Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Įsigyjau ir aš mašiną - paprastutę Neva 2. Pasirodau su pirmais darbeliais gamintais mano nauju mezgimo įrankiu 4u.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 28, 11:54)
Ką tik pabaigiau tokią suknutę
user posted image

jau ši suknelė tai be konkurencijos wub.gif labai gražu wub.gif norėtūsi ir sau tokios wub.gif

beje norėjau paklausti kokią mašiną turi, kad tokius grožius gali kurti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 10 30, 17:38)
Įsigyjau ir aš mašiną - paprastutę Neva 2. Pasirodau su pirmais darbeliais gamintais mano nauju mezgimo įrankiu 4u.gif
[

Na jeigu tu su neva tokius grožius kuri, vadinasi yra vilties irma. Numezgiau ir aš liemenę blush2.gif Liko tik susiuti. Tik kažin ar aš rodysiu schmoll.gif Gal tik koki penktą gaminį biggrin.gif
O kaip tu tas rankoves ir kaklą papuošei? Gal gali shemą įmesti ir išarčiau kakliuką nufotkint 4u.gif 4u.gif Noriu pastudijuoti truputuka

Merginos sulanksčiau dvi adatas doh.gif doh.gif doh.gif O jos visoms vienodos yra ? Noriu ebay paieškoti, tik va nežinau ar jos kažkuom skiriasi g.gif
Dėkui išanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 10 30, 17:38)

user posted image

user posted image
Papildyta:

jau ši suknelė tai be konkurencijos wub.gif labai gražu wub.gif norėtūsi ir sau tokios wub.gif

beje norėjau paklausti kokią mašiną turi, kad tokius grožius gali kurti ax.gif

Suknutė megzta su "Silver".
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 30, 19:26)
Na jeigu tu su neva tokius grožius kuri, vadinasi yra vilties irma. Numezgiau ir aš  liemenę  blush2.gif Liko tik susiuti. Tik kažin ar aš rodysiu  schmoll.gif  Gal tik koki penktą gaminį  biggrin.gif
O kaip tu tas rankoves ir kaklą papuošei? Gal gali shemą įmesti ir išarčiau kakliuką nufotkint  4u.gif  4u.gif  Noriu pastudijuoti truputuka

Merginos sulanksčiau dvi adatas  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O jos visoms vienodos yra ? Noriu ebay paieškoti, tik va nežinau ar jos kažkuom skiriasi  g.gif
Dėkui išanksto  4u.gif

raštas darytas adata jau numezgus visą megztuką,tiesiog sutraukiant po 2 akis. Nufotografuoti bandžiau iš arti, bet man ofotikas ne stebuklas - apšviečia labai ir niekaip nesigauna išgauti gero vaizdo, kad nesussilietų doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Grazus darbeliai jusu. wub.gif 4u.gif
As noriu patrukdyti su klausimuku: gal yra parduodanciu mezgimo masina ar zino kas parduoda? lauksiu ziniu i AZ aciuks.gif
Atsakyti
Pabaigiau dar vieną suknutę.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 31, 16:55)
Pabaigiau dar vieną suknutę.

Žudantis grožis wub.gif rolleyes.gif
Kokie cia siūlai? kiek "sueina" tokiai suknutei? 4u.gif
Atsakyti
nu tikrai fabrikėlį atsidarei blink.gif šitokie tempai unsure.gif blink.gif ir tobuli vaizdai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 10 31, 15:59)
Žudantis grožis  wub.gif  rolleyes.gif
Kokie cia siūlai? kiek "sueina" tokiai suknutei? 4u.gif

aha man irgi idomu butu, kiek metru siulu susinaudota ir kokiu itempimu megzta.
Atsakyti
Mezgu 6 tankumu iš trijų siūliukų, merino vilna, sveria apie 500-600 gr. nežinau kiek metrų, nes mezgu iš babinos.
Atsakyti

Cia bendras musu su Zvirble darbukas:

user posted image user posted image user posted image

i galinga krutine nekreipiam demesio biggrin.gif , is tikruju dienos sviesoj visiskai nepersisviecia, o fotoaparato blykste viska padaro savaip.. blush2.gif

visas fintas kaklas. ji galima atmesti i sonus, galima i prieki (ner foto) galima ant galvos lyg gobtuva koki. o siaip kukli maza juoda suknele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 11 02, 11:35)
Cia bendras musu su Zvirble darbukas:
i galinga krutine nekreipiam demesio biggrin.gif , is tikruju dienos sviesoj visiskai nepersisviecia, o fotoaparato blykste viska padaro savaip.. blush2.gif

visas fintas kaklas. ji galima atmesti i sonus, galima i prieki (ner foto) galima ant galvos lyg gobtuva koki. o siaip kukli maza juoda suknele ax.gif

toooooobula. thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif

o kodėl nekreipiam dėmesio ax.gif kad ir kai persišviečia - labai gražu mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti