QUOTE(Frekė @ 2011 01 15, 21:45)
nu man sakiau jog gumulas issitrauke ir neberizikavau daugiau
Tai dažniausiai tas gumulas išsitraukia (bent jau man niekada nepavyko ištraukt be jo) Tik reikia stengtis kad jis kuo mažesnis būtų Nu tada kai tas gumulas jau ištrauktas tai aš patikrinu ar toliau gražiai siūlas išėjinėja ir kai jau ten viskas tvarkoj, tai ant matkelio galo suvynioju tą gumulą. Vynioju ant galo, kad "pastatyt" matkelį galima būtų. Tai kai mezgu siūlas gražiai nuo galo nusivynioja ir toliau iš matkelio vidurio gražiai eina.
QUOTE(jautiena @ 2011 01 16, 16:05)
todel, kad stiprus chemikalai gali itakoti plastiku savybes, pvz lankstus taps trapiu ir pan.
Ir po to tik dar labiau ir greičiau pagelsta. Prisiminkit dantų balinimo pastas - čia gi tas pats ir gal net dar baisiau.
Merginos, paaiškinkit prašau, kaip mezgama "angliška gumytė". Bet taip "ūkiškai", nes kaip ką daryt ant silverio ar broterio tai aš žinau, bet pas mane Ladoga. Tai vat man su tom knopkėm neaišku, nes Ladodoj jų mažiau nei ant jūsiškių. Gal galit pasakyt kokias adatas (išstumtas į priekinę nedarbinę, ar darbinėj padėtį) ir ant kurios adatinės mezga kuri karieta kai važiuoja į kairę ir kai į dešinę.
Aš va čia skaičiau, bet man vis tiek neaišku kaip ant savos daryt.