Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Čia viena gera, viena bloga ant dvipusės mašinos ir laisvesniu tankumu.
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 29, 13:10)
Štai pabaigiau dar vieną suknutę.
user posted image

ir vel koks grozis...bet ir tempai...toks jausmas, kad nei miegi, nei valgai...o ir pupa nuotraukose smekscioja,reiskia ir jai demesio reikia... zaviuosi tokiomis saunuolemis darbstuolemis... 4u.gif
Atsakyti
Pra, ačiū, pamiegu, nebūnu visai be miego. Ar gavosi tau kas nors su kortomis. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 29, 17:45)
Pra, ačiū, pamiegu, nebūnu visai be miego. Ar gavosi tau kas nors su kortomis. biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kaip ir nesigavo...korta isidejau, 2 mygtukus perstumiau salia tu kortu...siulus isiveriau, o karieta iskele 100 klausimu: kaip iverti ta antraji siula, kokius mygtukus perstumti...zodziu, pasijauciau tikra tundra ir nuejau i sali...et, tamsus miskas man ten kol kas... kad nors instrukcija butu normali, dabar rusu kalba vos eina iziureti, o angliskoje tik paveiksliukai grazus... blush2.gif zodziu, kol kad jokio progreso...
Atsakyti
pra o kokia masina?
Atsakyti
Sveikutės, na aš su savo mašiniuku lyg ir susidraugavau biggrin.gif Vyras instrukciją skaito, nes man angliškai nelabai schmoll.gif . Tai abu sukišę nosis ir sėdim biggrin.gif Baigiu mažiui liemenę numegzti, beliko pagražinimus padaryti smile.gif . Aišku nelabai vaikai leidžia prisėsti, nebent kai pietų miegas.
Turiu kelis klausimėlius blush2.gif
Ar įmanoma nusimegzti suknelė, jei mašina vienpusė ? Ir ar esat kas nors mezgę ax.gif
Bei labai noriu nusimegzti mochierinį šaliką, gal yra koks nors lengvutis raštas. Na mano mašiniukas paprastas, be jokių kortų schmoll.gif Tik tiek, kad ir storiems ir ploniems siūlams tinkanti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 29 spalio 2010 - 18:09
QUOTE(Frekė @ 2010 10 29, 18:54)
pra o kokia masina?

SK-280
Atsakyti
aha, man irgi idomu ar standartine masina imtu moheriuka? ar nestringa, jei pvz tokiu plonuciu pabandzius?

pra: uzjauciu del tamstos kanciu... o man ant brotheriuko gavosi iskart net i instrukcijas neziurejus, uzteko video youtube pamatyti ir varau rastus biggrin.gif

laguna: aisku iseis, bet ka gali megzti, net ir kojines, tik pastarasias reikes per ilgi susiuti, kaip neiprasta kojinems wink.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 29, 19:09)
Sveikutės, na aš su savo mašiniuku lyg ir susidraugavau  biggrin.gif  Vyras instrukciją skaito, nes man angliškai nelabai  schmoll.gif . Tai abu sukišę nosis ir sėdim  biggrin.gif  Baigiu mažiui liemenę numegzti, beliko pagražinimus padaryti  smile.gif . Aišku nelabai vaikai leidžia prisėsti, nebent kai pietų miegas.
Turiu kelis klausimėlius  blush2.gif
Ar įmanoma nusimegzti suknelė, jei mašina vienpusė ? Ir ar esat kas nors mezgę  ax.gif
Bei labai noriu nusimegzti mochierinį šaliką, gal yra koks nors lengvutis raštas. Na mano mašiniukas paprastas, be jokių kortų  schmoll.gif Tik tiek, kad ir storiems ir ploniems siūlams tinkanti  mirksiukas.gif

Sveika,Laguna. Netgi vienpuse mašina puikiausiai gali numegzti suknute.Apačią gali daryti dvigubą arba jeigu nori kokią kitokią, tai mezgi rankomis ir užkabini ant mašinos.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 10 30, 01:35)
aha, man irgi idomu ar standartine masina imtu moheriuka? ar nestringa, jei pvz tokiu plonuciu pabandzius?

laguna: aisku iseis, bet ka gali megzti, net ir kojines, tik pastarasias reikes per ilgi susiuti, kaip neiprasta kojinems wink.gif

Moheriuką sakė mezga gerai su tom stambesnėmis mašinomis( jei jas galima būtų taip pavadinti biggrin.gif ) Kažkurioje temoje lyg ir skundėsi, kad mašinų ir adatų gaila jei mezgama standartinėmis. Bet jei mezgi su kas antra adata manau tiktų. Bet va koks raštas tiktų pradedančioms doh.gif . Turiu išsisaugojusi nuoruodą kus atrodo kaip su šakute megzta, ale man dar reikia dasipirkti svariukų. Pas maniškę ryškus jų trūkumas doh.gif

QUOTE(zuzana* @ 2010 10 30, 08:30)
Sveika,Laguna. Netgi vienpuse mašina puikiausiai gali numegzti suknute.Apačią gali daryti dvigubą arba jeigu nori kokią kitokią, tai mezgi rankomis ir užkabini ant mašinos.

Ačiū už paprotinimą thumbup.gif Taigi rimtai galiu rankomis pradžią nusimegzti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 10 29, 18:09)

maciau jutubej kazkur nuoroda kaip megzti. pas tave karieta viena nera lace karietos ania? nes drauge turi SK 270 tai ten ner lace karietos viska daro ta viena tik ten isiminet siula reik kiaurarasciams

va cia silverreedas http://www.youtube.c...h?v=Uk0G_XzF4M4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 30 spalio 2010 - 10:16
QUOTE(Frekė @ 2010 10 30, 11:01)
maciau jutubej kazkur nuoroda kaip megzti. pas tave karieta viena nera lace karietos ania? nes drauge turi SK 270 tai ten ner lace karietos viska daro ta viena tik ten isiminet siula reik kiaurarasciams

va cia silverreedas http://www.youtube.c...h?v=Uk0G_XzF4M4

aciu 4u.gif su zuzanos pagalba iveikiau spalvota mezgima....kiaurarasciai dar laukia
Atsakyti