Merino vilna ten po 60 Lt, baltų pirkau itališkų po 80 Lt neblogi, mezgasi puikiai.
QUOTE(une @ 2010 10 25, 20:44)
as gal irgi noreciau prisijungti, bet bijau man labai sunkiai sekasi su apskaiciavimu ir dar-noreciau megzti is Ditekso vilneles, bet iki ten nuvaziuot artimiausias dvi savaites nbeus galimybiu...
tai su dideliu nekantrumu ir palaikymu stebesiu Jusu darba
tai su dideliu nekantrumu ir palaikymu stebesiu Jusu darba
Šiandien čiupinau ditekso vilnelę Kaune. Kaina 60 Lt. Čia jau brangu ? .
Bendrai mezdant tikiuosi ir skaičiuotis kartu . Aš tai žalia žalia per visą pilvą . Speces patarkit nuoko pradėti, kaip apsiskaičiuoti. Žinau, kad mėginuką reikia nusimegzti, o toliau?
60lt kilogramas ar 100gramu? nes jei kiligramas tai ziauriai pigiai
QUOTE(Frekė @ 2010 10 25, 21:08)
60lt kilogramas ar 100gramu? nes jei kiligramas tai ziauriai pigiai
Kilogramas. Dabar pagalvojau, gal ten Verito buvo Šiaip labai švelnūs ir malonūs siūliukai babinose. O Verito blogesni ?
QUOTE(laguna @ 2010 10 25, 21:11)
Kilogramas. Dabar pagalvojau, gal ten Verito buvo Šiaip labai švelnūs ir malonūs siūliukai babinose. O Verito blogesni ?
verNito siūlai sulaukia įvairių atsiliepimų - tiek gerų, tiek nelabai
Diteksas patys nieko negamina, kiek žinau, importuotais prekiauja.
Iš jų esu pirkusi itališką švelnią šukuotinę vilną - likau labai patenkina. Dar medvilnės vasarą šiek tiek irgi
Kilogramas , ir jie yra itališkos gamybos
ech kaip as jum ten Lietuvoj pavyzdiu tokiu pigiu siulu. Cia, Airijoj, man gero atseis 60 eur siulai suknelei
QUOTE(jautiena @ 2010 10 26, 00:49)
ech kaip as jum ten Lietuvoj pavyzdiu tokiu pigiu siulu. Cia, Airijoj, man gero atseis 60 eur siulai suknelei
Ilindau paioplinet, bet iterpsiu savo trigrasi...
O tu nenori pirkt internetu per ebay tarkim... Vis pigiau butu... Arba is Lietuvos gi galima atsisiust...Gal turi kazka paistama Lietuvoj, kad galetu nupirkt siulu ir atsiust
pirkau per ebay kelis kartus, bet daugiausiai baigias nusivylimu tokie pirkimai, norisi gyvai pamatyt, paciupinet, nes nuotraukose spalvyte lyg ir nieko, lyg ir kokybiski turetu but, bet kai atsiuncia, tai hmmzz... jau turiu kruvele sukaupus, zadu bandyti perdazyti. panasiai butu ir is lietuvos siustis, velgi nematai ka perki...
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 28, 11:54)
Ką tik pabaigiau tokią suknutę
waaaaaaaaauuuuuuu nerealiai gražu