Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

aaa taip ir pamaniau, kad bus ne brotheriukas. as vakar kiaurarascius su savuoju 'ismokau' per 5minutes, kur 3 is ju buvo surast L-karieta ir perfokorta, o visa kita tai savaime smile.gif

sekmes, pra, nepasiduok. patrukdyk zuzunos fabrikeli, gal pades.
Atsakyti
na ka, viena beda ne beda... sugebejau numegzti viena sijono dali 6 tankumu, o kita - 7... doh.gif siandien tikrai ne mano diena... dabar sedziu pasidejusi abi dalis ir mastau, ardyti, ar taip palikti, siaip dydis nepasakyciau, kas skiriasi, tik nugara laisviau....
aciu, jautiena, uz palaikyma...rytas uz vakara protingesnis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2011 01 15, 19:59)
kompiuterinis skystis periferinaism irenginiam valyt.
renka ji pas mane dulkes, tai negaliu pasakyt ar patenkinta, ne man tas daigtas. reikejo man kokia sena pigia nusipirkt, kad negaila butu dulket palikt.

Gal butu galima tikslesni gamintojo pavadinima ar nuoroda i ta produkta?

Gaila, kad masinyte nedirba, bet gal tik laiko nera? Gal veliau dirbs daugiau?
Atsakyti
mezgant is vidaus matkelio,kartais tokie guzai sukyla,o tada jau ir mezgama eile sutraukia.as nerizikuoju,geriau persisuku ir ramu.tada lygus mezginys bent jau gaunasi.as gi priekabi,net sau.susisuku ir ramu buna wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 15, 22:46)
Gal butu galima tikslesni gamintojo pavadinima ar nuoroda i ta produkta?
Gaila, kad masinyte nedirba, bet gal tik laiko nera? Gal veliau dirbs daugiau?

deja nzn pavadinimo, cia man kompiuerastas sake, kad toks yra ir jie seniau valydavo klaviaturas ir monitorius su juo. buvo to laiko marios ir vistiek masinyte nedirbo, o dabar kai ner laiko tai nrisi pajudint, ypac pamacius graziasias sukneles su ziemos motyvais.
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2011 01 16, 08:50)
deja nzn pavadinimo, cia man kompiuerastas sake, kad toks yra ir jie seniau valydavo klaviaturas ir monitorius su juo. buvo to laiko marios ir vistiek masinyte nedirbo, o dabar kai ner laiko tai nrisi pajudint, ypac pamacius graziasias sukneles su ziemos motyvais.

Nerandu jokio skyscio tam reikalui unsure.gif Reiks kokiose kompu pardese gal paklausti arba irgi pas koki kompiuterasta 4u.gif

Labai linkiu rasti laiko pajudinti ir kokia kiaurarascio suknele is kokio mocheros nusimegzti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar klausimelis: pvz. jei masinos atmintyje uzprogramuota 550 rastu, tai i juos ieina ir kiaurarasciai ir siaip rastai? Ar kiaurarasciai neieina?
Atsakyti
tas skystis yra 35% vandenilio peroksidas. sekmes niokojant brangias masinas.
.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 16, 10:25)
Dar klausimelis: pvz. jei masinos atmintyje uzprogramuota 550 rastu, tai i juos ieina ir kiaurarasciai ir siaip rastai? Ar kiaurarasciai neieina?

cia visi rastai:margi,kiaurarasciai ir kt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2011 01 16, 12:13)
cia visi rastai:margi,kiaurarasciai ir kt wink.gif

Oj tai liuks bigsmile.gif As rastu tai nelabai megstu, bet kiaurarascius dievinu...

Jautiena, jei tas skystis valo, tai kodel "niokojant"? Kol kas nieko nezadu valyti, nes tikiuosi gauti grazia svaria, bet jei kada prireiks, tai bent zinosiu ka daryti ir ko ieskoti mirksiukas.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
todel, kad stiprus chemikalai gali itakoti plastiku savybes, pvz lankstus taps trapiu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 14, 19:40)
Dar klausimelis: spalvu keitikli geriau is karto pirkti ta 900 modeli abiem fonturom ar uztenka 820 modeli vienai fonturai?

Jei aisku as cia teisingai suprantu apie tuos dalykus...

as turiu silver reed sk280, tai mezga ir spalvota rasta, pats kaitalioja spalvas, ir su riberiu mezga ir krastus(gumytes) ir rastus
Atsakyti