Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

Jeigu kas galvoja, kad juostinė fotografija miršta - galvokit iš naujo nail.gif

Sėkmingai tęsiam smile.gif

1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema 8 tema 9 tema 10 tema
11 tema 12 tema

Atsakyti
Manau, kad jei dar bus norinciu, tai nebutinai jie turi jungtis porom. Juostas gi fotografuosim po dvi. As galiu siusti pvz sayonarai, sayonara andriuskai, andriuska man.

Noriu pasidalinti viena, reguliariai atnaujinama, nuoroda. As periodiskai pakaifuoju - http://www.shuttercrack.com/
Atsakyti
Aciu uz tema 4u.gif
registruojuos biggrin.gif
Atsakyti
Ir as registruojuos mirksiukas.gif Aciu uz tema ir nuorodas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2010 10 22, 14:22)
Manau, kad jei dar bus norinciu, tai nebutinai jie turi jungtis porom. Juostas gi fotografuosim po dvi. As galiu siusti pvz sayonarai, sayonara andriuskai, andriuska man.

Noriu pasidalinti viena, reguliariai atnaujinama, nuoroda. As periodiskai pakaifuoju - http://www.shuttercrack.com/

superine nuoroda 4u.gif kaip man patinka tookios foto! wub.gif
Atsakyti
Registruojuos ir aš ax.gif

QUOTE(sillwio @ 2010 10 22, 13:22)

Labai gera nuoroda, stiprios fotografijos!!!

Atsakyti
Registruojuos 4u.gif

Norejau paklausti Ediper ir Wysnios kur juosteles ryskinat UK (spalvotas) buvau siandien Boots, tai uz viska (su skenavimu) ~£10/ juostele blink.gif prie musu vaistinej £6, bet neskenuoja g.gif internete radau, kad siusti galima, tai beveik £6 gaunasi (ryskinimas, diskas ir atspausdina) g.gif

Sayonara padrasino ,kad nesunku paciam ryskintis, tai senas temas beskaitydama drasos igavau tongue.gif reiks j/b juosteliu pirktis ir ziureti ax.gif
Dar super blondiniska klausima turiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif ar bet koki skaneriai tiktu 35mm juostelei skanuoti? blush2.gif ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2010 10 22, 16:30)
Registruojuos  4u.gif

Norejau paklausti Ediper ir Wysnios kur juosteles ryskinat UK (spalvotas) buvau siandien Boots, tai uz viska (su skenavimu) ~£10/ juostele  blink.gif prie musu vaistinej £6, bet neskenuoja  g.gif  internete radau, kad siusti galima, tai beveik £6 gaunasi (ryskinimas, diskas ir atspausdina)  g.gif

Sayonara padrasino ,kad nesunku paciam ryskintis, tai senas temas beskaitydama drasos igavau tongue.gif reiks j/b juosteliu pirktis ir ziureti  ax.gif
Dar super blondiniska klausima turiu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ar bet koki skaneriai tiktu 35mm juostelei skanuoti?  blush2.gif  ax.gif

as i Boots nesu,po 3 dienu atsiemu ir apie 7sv su skanavimu ir nuotraukom. juodai baltas pati ryskinu,sudetingiausia yra ideti juostele biggrin.gif skaneriai paprasti nemanau,kad tinka(nebandziau),buna tik siaurai juostai skaneriai ir ne tik (pas mane epson v500) ,siaurai tik atrodo mazdaug taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 22 spalio 2010 - 16:25
QUOTE(ediper @ 2010 10 22, 15:22)
as i Boots nesu,po 3 dienu atsiemu ir apie 7sv su skanavimu ir nuotraukom. juodai baltas pati ryskinu,sudetingiausia yra ideti juostele  biggrin.gif skaneriai paprasti nemanau,kad tinka(nebandziau),buna tik siaurai juostai skaneriai ir ne tik (pas mane epson v500) ,siaurai tik atrodo mazdaug  taip

Dekui 4u.gif

Beje, dabar Boots visom juostelem akcija 3 for 2 ax.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą, registruojuosi drinks_cheers.gif

Tai iki kada reikia juostelę išfotkint ir ar bet ką fotografuojam, ar pvz. pirmas fotografuojantis juostelę daro sąlyginai foną, o antras – siužetą? Ar nesvarbu, kas kaip ir ką?.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sushi: 22 spalio 2010 - 17:35
Sveiki ,
Turiu dovaną Zenit E ir 2 objektyvus, ir vis dar nepanaudotą . Gal kas galite nukreipti pas pirmokus smile.gif , kaip naudotis juostiniais ? Bo jau galva apsisuko nuo paieškų schmoll.gif Aš noriu viską išmokti nuo pat pradžių , ką spausti , kur kas yra , kur pirkti ir ryškinti juosteles ir t.t . Jūsų temą peržvelgiau , jūs čia jau labai aukštom frazėm , sudėtingus dalykus (kaip ryškinimas g.gif )aiškinatės , čia reikės mokytis pačiai juosteles ryškinti ...labai įdomus procesas smile.gif

Būčiau labai dėkinga už pagalbą ir už nuorodas
Kristina
Atsakyti
QUOTE(KristeM @ 2010 10 23, 00:24)
Sveiki ,
Turiu dovaną Zenit E ir 2 objektyvus, ir vis dar nepanaudotą . Gal kas galite nukreipti pas pirmokus smile.gif ,  kaip naudotis  juostiniais ? Bo jau galva apsisuko nuo paieškų  schmoll.gif  Aš noriu viską išmokti nuo pat pradžių , ką spausti , kur kas yra , kur pirkti ir ryškinti juosteles ir t.t . Jūsų temą peržvelgiau , jūs čia jau labai aukštom frazėm , sudėtingus dalykus (kaip ryškinimas  g.gif  )aiškinatės , čia reikės mokytis pačiai juosteles ryškinti ...labai įdomus procesas smile.gif

Būčiau labai dėkinga už pagalbą ir  už nuorodas
Kristina

KristeM, cia planuojamas mytas toks neuzilgo, tai ateik i ji ir tau papasakos, nes tai visai nesudetinga wink.gif
Atsakyti