Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Gusha @ 2011 01 14, 22:37)
Tai puikiai suprantu, kad tas geltonumas netrukdo darbui, bet sakau, kad toks durnas charakteris... negaliu ir viskas, man iskart daiktas butu nemielas  doh.gif  Nervuoja mane ta savybe, bet taip jau yra...

yra skystis tam geltonumui panaikint, tai nebutinai turi but fotoshopo pagalba:)
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2011 01 15, 10:21)
yra skystis tam geltonumui panaikint, tai nebutinai turi but fotoshopo pagalba:)

Rimtai??? Kas per skystis? Gal tada pigiau rasciau, jei imanoma nuimti ta bjauruma bigsmile.gif

Delfinyte, ar jus patenkinta savo 950i?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 15 sausio 2011 - 10:46
QUOTE(Gusha @ 2011 01 14, 20:16)
O kazin siulus gal irgi labiau apsimoka siustis pvz is ebay?

Jeigu ten yra vilnos siuliuku babinose apie 9 kg uz 30 GBP, tai cia gera kaina?

Na zinok siustis is ebay siulus tai labai gerai pagalvociau. Siaip kaina tikrai geresne nei pas mus, bet kai prisideda siuntimas tai gaunasi praktiskai brangiau. Esu kai ka siuntusis tai kokybe gera bet siuntimo mokestis blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 01 15, 16:51)
Na zinok siustis is ebay siulus tai labai gerai pagalvociau. Siaip kaina tikrai geresne nei pas mus, bet kai prisideda siuntimas tai gaunasi praktiskai brangiau. Esu kai ka siuntusis tai kokybe gera bet siuntimo mokestis  blink.gif

Turesiu omeny... Taip ir pagalvojau, kad viska sudejus, gausis panasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 14, 20:56)
kazkada bandziau imti siula is vidurio matkelio islindo kazkoks gumulas ir nieko nesigavo.... tai persukdavau ant babinos ir tiek dabar i tuos kamuoliukus susuku ir ramu. siaip pastebejau jei mezgu tik is matkelio pvz su seviarenka tai buna nemazai nelygiu akiu nes siulo itempimas skiriasi..... o paprasti kamuoliukai svarbu kad nesusipainiotu tarpusavyje daug kibiru reik lotuliukas.gif

na zinok mezgu tikrai nemazai ir 80proc is matkeliu. Jokiu akiu nelygumu pas mane nera tiesiog galbut cia ir igudimo ir pripratimo reikalas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2011 01 15, 16:53)
Turesiu omeny... Taip ir pagalvojau, kad viska sudejus, gausis panasiai  4u.gif

Cia nebent turi geru draugu uk kurie grizta namo su masina ir isimestu tau ka i bagazine tai apsimoka mirksiukas.gif tik vat storiai ju skiriasi ar 4 ar 3 siuliuku vyniota, tie patys keturiu nevienodi nuo siulo priklauso - vieni bus storesni kiti plonesni
Esu toki tik balta pirkus http://cgi.ebay.co.u...=item2ea2b81c84 tai labai fainas vasarinis siulas medvilne su viskoze mezgasi ant 6-7-8 tankumo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 15 sausio 2011 - 17:02
QUOTE(Diinna @ 2011 01 15, 16:57)
Esu toki tik balta pirkus http://cgi.ebay.co.u...=item2ea2b81c84 tai labai fainas vasarinis siulas medvilne su viskoze mezgasi ant 6-7-8 tankumo

Atrodo grazus, truputi blizga bigsmile.gif Geriau kol nepazistu gerai siulu, pirkti vietoje, paciupinejant, pabandant, o tada matysiu...
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 01 15, 16:57)
na zinok mezgu tikrai nemazai ir 80proc is matkeliu. Jokiu akiu nelygumu pas mane nera tiesiog galbut cia ir igudimo ir pripratimo reikalas  mirksiukas.gif

as brotherio nelauzau mezgu su severianka kuri yra be siulvedzio tai pasitaike kad akys ir nelygios buvo. o jei mezgu su brotheriu visada persuku i babina arba ta spec kamuoliuka, kad matkelis nesokinetu po visur. kai mezgu su siulvedziu viskas ciki piki. pabandyk siula ant adatu uzsideti ir ranka prilaikyt pamatysi kas gaunas. nevisada atsivyniojus vienodai siulo atsiranda tas strigimas mirksiukas.gif
Atsakyti
na, viskas...jau visai depresija mane kamuoja... issiaiskinau visus rastus, viskas puikiai gaunasi...o su azuru visiskas pravalas... idedu korta, pakeliu karietos sonuose auseles, nustatau rankenele ant L, meta akis zemen nors tu ka... paziurejau milijona vaizdo irasu youtubej, perskaiciau instrukcija....nieko stebuklingesnio neradau, bet nesigauna nors tu ka...
unsure.gif pasiguodziau..... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 15, 10:46)
Rimtai??? Kas per skystis? Gal tada pigiau rasciau, jei imanoma nuimti ta bjauruma  bigsmile.gif

Delfinyte, ar jus patenkinta savo 950i?

kompiuterinis skystis periferinaism irenginiam valyt.
renka ji pas mane dulkes, tai negaliu pasakyt ar patenkinta, ne man tas daigtas. reikejo man kokia sena pigia nusipirkt, kad negaila butu dulket palikt.
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 01 15, 19:30)
na, viskas...jau visai depresija mane kamuoja... issiaiskinau visus rastus, viskas puikiai gaunasi...o su azuru visiskas pravalas... idedu korta, pakeliu karietos sonuose auseles, nustatau rankenele ant L, meta akis zemen nors tu ka... paziurejau milijona vaizdo irasu youtubej, perskaiciau instrukcija....nieko stebuklingesnio neradau, bet nesigauna nors tu ka...
unsure.gif  pasiguodziau..... verysad.gif

Siaip nelabai supratau ka tu darai "pakeliu karietos sonuose auseles" kas cia? padarai ant WT ??? na tai reikalinga jei audi didesnius tarpus tarp akiu daro to nereikia daryti nebent tu mezgi storais siulais 10 nr tankumu tai gal...
"nustatau rankenele ant L" o cia kam? visada mezgu ant N
Nezinau gal pas tave masina kokia kitokia g.gif mano KH-881

O korta kai idedi ant kokios pozicijos rankenele salia kortos turetu but ant zalio trikampiuko (pas mane trys pozicijos kortos isukimo, tda pirma eile ir vidurinis zalias trikampiukas kad megztu rasta) ir viskas. ismezgi lygiu rastu kelias eiles, ant pagrindines karietos niekas nesikeicia, tik su azuro karieta brauki tol kol ji istumia adatas. Kai adatu nebeistumia karieta grazini i kaire puse ir mezgi su pagrindine karieta dvi eiles ir vel su azurine karieta. na ir viskas
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2011 01 15, 17:24)
as brotherio nelauzau mezgu su severianka kuri yra be siulvedzio tai pasitaike kad akys ir nelygios buvo. o jei mezgu su brotheriu visada persuku i babina arba ta spec kamuoliuka, kad matkelis nesokinetu po visur. kai mezgu su siulvedziu viskas ciki piki. pabandyk siula ant adatu uzsideti ir ranka prilaikyt pamatysi kas gaunas. nevisada atsivyniojus vienodai siulo atsiranda tas strigimas mirksiukas.gif

Freke, nesokineja tas kamuoliukas niekur jei siulas yra is vidurio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 01 15, 20:06)
Freke, nesokineja tas kamuoliukas niekur jei siulas yra is vidurio  mirksiukas.gif

nu man sakiau jog gumulas issitrauke ir neberizikavau daugiau blush2.gif

silverreedas neturi atskiros lace karietos ten viskas su viena darosi.... tai ir kyla bedos
Atsakyti
[quote=Diinna,2011 01 15, 21:06]
Siaip nelabai supratau ka tu darai "pakeliu karietos sonuose auseles" kas cia? padarai ant WT ??? na tai reikalinga jei audi didesnius tarpus tarp akiu daro to nereikia daryti nebent tu mezgi storais siulais 10 nr tankumu tai gal...
"nustatau rankenele ant L" o cia kam? visada mezgu ant N
Nezinau gal pas tave masina kokia kitokia g.gif mano KH-881

O korta kai idedi ant kokios pozicijos rankenele salia kortos turetu but ant zalio trikampiuko (pas mane trys pozicijos kortos isukimo, tda pirma eile ir vidurinis zalias trikampiukas kad megztu rasta) ir viskas. ismezgi lygiu rastu kelias eiles, ant pagrindines karietos niekas nesikeicia, tik su azuro karieta brauki tol kol ji istumia adatas. Kai adatu nebeistumia karieta grazini i kaire puse ir mezgi su pagrindine karieta dvi eiles ir vel su azurine karieta. na ir viskas
Papildyta:

tai va, pas mane SK-280. Visada pagalbos sulaukiu is zuzanos, ji mezga ir tokia...tikriausiai teks ja trukdyti... g.gif
Atsakyti