pas man zoom bet kazkaip nieko ypatingo siaip ten is keliu korteliu 2 gali nemokamai rinktis,o ju buvo apie 4-5 lyg ir..Dabar jau galima ir savo paveiksleli man atrodo,bet neesu tikra..Bet uztat yra sukurta daugiau paveiksleliu,lyg ir konkursas net buvo..
"Cause when push comes to shove/You taste what you're made of/You might bend, till you break/Cause its all you can take/On your knees you look up/Decide you've had enough/You get mad you get strong/Wipe your hands shake it off Then you Stand"
šitame koncike life irgi buvau ir Madonna beje VISĄ GABALĄ prašokinėjo ant šokdynės. NON STOP. mes manėm tuoj kris nuo širdies smūgio. visi, bet kas, būtų kritęs nuo širdies smūgio non stop strakalioti afigienu greičiu per šokdynę. bet ne ji. atominė babikė
sitoj galima
Bet kaip skoniai skiriasi
Man tos vietos "Saulelydyje", kur jus aprasote, kaip baisias ir visokias fui...labai patinka.
Ir Edvardas medyje ir kai ji saule apsviecia
"Harpija" sveikinu
Jau didele mergaite esi....sava kortele
bet tai emeto ten baisumas... dar jaunas buvo vaikiukas, visokio lygio fotkėse fotkinosi, bile išgarsėt Papildyta: perklausėt aną? štai jus dar viena dozė geros muzikos, bet klipas afigiet 4 minutes