Čia viena gera, viena bloga ant dvipusės mašinos ir laisvesniu tankumu.
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 29, 13:10)
ir vel koks grozis...bet ir tempai...toks jausmas, kad nei miegi, nei valgai...o ir pupa nuotraukose smekscioja,reiskia ir jai demesio reikia... zaviuosi tokiomis saunuolemis darbstuolemis...
Pra, ačiū, pamiegu, nebūnu visai be miego. Ar gavosi tau kas nors su kortomis.
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 29, 17:45)
Pra, ačiū, pamiegu, nebūnu visai be miego. Ar gavosi tau kas nors su kortomis.
kaip ir nesigavo...korta isidejau, 2 mygtukus perstumiau salia tu kortu...siulus isiveriau, o karieta iskele 100 klausimu: kaip iverti ta antraji siula, kokius mygtukus perstumti...zodziu, pasijauciau tikra tundra ir nuejau i sali...et, tamsus miskas man ten kol kas... kad nors instrukcija butu normali, dabar rusu kalba vos eina iziureti, o angliskoje tik paveiksliukai grazus... zodziu, kol kad jokio progreso...
pra o kokia masina?
Sveikutės, na aš su savo mašiniuku lyg ir susidraugavau Vyras instrukciją skaito, nes man angliškai nelabai . Tai abu sukišę nosis ir sėdim Baigiu mažiui liemenę numegzti, beliko pagražinimus padaryti . Aišku nelabai vaikai leidžia prisėsti, nebent kai pietų miegas.
Turiu kelis klausimėlius
Ar įmanoma nusimegzti suknelė, jei mašina vienpusė ? Ir ar esat kas nors mezgę
Bei labai noriu nusimegzti mochierinį šaliką, gal yra koks nors lengvutis raštas. Na mano mašiniukas paprastas, be jokių kortų Tik tiek, kad ir storiems ir ploniems siūlams tinkanti
Turiu kelis klausimėlius
Bei labai noriu nusimegzti mochierinį šaliką, gal yra koks nors lengvutis raštas. Na mano mašiniukas paprastas, be jokių kortų Tik tiek, kad ir storiems ir ploniems siūlams tinkanti
aha, man irgi idomu ar standartine masina imtu moheriuka? ar nestringa, jei pvz tokiu plonuciu pabandzius?
pra: uzjauciu del tamstos kanciu... o man ant brotheriuko gavosi iskart net i instrukcijas neziurejus, uzteko video youtube pamatyti ir varau rastus
laguna: aisku iseis, bet ka gali megzti, net ir kojines, tik pastarasias reikes per ilgi susiuti, kaip neiprasta kojinems
pra: uzjauciu del tamstos kanciu... o man ant brotheriuko gavosi iskart net i instrukcijas neziurejus, uzteko video youtube pamatyti ir varau rastus
laguna: aisku iseis, bet ka gali megzti, net ir kojines, tik pastarasias reikes per ilgi susiuti, kaip neiprasta kojinems
QUOTE(laguna @ 2010 10 29, 19:09)
Sveikutės, na aš su savo mašiniuku lyg ir susidraugavau Vyras instrukciją skaito, nes man angliškai nelabai . Tai abu sukišę nosis ir sėdim Baigiu mažiui liemenę numegzti, beliko pagražinimus padaryti . Aišku nelabai vaikai leidžia prisėsti, nebent kai pietų miegas.
Turiu kelis klausimėlius
Turiu kelis klausimėlius
Sveika,Laguna. Netgi vienpuse mašina puikiausiai gali numegzti suknute.Apačią gali daryti dvigubą arba jeigu nori kokią kitokią, tai mezgi rankomis ir užkabini ant mašinos.
QUOTE(jautiena @ 2010 10 30, 01:35)
aha, man irgi idomu ar standartine masina imtu moheriuka? ar nestringa, jei pvz tokiu plonuciu pabandzius?
Moheriuką sakė mezga gerai su tom stambesnėmis mašinomis( jei jas galima būtų taip pavadinti ) Kažkurioje temoje lyg ir skundėsi, kad mašinų ir adatų gaila jei mezgama standartinėmis. Bet jei mezgi su kas antra adata manau tiktų. Bet va koks raštas tiktų pradedančioms . Turiu išsisaugojusi nuoruodą kus atrodo kaip su šakute megzta, ale man dar reikia dasipirkti svariukų. Pas maniškę ryškus jų trūkumas
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 30, 08:30)
Sveika,Laguna. Netgi vienpuse mašina puikiausiai gali numegzti suknute.Apačią gali daryti dvigubą arba jeigu nori kokią kitokią, tai mezgi rankomis ir užkabini ant mašinos.
Ačiū už paprotinimą Taigi rimtai galiu rankomis pradžią nusimegzti
QUOTE(pra @ 2010 10 29, 18:09)
SK-280
maciau jutubej kazkur nuoroda kaip megzti. pas tave karieta viena nera lace karietos ania? nes drauge turi SK 270 tai ten ner lace karietos viska daro ta viena tik ten isiminet siula reik kiaurarasciams
va cia silverreedas http://www.youtube.c...h?v=Uk0G_XzF4M4
QUOTE(Frekė @ 2010 10 30, 11:01)
maciau jutubej kazkur nuoroda kaip megzti. pas tave karieta viena nera lace karietos ania? nes drauge turi SK 270 tai ten ner lace karietos viska daro ta viena tik ten isiminet siula reik kiaurarasciams
aciu su zuzanos pagalba iveikiau spalvota mezgima....kiaurarasciai dar laukia