Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(andriuska @ 2010 11 16, 13:04)
p.s. parašykit kada ir kur susitiksit. aš gal ateisiu.

ok, kai susitarsiu su Pupeliuku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 11 16, 01:51)
vat o man nedakontrastinimo liga doh.gif Aciu  4u.gif
Pas mane kadangi irgi periodiškai nekontrasto periodai užeina, tai man labai skaniai susivirškino tavo kadrai smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 16, 03:17)
o, leido zmones siek tiek vestuviniu parodyti smile.gif
http://www.vienok.lt...eries/series/22
Liuks 4u.gif O jau priešpaskutinės rakursas... wub.gif
Atsakyti
Edita, saunios fotografijos ax.gif 4u.gif netruko kontrasto smile.gif

Pupeliuk, as maniau, kad tu jau seniai subyrejai ;D Sekmes 4u.gif Pasiilgau tavo seimyniniu kadru ax.gif kazi ar fotografuoji dabar? Tikriausiai uzsakymai juosteliu nebedomina laikinai? smile.gif

Cia Gintare, paplepesiu su jumis kartas nuo karto rolleyes.gif

Silwio, mielas uzsiemimas smile.gif Abu su Marium sparnuoti dabar cool.gif

Tu kuriu nepazistu sveiki 4u.gif Mano juostines fotos cia (kam idomu) http://www.flickr.co...s/39092558@N04/
Papildyta:
Tiesa, radau kas ryskina senuoju budu skaidres ir negatyvus metu apie 1980. Nenori jis po viena kol kas ryskint, o as turiu tik viena eksperimentine isfotografavus, tai jei bus daugiau norinciu parasykit man AZ, nuvesui jam daugiau, saviske greiciau atgausiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 16 lapkričio 2010 - 16:12
tai kas rytoj norite prisijungti pietums, susitinkame 11.45 prie Seimo, Mažvydo esančiuose "kiniečiuose", "Rytai" ten berods? Ryte užsakysiu staliuką 4u.gif

Pupeliukas ir aš būsim, visi kiti kaip norit/galit. andriuška? smile.gif Sansara?
Atsakyti
Gintare, juostų žinok vos kelias beturiu, bet kol reikalas nespiria, tol neužsakinėju, nors jau tikrai labai reikia. Ir biški pinigus išsileidus, tai neturiu už ką pirkt biggrin.gif kai gausiu pinigų, tikrai reik užsisakyt, būtinai duosiu žinią.

O fotografuot tai fotografuoju, žinoma nelabai daug, bet šiek tiek fotografuoju. Dar draugui dariau foto į internetinį puslapį, bet kol nėr galutinio rezultato, tol nerodau.

Tai kad jau užklausei, tai keli vaikų kadrai, labai paprastučiai:

user posted image

Šita tai iš darželio rudenėlio šventės, pomidoras buvo biggrin.gif čia dar vienas mano gamybos reikalas šita kaukė biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 lapkričio 2010 - 18:23
Gintare, man ir reikes tu kontaktu del senu plionackiu - bet gal po menesio kokio tik rezultata turesiu lotuliukas.gif

Edita, su kontrastu viskas tvarkoj wink.gif

Gaziulka, keistos fotografijos, kzkokia netvarka visom prasmem, tik nzn ar gerai, ar blogai.

Pupeliuk, grazios fotografijos. man tokios patinka wink.gif
Atsakyti
Pupeliuk, labai jaukios fotos wub.gif man labai patinka ax.gif tavo ir ms'o namudines fotografijos man pvz. kaip reik fotografuoti seimos albumui (tik geraja prasme) smile.gif Del juosteliu lauksiu kai noresi jau uzsakineti, man reik nepasibaigusio galiojimo ir labai daug biggrin.gif nebegaliu sau leist fotkint i pasibaigusio galiojimo, portra nuzaliuoja, o db prasideda tokie projekteliai, reik kokybe ir spalvas garantuot... tai vnz kada tik busi pasiruosus pioneer.gif smile.gif

_ms_ tai gal jau kaip nors perduosiu as tau tuos kontaktus biggrin.gif O ka nors isfotkinai jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 16 lapkričio 2010 - 21:30
Sushi, Gintare ir Mariau 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Netikėtai jūs čia man komplimentų prirašėt 4u.gif kažkaip paprastos tos foto man atrodo smile.gif bet neseniai perverčiau senus folderius su nuotraukom, ir supratau, kad skaitmenos visiškai nepasiilgau. Dar vyras bandė mane parint, neva jam gaila, kad nebėra, bet aš tikrai nebenoriu skaitmenos, kažkokios visgi juostinės foto kitokios, gal dar duoda tas, kad daugiau susikaupimo įdedu fotografuojant, nžn kame reikalas.
Dar neseniai sugalvojau, kad reiks polaroido sheet'ų nusipirkt, atstos skaitmeną biggrin.gif kad jau turiu back'ą jiems, tai reik pasinaudot, ar bent pabandyt.

Ok, Gintare, duosiu žinią. Tiesa, tavo judėjimas į priekį nerealus! Negaliu atsižavėt. Kuo nuoširdžiausi komplimentai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 16, 18:58)
tai kas rytoj norite prisijungti pietums, susitinkame 11.45 prie Seimo, Mažvydo esančiuose "kiniečiuose", "Rytai" ten berods? Ryte užsakysiu staliuką 4u.gif

Pupeliukas ir aš būsim, visi kiti kaip norit/galit. andriuška? smile.gif Sansara?

sayon, andriuskai sms parasyk gal.
as dar nezinau. turiu du taskus sian. viena galiu pakeist. pagalvosiu ir ekspromtu nuspresiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 11 17, 09:48)
sayon, andriuskai sms parasyk gal.
as dar nezinau. turiu du taskus sian. viena galiu pakeist. pagalvosiu ir ekspromtu nuspresiu smile.gif

ok, stenkis wink.gif
andriuska viską žino, stanginsis būti bigsmile.gif

Pupel, foto kaip visada smile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 17 lapkričio 2010 - 10:26
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 16, 00:33)
Bite, prisijunk prie mūsų, atidėjus aš tau macarons ir paslėpus šaldytuve už stiklainiukų, kad kas nenudžautų, jei neateisi Kristinai teks suvalgyt biggrin.gif arba dar kas ateis biggrin.gif iki kito trečiadienio deja neišlaikysiu..

dieve, dieve ... nu negaliu aš, negaliu sad.gif ... Man per toli. Tu atvaryk pietų ryt į Šiaurės miestelį su visais makaronais biggrin.gif
Atsakyti