Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Frekė @ 2011 01 15, 21:45)
nu man sakiau jog gumulas issitrauke ir neberizikavau daugiau blush2.gif

Tai dažniausiai tas gumulas išsitraukia (bent jau man niekada nepavyko ištraukt be jo) Tik reikia stengtis kad jis kuo mažesnis būtų biggrin.gif Nu tada kai tas gumulas jau ištrauktas tai aš patikrinu ar toliau gražiai siūlas išėjinėja ir kai jau ten viskas tvarkoj, tai ant matkelio galo suvynioju tą gumulą. Vynioju ant galo, kad "pastatyt" matkelį galima būtų. Tai kai mezgu siūlas gražiai nuo galo nusivynioja ir toliau iš matkelio vidurio gražiai eina.

QUOTE(jautiena @ 2011 01 16, 16:05)
todel, kad stiprus chemikalai gali itakoti plastiku savybes, pvz lankstus taps trapiu ir pan.

drinks_cheers.gif Ir po to tik dar labiau ir greičiau pagelsta. Prisiminkit dantų balinimo pastas - čia gi tas pats ir gal net dar baisiau.

Merginos, paaiškinkit prašau, kaip mezgama "angliška gumytė". Bet taip "ūkiškai", nes kaip ką daryt ant silverio ar broterio tai aš žinau, bet pas mane Ladoga. Tai vat man su tom knopkėm neaišku, nes Ladodoj jų mažiau nei ant jūsiškių. Gal galit pasakyt kokias adatas (išstumtas į priekinę nedarbinę, ar darbinėj padėtį) ir ant kurios adatinės mezga kuri karieta kai važiuoja į kairę ir kai į dešinę.
va čia skaičiau, bet man vis tiek neaišku kaip ant savos daryt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 01 15, 20:30)
na, viskas...jau visai depresija mane kamuoja... issiaiskinau visus rastus, viskas puikiai gaunasi...o su azuru visiskas pravalas... idedu korta, pakeliu karietos sonuose auseles, nustatau rankenele ant L, meta akis zemen nors tu ka... paziurejau milijona vaizdo irasu youtubej, perskaiciau instrukcija....nieko stebuklingesnio neradau, bet nesigauna nors tu ka...
unsure.gif  pasiguodziau..... verysad.gif

is pradziu ir man taip buvo, kankinausi, kol supratau kas yra. Labai gerai reikia atitaikyti mezginio itempima su svoriais. Jei per mazai - meto akis, jei per stipriai - truksta siulas. Mezginio pradzioje meto akis, as jas surenku, bet kai jau daugiau numezga, toliau visiskai nemeto.
Atsakyti
Sveikos merginos
Matau dirbat kaip bitutes su savo masienelemis smile.gif
As irgi nusimezgiau keleta rubeliu ax.gif tikiuosi pavyks ikleti nuotraukeles savaitgali. nagrinejuosi rastus, kapstausi laisvu laiku prie masiniuko. bandau susidraugauti.
labai noriu grazia suknele nusimegztti, gal kuri zinot kazka grazaus ir paprasto?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
nusibrūžinau sarafaną iš pusvilnės sau ax.gif
user posted image user posted image

po truputį bandau įvaldyt toytota bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zvirble: 18 sausio 2011 - 11:21
grazu thumbup.gif po biski po biski ir ivaldysi ner toks baubas kaip atrode smile.gif
Atsakyti
Numezgiau štai tokį sarafaną
user posted image
Atsakyti
Kaip faina jums, turit su kuom ir taip graziai mezgate thumbup.gif Saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 01 18, 14:29)
user posted image

ui ui ui, kaip grazu...kaip man patinka su petneselem... 4u.gif
Atsakyti
Freke, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Vauuuu, kokie sarafaniukai !! bigsmile.gif
Liuks padirbėjot, merginos thumbup.gif
Atsakyti
aha, kaip susitare abi zvirble su zuzana abi sarafaniukus ant petneseliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2011 01 18, 13:29)
user posted image

LABAI GARZU, SAUONUOLIUKE 4u.gif

gal gali pasidalinti patirtimi del mezgimo. ps tave labai graziai gaunasi iliemenavima, gal gali isduoti paslaptele kaip taip graziai padarai smile.gif
Atsakyti