Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

say, pupeliuk, perkelkim meet'a i kt savaite, gal i ta pati treciadieni tuo paciu laiku, kad apibrezciau butu. nes ziuriu, man visiskas kopiecas, nespeju, reik max taupyt laika 4u.gif arba aisku, galit susitikt be manes, jeigu daugiau norinciu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 15, 21:49)
say, pupeliuk, perkelkim meet'a i kt savaite, gal i ta pati treciadieni tuo paciu laiku, kad apibrezciau butu. nes ziuriu, man visiskas kopiecas, nespeju, reik max taupyt laika 4u.gif arba aisku, galit susitikt be manes, jeigu daugiau norinciu yra mirksiukas.gif

viskas gerai, rūpikis savim, spėsim smile.gif
aš Pupeliukui dar net neskambinau per savo darbus biggrin.gif

ediper, man keli kadrai įstrigo. tik man, kaip nepagyjančiai nuo kontrasto, vietom pritrūko jo didesnio smile.gif

sillwio, tuoj kaip tas vyras iš kūdros, kuris fotiką ant modeliuko įtaisęs, fotkinsi ir albumus leisi smile.gif aš irgi noriu antro hobio. megzti, velti, siuvinėti man netinka..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2010 11 15, 20:20)
thumbup.gif  silwio  wub.gif  :* saunuolis....
as irgi ruosiuosi medini modeli gaminti. Radio iranga (graupneris) jau turiu, servai, traukes ir t.t. paruosta smile.gif))

O, pasirodo ne vienas aš smile.gif Smagumėlis.

QUOTE(sayonara @ 2010 11 15, 22:36)
sillwio, tuoj kaip tas vyras iš kūdros, kuris fotiką ant modeliuko įtaisęs, fotkinsi ir albumus leisi smile.gif aš irgi noriu antro hobio. megzti, velti, siuvinėti man netinka..smile.gif

Ne, kol kas tikrai ne, o gal ir niekada. Turėčiau vieną hobį, gal būtų galima finansuot tuos brangius žaislus, bet hobių pas mane n+k, taigi skraidau savo malonumui. O kamerą (skaitmeninę) planuojam i "near space" paleist. Gal grįš smile.gif
Atsakyti
Dėl trečiadienio tai galim su Kristina šį susitikt, kitą dar ir su Gaziulka, nelabai garantuoju už savo būklę šiuo metu, tai naudojuos proga apskritai kur nors su kuo nors išeit, kol gaunasi biggrin.gif
Bite, prisijunk prie mūsų, atidėjus aš tau macarons ir paslėpus šaldytuve už stiklainiukų, kad kas nenudžautų, jei neateisi Kristinai teks suvalgyt biggrin.gif arba dar kas ateis biggrin.gif iki kito trečiadienio deja neišlaikysiu..

Kristina - dekupažink wub.gif nail.gif arba dar lėlytes siūk/gamink biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 15 lapkričio 2010 - 23:36
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 16, 00:33)
Kristina - dekupažink wub.gif  nail.gif arba dar lėlytes siūk/gamink biggrin.gif

say, šok sokiai.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2010 11 15, 23:33)
Dėl trečiadienio tai galim su Kristina šį susitikt, kitą dar ir su Gaziulka, nelabai garantuoju už savo būklę šiuo metu, tai naudojuos proga apskritai kur nors su kuo nors išeit, kol gaunasi biggrin.gif
Bite, prisijunk prie mūsų, atidėjus aš tau macarons ir paslėpus šaldytuve už stiklainiukų, kad kas nenudžautų, jei neateisi Kristinai teks suvalgyt biggrin.gif arba dar kas ateis biggrin.gif iki kito trečiadienio deja neišlaikysiu..

Kristina - dekupažink wub.gif  nail.gif arba dar lėlytes siūk/gamink biggrin.gif

aš tai tikrai galiu pietaut trečiadienį. bitė iki centro tai jaučiu tikrai neatsibrauks..smile.gif)
pasiskambinam smile.gif

deku... deku.. dekupažint??? aš??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 16, 01:13)
say, šok sokiai.gif  biggrin.gif

njo.. kadaise labai norėjau..
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2010 11 15, 21:03)
Ediper, gražiai pafotkinai. O kas ryškino? Čia tos šviesesnės juostelės atsiranda dėl nepakankamos agitacijos ryškinant. Gal per mažai sukai?

Aciu smile.gif as ryskinau,tik sykart viena biggrin.gif sunkiai sekesi vynioti siaura juosta,ir ten kur tos juosteles,kaip tik ji apsilamdziusi doh.gif su placia jokiu problemu is tos puses. o per tuos du su dangum kadrus tai matosi nutekejimas unsure.gif speju,kad praplovejo (wetting'o)

QUOTE(_ms_ @ 2010 11 15, 21:20)
sveikinu, Edita wink.gif yra tikrai graziu kadru. Is esmes - santuriai ramios fotografijos. Del sviesu per perforacijas..tai tikriausiai ir bus sviesa per perforacijas smile.gif kokiu budu jaudinai juostele?

Aciu,Mariau wink.gif Jaudinau,kaip visada :pirma minute pastoviai periodiskai,po to kas puse min. po 3k ir pastantant pastuksejimas 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2010 11 15, 23:36)

ediper, man keli kadrai įstrigo. tik man, kaip nepagyjančiai nuo kontrasto, vietom pritrūko jo didesnio smile.gif

vat o man nedakontrastinimo liga doh.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
o, leido zmones siek tiek vestuviniu parodyti smile.gif
http://www.vienok.lt...eries/series/22
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 16, 12:17)
o, leido zmones siek tiek vestuviniu parodyti smile.gif
http://www.vienok.lt...eries/series/22

patiko wub.gif kuo fotografuota?
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 11 16, 12:59)
patiko  wub.gif kuo fotografuota?

dauguma - Leica, kai kur - Nikonas, abu su 50-tukais. Juostos Ilfordines - FP4 Plius 125, delta 3200, ir Fuji Neopan 1600. aciu;)
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 11 16, 10:51)
Aciu smile.gif as ryskinau,tik sykart viena 

dėl nutekėjimų - nevartyk visiškai neišdžiūvusios juostos. net jei ten distiliuotas vanduo (bez gnoju kaip sako mūsų krašte) vis tiek padtiokai liktų. net jei ir perplauni po to, vis vien gali likti.

o tie "stulpai" - tai jau teisingai diagnozavo. keista, kad maišei taip kaip aprašei. neturi būti tokio bajerio. šiaip tai įprask juostą pradžioje mirkyti vandenyje. kokiom 5 min. po to nupili visą brudą antiaureoliniame pavidale ir užpili ryškalo (+10 s. laiko vandens pasikeitimui ryškalu emulsijoje). pamirkius juostą tokio tipo "bajariukai" pradingo visiškai. bet pasikartosiu - perforacijos "stulpai" būdingi stand procesui (ar kaip ten jį sillwio pavadino) - kuomet ilgai laikai neagituojant. vis tik srovėm susidaryti ir padaryti įtaką juostai reikia laiko. nebent tu taip ją sulankstei, kad susidarė "kišenės" apvijose ir ten neisardė laminarinis sluoksnis (panašu į tiesą, nes ne visuose kadruose matosi, o su tam tikru preiodiškumu (jei dėjai kadruos iš eilės kaip jie juostelėje). vat jei būtum laiks nuo laiko pavarčiusi - toje vietoje nebūtų taip ryškiai matomi.

p.s. parašykit kada ir kur susitiksit. aš gal ateisiu.
Atsakyti
Gaziulka labai patiko!
Atsakyti