02:46)
thumbup.gif Lauksiu nekantriai.
Maniškę Armana jau gavo, darosi smalsu, kas ten gausis smile.gif

Gavau, bet fotkint dar nepradėjau blush2.gif Rūpesčiai užklupo, nėra kada ir fotkint doh.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 16, 11:17)
o, leido zmones siek tiek vestuviniu parodyti smile.gif
http://www.vienok.lt...eries/series/22

Gražu , man labai patiko wub.gif

QUOTE(O.o @ 2010 11 16, 16:15)
Cia Gintare, paplepesiu su jumis kartas nuo karto  rolleyes.gif

Smagu, kad užsuki ax.gif Visada laukiu tavo naujų darbų ir dažnai užsuku į tavo galeriją akis paganyti. Šauniai darbuojiesi smile.gif

Pupeliuk, tavo vaikų fotografijos labai gražios, aš irgi norėčiau taip mokėti fotografuoti savo vaikus ax.gif

Jeigu užsisakinėsit juosteles, aš irgi prisijungčiau prie užsakymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 18 lapkričio 2010 - 17:58
QUOTE(sillwio @ 2010 11 18, 13:39)
O.o - smagu susipazinti smile.gif  Tavo portretus galima deti i albuma ir isleisti dideliu tirazu.

QUOTE(Armana @ 2010 11 18, 19:58)
Smagu, kad užsuki  ax.gif Visada laukiu tavo naujų darbų ir dažnai užsuku  į tavo galeriją akis paganyti. Šauniai darbuojiesi smile.gif

4u.gif aciu lb

'parejo' mano nikon f80, jei kam reik galiu parduot nebrangiai. Remontuot neapsiima juostiniu fotiku pylimo g meistras, iki nauju uzsakymu turi tongue.gif tai greiciau ir pigiau bus man parduot ir kita nusipirkt smile.gif idejus juosta fotikas nereaguoja, mirksi lyg susukta juostele butu smile.gif sake pataisoma, bet db laiko neturi.. tai jei kas nagingas mielai prasom kreiptis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 18 lapkričio 2010 - 19:58
Rico, gavau tavo juostelę thumbup.gif
Dabar tik su darbais susitart reikia, kad greičiau jie nusidirbtų, ir galima bus išfotkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sushi @ 2010 11 20, 18:01)
Rico, gavau tavo juostelę  thumbup.gif
Dabar tik su darbais susitart reikia, kad greičiau jie nusidirbtų, ir galima bus išfotkinti smile.gif

bigsmile.gif greitai

jau nekantrauju ax.gif
Atsakyti