QUOTE(sayonara @ 2010 11 13, 18:37)
*na žinok, jeigu visai visai neina man knygos, aš jų ir neskaitau. visai. o šita kol kas kažkuo laiko, tai bandysiu toliau. ale jei duosi Šeštadienį, tai jamsiu
**aš dar ir pažadukiško kino nepamiršau.
* a, nu tai geras poziuris. o tai kiti buna vargsta. nors kai pagalvoju, kiek tu knygu pasauly prileista, visai neverta skaityt nepatinkancios. "Sestadieni" duociau (tik paieskot reik, ir tai beveik garantuotai tau reikes man primint - nu cia dar pakonkursuosim del amnezijos laipsnio).
** ane? as tai irgi prisimenu sita minti. bet dar prisimenu kazkuri tavo dienorasti, kur rasei, kad buna zmoniu, su kuriais tu nori, bet jie - ne, buna - jie nori, tu ne, o buna - abu, nori, bet kzk neisiena. nu ir ta paskutinioji, geriausioji kategorija. tai as prisiskyriau prie tos kur abu lyg ir nori, bet vis neiseina, ir padejau ta minti i kzk uzpakalini stalciu. bet visai nieko pries istraukt, kai darba priduosiu
paimsim dar bite su kokiu skanestu, pupeliuka..
ir dar mums reiktu susitikti (cia galim uzskaityt kaip formalu preteksta), kad per mane perduotum purienai kzk sillwio perduotus negatyvus ir lyg foto. sudetinga cia logistika kz
beje, apie
pupeliuka vis laiks nuo laiko mintis prabega - ar tu dar ne?