o as busiu nepopuliari, bet nesu dar macius man patikusio sarafano ant petneseliu
bet uz tai rastai, darbu atlikimas ir spalvu deriniai pas abi-man superiniai
Zuzana, čia vienfontūris žakardas?
Merginos, kurios turite elektronines mezgimo mašinas, ar niekas neturite nusipirkusios kabelio prie kompiuterio? Aš vis mąstau tokį įsigyti, bet sakau gal jau kas turite ir galite pasidalinti patirtimi .
Merginos, kurios turite elektronines mezgimo mašinas, ar niekas neturite nusipirkusios kabelio prie kompiuterio? Aš vis mąstau tokį įsigyti, bet sakau gal jau kas turite ir galite pasidalinti patirtimi .
QUOTE(babouziuke @ 2011 01 19, 23:56)
Zuzana, čia vienfontūris žakardas?
Taip, čia vienfontūris žakardas.
Štai dar tokia suknutė
QUOTE(zuzana* @ 2011 01 20, 11:19)
grazu taciau nesimamto rastelis. kazkas atrodo ties juosmeniu skiriasi, ar klystu?
QUOTE(agotele+ @ 2011 01 20, 14:30)
grazu taciau nesimamto rastelis. kazkas atrodo ties juosmeniu skiriasi, ar klystu?
Per liemenį dvi geros dvi išvirkščios, o šiaip visa lygiu mezgimu.
QUOTE(zuzana* @ 2011 01 20, 17:10)
Per liemenį dvi geros dvi išvirkščios, o šiaip visa lygiu mezgimu.
kad automatiskai liemenavimas gautusi? nes mezgiau vienai figurai bet netiko....