Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(_ms_ @ 2010 11 04, 22:14)

skenuoju toliau...

2 ir 3 stebuklingos! bigsmile.gif
Atsakyti
ms, visos man nuostabios. kvapą gniaužia, tiesą sakant.
Atsakyti
Aciu uz pagalba ir patarimus:)
Atsakyti
Gintares deka dalinuosi studija nuomai.. tiek ateities meetams vieta, tiek asmeniniams poreikiams, tiek profesionaliems. 4u.gif siuo metu jie ten akcija kazkokia facebooke siulo. 3 val uz dyka.bla bla. na zodz, nereklaminu, tiesiog pati deduosi i galva "jei kada prireiktu" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 05 lapkričio 2010 - 16:46
silwio, edita, puriena aciu wink.gif

snd fototechnika pakavau siuntimui, ieskojau keleto smulkmenu.. ir radau pamirstu zurnalu kruva ir apie 30 kodak portra 400vc juosteliu, kurias buvau pirkes pries pora metu biggrin.gif biggrin.gif staigmena.. tokia maloni smile.gif
Atsakyti
Puriena ar gavai juostele?
Atsakyti
Juostelės dar neturiu, bet pranešimą šnd gavau smile.gif
Atsakyti
gaminau foto. dziaugiuos, kad mano ryskintose airijos juostelese ir mano spaustose foto dryziu nera. arba visgi ryskinimas buvo kaltas, arba vienas back'as. nes spalvotas dejau i viena, jb i kita. bet bent jau tiek gerai, kad kazkuris backas 100 proc geras biggrin.gif ir ryskinu jau gerai... biggrin.gif

spaudimo kokybe zenkliai auga. aisku, dauguma jusu mane kontrastlige apkaltintu, nes uzkeliu kontrasta su filtrais geroookai. nukandu puse pustoniu. ale mane tai veza. smile.gif ryt pabandysiu nuskanuot savo "sedevrus" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2010 11 07, 19:26)
gaminau foto. dziaugiuos, kad mano ryskintose airijos juostelese ir mano spaustose foto dryziu nera. arba visgi ryskinimas buvo kaltas, arba vienas back'as. nes spalvotas dejau i viena, jb i kita. bet bent jau tiek gerai, kad kazkuris backas 100 proc geras biggrin.gif ir ryskinu jau gerai... biggrin.gif

spaudimo kokybe zenkliai auga. aisku, dauguma jusu mane kontrastlige apkaltintu, nes uzkeliu kontrasta su filtrais geroookai. nukandu puse pustoniu. ale mane tai veza. smile.gif ryt pabandysiu nuskanuot savo "sedevrus" biggrin.gif

puiku, sveikinu. nepamiršk pasirodyt, neskregyk smile.gif
o "ir ryškinu jau gerai" iš ko sprendi? pamokyk ir mane, aš seniai ryškinau ir vis rollei retro, ir vis kas nors ne taip. tai nusprendžiau, kad jeigu augant patirčiai blogėja rezultatas, vadinasi, blogos juostos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sayon - gerai=be dryziu biggrin.gif pakeiciau bakeli, todel dabar su purtomu isvengiu visokiu rotaciju/chemikalu kiekio trukumo/apsisvietimo krasto ir panasiai smile.gif mazas bakelis gal ir jauku, bet vis visokiu problemu islisdavo butent del mazumo doh.gif
mano "gerai" dar itakota to, kad neskanuoju savo kadru lotuliukas.gif kai nuskanuoju visa "grozi" dryziu, bruksniu, dulkiu, kalkiu pavidalais pamatau biggrin.gif o kol juostelese atrodo idealu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pasigyriau ir dar vakare nulindus i wc daryt foto taaaip "pakibau" ant keliu kadru, kad uch. atrodo ir kontrastas geras, ir ne per daug problematiskai eksponuota, o nepataikau ant popieriaus expo ir viskas.

andriuska, del islaikymo darant foto, kai emiau spausti 13x18 - is karto isaugo islaikymai iki 20-30 sek. smile.gif (cia jei nepameni, per meeta snekejom, kad mano per trumpi islaikymai - vos iki 10 sek)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 08 lapkričio 2010 - 08:21
zodz - mano popierine airija (dar daug jb kadru neatspaustu..) biggrin.gif rrr ant skanerio. kokybe tikrai jb foto daug geresne, nei rodau jums. ale jis senas kaip pasaulis, dekui dar visai kruta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 08 lapkričio 2010 - 17:18
QUOTE(Sansara @ 2010 11 08, 19:18)
zodz - mano popierine airija (dar daug jb kadru neatspaustu..) biggrin.gif rrr ant skanerio. kokybe tikrai jb foto daug geresne, nei rodau jums. ale jis senas kaip pasaulis, dekui dar visai kruta smile.gif

sansara, tu spalvotas spaudi? blink.gif smile.gif
Atsakyti