Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(sayonara @ 2010 11 13, 18:13)
man tai apskritai amnezija, gerai, kad vardo nepamirštu.
jo, turiu, Ian McEwano'o smile.gif

smile.gif
a, "Sestadieni" matyt - nu jo, skaitymui ne is lengviausiu, vien del turinio specifikos. bet siaip iki siol manau, kad gera knyga, verta perskaityt. Jurga, kiek atsimenu, patvirtintu.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 13, 17:17)
smile.gif
a, "Sestadieni" matyt - nu jo, skaitymui ne is lengviausiu, vien del turinio specifikos. bet siaip iki siol manau, kad gera knyga, verta perskaityt. Jurga, kiek atsimenu, patvirtintu.

nea, "Atpirkimą" smile.gif va kažkas kabina, ir kažkas stabdo. būna tokių knygų, ir traukia, ir stumia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 13, 18:23)
nea, "Atpirkimą" smile.gif va kažkas kabina, ir kažkas stabdo. būna tokių knygų, ir traukia, ir stumia smile.gif

jeigu iki tol nieko to autoriaus nesi skaicius, tai nuo Sestadienio sakyciau, reik pradet, keista kad ne ji daviau. apie Atpirkima nesu tokios tvirtai geros nuomones - jeigu toliau netrauks, nebevark, yra visai nieko filmas pagal ji - gal jo ir uztektu.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 13, 17:32)
jeigu iki tol nieko to autoriaus nesi skaicius, tai nuo Sestadienio sakyciau, reik pradet, keista kad ne ji daviau. apie Atpirkima nesu tokios tvirtai geros nuomones - jeigu toliau netrauks, nebevark, yra visai nieko filmas pagal ji - gal jo ir uztektu.

na žinok, jeigu visai visai neina man knygos, aš jų ir neskaitau. visai. o šita kol kas kažkuo laiko, tai bandysiu toliau. ale jei duosi Šeštadienį, tai jamsiu smile.gif

aš dar ir pažadukiško kino nepamiršau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 13, 18:37)
*na žinok, jeigu visai visai neina man knygos, aš jų ir neskaitau. visai. o šita kol kas kažkuo laiko, tai bandysiu toliau. ale jei duosi Šeštadienį, tai jamsiu smile.gif

**aš dar ir pažadukiško kino nepamiršau. blush2.gif

* a, nu tai geras poziuris. o tai kiti buna vargsta. nors kai pagalvoju, kiek tu knygu pasauly prileista, visai neverta skaityt nepatinkancios. "Sestadieni" duociau (tik paieskot reik, ir tai beveik garantuotai tau reikes man primint - nu cia dar pakonkursuosim del amnezijos laipsnio).

** ane? as tai irgi prisimenu sita minti. bet dar prisimenu kazkuri tavo dienorasti, kur rasei, kad buna zmoniu, su kuriais tu nori, bet jie - ne, buna - jie nori, tu ne, o buna - abu, nori, bet kzk neisiena. nu ir ta paskutinioji, geriausioji kategorija. tai as prisiskyriau prie tos kur abu lyg ir nori, bet vis neiseina, ir padejau ta minti i kzk uzpakalini stalciu. bet visai nieko pries istraukt, kai darba priduosiu mirksiukas.gif paimsim dar bite su kokiu skanestu, pupeliuka.. rolleyes.gif ir dar mums reiktu susitikti (cia galim uzskaityt kaip formalu preteksta), kad per mane perduotum purienai kzk sillwio perduotus negatyvus ir lyg foto. sudetinga cia logistika kz biggrin.gif

beje, apie pupeliuka vis laiks nuo laiko mintis prabega - ar tu dar ne? smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 13 lapkričio 2010 - 17:47
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 13, 17:46)
* a, nu tai geras poziuris. o tai kiti buna vargsta. nors kai pagalvoju, kiek tu knygu pasauly prileista, visai neverta skaityt nepatinkancios. "Sestadieni" duociau (tik paieskot reik, ir tai beveik garantuotai tau reikes man primint - nu cia dar pakonkursuosim del amnezijos laipsnio).

** ane? as tai irgi prisimenu sita minti. bet dar prisimenu kazkuri tavo dienorasti, kur rasei, kad buna zmoniu, su kuriais tu nori, bet jie - ne, buna - jie nori, tu ne, o buna - abu, nori, bet kzk neisiena. nu ir ta paskutinioji, geriausioji kategorija. tai as prisiskyriau prie tos kur abu lyg ir nori, bet vis neiseina, ir padejau ta minti i kzk uzpakalini stalciu. bet visai nieko pries istraukt, kai darba priduosiu mirksiukas.gif paimsim dar bite su kokiu skanestu, pupeliuka.. rolleyes.gif ir dar mums reiktu susitikti (cia galim uzskaityt kaip formalu preteksta), kad per mane perduotum purienai kzk sillwio perduotus negatyvus ir lyg foto. sudetinga cia logistika kz biggrin.gif

beje, apie pupeliuka vis laiks nuo laiko mintis prabega - ar tu dar ne? smile.gif  ax.gif

aš kino mintį irgi prisimenu ir, prisipažinsiu, dažnokai. kada nors tikrai smile.gif rašyk Tu tą diserį, tik nenukvak iki to laiko. man dar būtų įdomu apie Tavo grupės darbą pabendraut, kiek Tau tai leistina.

aha, Purienos negatyvus būt smagu perduot biggrin.gif

Pupeliuką prieš savaitę mačiau. Dar nesubyrėjus, mėnuo liko. Ir net pietų gali eit. Einam šią savaitę kas gali centre pietukų? Pupeliuką prikabinsim, kas dar? Aš tik antradieniais negaliu, nes Ich lerne Deutsch smile.gif
Atsakyti
nenukvakt yra labai tinkamas linkejimas 4u.gif apie grupe ne tai kad daug kas neleistina, siaip dar labai trumpa ta patirtis, nedaug ka turiu papasakot. bet sneket galima - ne masonu loze smile.gif

kt savaite pietu galeciau tik treciadieni. jeigu kzk 13-14.30val suplanuotumet, jungciaus;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 13 lapkričio 2010 - 19:56
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 13, 19:55)
nenukvakt yra labai tinkamas linkejimas 4u.gif apie grupe ne tai kad daug kas neleistina, siaip dar labai trumpa ta patirtis, nedaug ka turiu papasakot. bet sneket galima - ne masonu loze smile.gif

kt savaite pietu galeciau tik treciadieni. jeigu kzk 13-14.30val suplanuotumet, jungciaus;)

o truputį anksčiau? pvz., nuo 12?
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 13, 21:37)
o truputį anksčiau? pvz., nuo 12?

nelabai patogu, bet imanomas variantas. jus geriau be manes derinkites, o as jungsiuos pagal galimybes;)
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 13, 20:51)
nelabai patogu, bet imanomas variantas. jus geriau be manes derinkites, o as jungsiuos pagal galimybes;)

ok. man tai kitoks laikas nelabai įmanomas. biurokratai mes biggrin.gif
Atsakyti
Ahoi, nesubyrėjus aš biggrin.gif lėtai slenku per dienas laukdama tos Didžiosios dienos. Mėnuo liko. ne taip ir mažai. Bet jau noriu GREIČIAU. Nors iš kitos pusės visai gerai, va pietų galiu išeit kur nors į miestą biggrin.gif po to jau bus liūdniau.

Trečiadienis man ok.

Kažkokia aš atitrūkus nuo visuomeninio gyvenimo (kaip ir galima tikėtis), siuvinėju vakarais nail.gif kad bent vasaros fotkes nuskenuočiau... bet ne gi, tingiu..
Atsakyti
nu tai ok. biurokratu, laisvuju menininku ir mamu dekretinese meetas ateinanti treciadieni 12 val, jauciu, Pizza Jazz, ane?

pupeliuk, tingek i sveikata, kada gi daugiau rolleyes.gif
Atsakyti