Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 13, 22:26)
nu tai ok. biurokratu, laisvuju menininku ir mamu dekretinese meetas ateinanti treciadieni 12 val, jauciu, Pizza Jazz, ane?

pupeliuk, tingek i sveikata, kada gi daugiau rolleyes.gif

brač, tai kad pizzos jazz toje vietoje nebėra, ten nuo gruodžio bus Marks&Spencer biggrin.gif
ten aplink yra kitų vietų, pagalvosiu ir pranešiu ką nors.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 13, 23:40)
brač, tai kad pizzos jazz toje vietoje nebėra, ten nuo gruodžio bus Marks&Spencer biggrin.gif
ten aplink yra kitų vietų, pagalvosiu ir pranešiu ką nors.

brac, rasau, as rasau, i kavines retai vaikstau cool.gif jeigu tik moterys bus, laisvai tiks Marks&Spenser lotuliukas.gif Guru, cili, coffee inn, musu fakulteto kavine biggrin.gif ok, lauksim nurodymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 11 13, 07:08)
Sushi, issiunciau juostele siandien  4u.gif
thumbup.gif Lauksiu nekantriai.
Maniškę Armana jau gavo, darosi smalsu, kas ten gausis smile.gif
Atsakyti
labs

na tikiuosi, nepamirsiu rytoj juostutes issiust, nes jau pradedu laukt kada pirmoji pora ka ides - sayonora,nebusim mes. Atsiprasau -as leta biggrin.gif

gera ten ta ideja apie vienuolius.. idomios foto turetu gautis.. bigsmile.gif

vienas draugas pakviete mane ju spektakli nufotkint.. Hmm.. idomu buvo begalo bigsmile.gif idejau kelias foto i flirka jei kam idomu smile.gif

teatras

labiausia uzkulsiai suzavejo.. kaip jie grimuojasi, kaip ruosiasi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 11 15, 01:16)
labs

na tikiuosi, nepamirsiu rytoj juostutes issiust,  nes jau pradedu laukt kada pirmoji pora ka ides - sayonora,nebusim mes. Atsiprasau -as leta biggrin.gif

gera ten ta ideja apie vienuolius.. idomios foto turetu gautis..  bigsmile.gif

vienas draugas pakviete mane ju spektakli nufotkint.. Hmm.. idomu buvo begalo  bigsmile.gif idejau kelias foto i flirka jei kam idomu  smile.gif

teatras

labiausia uzkulsiai suzavejo.. kaip jie grimuojasi, kaip ruosiasi..  rolleyes.gif

nepe'žyvaj, aš irgi lėta biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, as irgi uzletinau su mainais,pasirodo net ir juosteles jb neturiu doh.gif sian tik isryskinau testine Olymusiko juostele fotos cia ,tai kai tik gausiu juostele pyskinsiu mainams smile.gif

Antajo, fainos foto ir spektaklis linksmas smile.gif
Atsakyti
nu va kur zmogus - mazai sneka, o kad puikeliausiai fotkina. nez, is kur, bet man tu taip gerai, teisingai (nerandu tikslesnio zodzio) fotkini smile.gif tik kzk tau ten su ryskinimu ar skenavimu - kai kuriuose kadruose matosi sviesesni ruozeliai nuo perforacijos, kai kur kzk neaiskios sviesesnes juostos per kadra eina..
Atsakyti
aha, keistos tos juostos. vyrai mūrai technariai andriuška (daugiskaita kreipiuos jau į Tave biggrin.gif, paaiškinkit, prašom smile.gif
Atsakyti
Gaziulka, aciu smile.gif
Atsakyti
Ech, kokie visi pažangūs smile.gif Aš dar nepradėjau savo juostos, bet pasižadu savaitgalį pradėt ir pabaigt.
Truputį atitrūkau nuo fotografijos. Grįžau prie senųjų savo hobių, prie aviamodelizmo. Bandau skraidyti radijo bangom valdomą sraigtasparnio modelį. Su vienu fotografu mėgėju turim projektą paleisti fotoaparatą į stratosferą. Dar krūva visokių projektų, projektėlių. Temą skaitau reguliariai ir įdėmiai. Smagu čia matyti krūvą jūsų nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
Ediper, gražiai pafotkinai. O kas ryškino? Čia tos šviesesnės juostelės atsiranda dėl nepakankamos agitacijos ryškinant. Gal per mažai sukai?
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2010 11 15, 19:01)
Sveiki, as irgi uzletinau su mainais,pasirodo net ir juosteles jb neturiu  doh.gif sian tik isryskinau testine Olymusiko juostele fotos cia ,tai kai tik gausiu juostele pyskinsiu mainams  smile.gif

sveikinu, Edita wink.gif yra tikrai graziu kadru. Is esmes - santuriai ramios fotografijos. Del sviesu per perforacijas..tai tikriausiai ir bus sviesa per perforacijas smile.gif kokiu budu jaudinai juostele?

QUOTE(sillwio @ 2010 11 15, 21:07)
Ech, kokie visi pažangūs smile.gif Aš dar nepradėjau savo juostos, bet pasižadu savaitgalį pradėt ir pabaigt.
Truputį atitrūkau nuo fotografijos. Grįžau prie senųjų savo hobių, prie aviamodelizmo. Bandau skraidyti radijo bangom valdomą sraigtasparnio modelį. Su vienu fotografu mėgėju turim projektą paleisti fotoaparatą į stratosferą. Dar krūva visokių projektų, projektėlių. Temą skaitau reguliariai ir įdėmiai. Smagu čia matyti krūvą jūsų nuotraukų 4u.gif

thumbup.gif silwio wub.gif :* saunuolis....
as irgi ruosiuosi medini modeli gaminti. Radio iranga (graupneris) jau turiu, servai, traukes ir t.t. paruosta smile.gif))
Atsakyti