Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Pagaliau mano pirmosios juostos rezultatas smile.gif Oi kaip nekantravau , kaip laukiau smile.gif Daug vilčių nedėjau , nes eksponometras tikras grybas, betgi kažkas gavosi smile.gif

http://www.flickr.co...57625369411764/

Atsakyti
antajo, fainai Jūs ten pas save, kur žmonės užsienio kalbą moka..smile.gif maladiec iniciatyvos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
ms, tau ne sklandytuvu skraidyti, o taktiniu bombonesiu ir metyti atomines bombas.

Ka maciau flikre tai normaliai ten su eksponometru viskas.

Minu dabar taku link moteru vienuolyno paupyje ir fotografuoju 2xexpo. Bet kad is pirmo karto pavyks tau rezervuoti cele ir uzsakyti abita as abejoju. Tiesa, sayonara, jei tau patinka balti abitai, tai zinau puiku moteru vienuolyna prie paparciu kaimo. Tik jos ten man atrodo visos tylos izadus davusios, tad po baznytinio vynelio porcijos galesi tik mintimis su auksciausiuoju paplepeti.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2010 11 13, 11:39)
Minu dabar taku link moteru vienuolyno paupyje ir fotografuoju 2xexpo. Bet kad is pirmo karto pavyks tau rezervuoti cele ir uzsakyti abita as abejoju. Tiesa, sayonara, jei tau patinka balti abitai, tai zinau puiku moteru vienuolyna prie paparciu kaimo. Tik jos ten man atrodo visos tylos izadus davusios, tad po baznytinio vynelio porcijos galesi tik mintimis su auksciausiuoju paplepeti.

jei rimtai, man visai nereikia su niekuo kalbėtis, aš fotografuoti noriu. aš irgi galėčiau tylos įžadus kokioms trims dienoms duoti..biggrin.gif seniai vystau šią mintį, porai vienuolijų esu rašius, bet neatsako jie. moterys, manau, apskritai neįsileis, o su vyrais šansų daugiau, kai kurie jau yra įsileidę, bet bėda, kad aš ne vyras smile.gif vyrą lengviau įsileistų. va Kaunecko fotoistoriją mačiau iš vyrų vienuolyno..smile.gif o Tu jei turi kokių landų, tai blem.. pasidalink, nu..smile.gif)) labai labai noriu, dėkavosiu visą gyvenimą..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 13, 00:34)
antajo, fainai Jūs ten pas save, kur žmonės užsienio kalbą moka..smile.gif maladiec iniciatyvos smile.gif 4u.gif

jooo...ir "TEN" yra Salcininkai smile.gif
Atsakyti
Sushi, issiunciau juostele siandien 4u.gif

Kriste ir _ms_, patiko jusu nuotraukos bigsmile.gif

O paroda taip pat palaikau moraliskai bigsmile.gif
Atsakyti
Rico, aš savąją ketinu išsiųsti savaitės bėgyje smile.gif užtrukau truputį..smile.gif vakar sirgtelėjau šiek tiek, tai šiandienos planas atlikti darbą nusikelia, galbūt rytoj pradėsiu ir iškart siųsiu..smile.gif einu sukursiu albumą ND, kad pirmūnai galėtų kelti, kai jau ką nors turės. Nekantrauju pamatyti, pamenu pernykščius laukimo įspūdžius smile.gif

Žinot, mane toks pozityvas apėmė, netgi sakyčiau įkvėpimas kažkoks bigsmile.gif
Atsakyti
na va, sukūriau Double expo 2010 albumą, apsaugojau jį passwordu, kuris bus išplatintas double expo dalyviams, kai ateis reikalas dėti arba komentuoti kolegų nuotraukas 4u.gif komentuokite su savo nikais, ok? nes pernai, pamenu, buvo keistų anonimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 lapkričio 2010 - 16:56
QUOTE(andriuska @ 2010 11 13, 12:39)

esu buvus ten (negyvenau, nors kai stoga rove, draugai siule lotuliukas.gif ). su jomis galima pasisneketi po misiu, kai parduotuvelej savo buna, palaiko siaip rysi su mirtingaisiais smile.gif galiausiai gi ir vyru joms prisireikia. malkom sukapot cool.gif viena esu paprasiusi ir nufotografavusi, nelabai norejo, bet nelabai ir priesinosi smile.gif

del parodos neturiu jokios apibreztos nuomones. ideju siuo metu neturiu, fantazija ne i ta puse veikia. bet is principo, jeigu ka nors i tema tureciau, tai dalyvauciau.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 13, 17:01)
esu buvus ten (negyvenau, nors kai stoga rove, draugai siule lotuliukas.gif ). su jomis galima pasisneketi po misiu, kai parduotuvelej savo buna, palaiko siaip rysi su mirtingaisiais smile.gif galiausiai gi ir vyru joms prisireikia. malkom sukapot cool.gif viena esu paprasiusi ir nufotografavusi, nelabai norejo, bet nelabai ir priesinosi smile.gif

del parodos neturiu jokios apibreztos nuomones. ideju siuo metu neturiu, fantazija ne i ta puse veikia. bet is principo, jeigu ka nors i tema tureciau, tai dalyvauciau.

ne į temą. pagaliau prisėdau Tavo duotą knygą skaityt. iriuosi palyginus sunkiai, bet vietomis kibteli.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 11 13, 18:03)
ne į temą. pagaliau prisėdau Tavo duotą knygą skaityt. iriuosi palyginus sunkiai, bet vietomis kibteli.

turi mano knyga? g.gif mastau.gif man totali amnezija sitoj vietoj
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2010 11 13, 17:10)
turi mano knyga? g.gif  mastau.gif man totali amnezija sitoj vietoj

man tai apskritai amnezija, gerai, kad vardo nepamirštu.
jo, turiu, Ian McEwano'o smile.gif
Atsakyti