Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Frekė @ 2011 01 14, 21:53)
http://cgi.ebay.com/...=item27b7e6a78a

nu jo svarke jama daug ir sokineja ziauriai... tai nedidelio gi masinai reik kad speti isjungti rastus.... o lygiai mezga ji ir be elektros.

Tai galima gi neisjungineti to UPS'o, tegul jis visada veikia, kai masina ijungta ir jis islygins srove tiesiog jei ka mirksiukas.gif

Jo, sita skelbima ziurejau, bet netokia jau ji ir baltute...

Va mano nusiziureta:
950i

Tokio durno charakterio esu, kad nugeltusios negaleciau pirkti doh.gif Geriau daugiau sumokesiu, bet kad butu daiktas tvarkingas ir grazus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 14 sausio 2011 - 22:04
pamatytum mano tai sakytum jooo ta baltute buvo biggrin.gif biggrin.gif

bet as mastau jog cia parduotuve tai tu tik omeny turek kad aukcione nepakelt daugiau nei sita kaina. be to nera riberio. neverta net prasidet....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 14 sausio 2011 - 22:05
QUOTE(Frekė @ 2011 01 14, 22:04)
pamatytum mano tai sakytum jooo ta baltute buvo biggrin.gif biggrin.gif

bet as mastau jog cia parduotuve tai tu tik omeny turek kad aukcione nepakelt daugiau nei sita kaina. be to nera riberio. neverta net prasidet....

Del to ir galvoju, kad patikima, nes jie turi daug prekiu, sake man sukomplektuotu riberi 850 ir dar spalvu keitikli. Be to visoms masinoms yra atliktas pilnas servisas ir 2 men. duoda garantija.

Ten aukciono nera, tik Buy it now mirksiukas.gif Tad kaina jau tokia, kokia yra.
Atsakyti
nu mano ne elektronine o mechanine 860 plius dirbusi tiesiogini darba nemazai tai kad spalvas pakeitusi man dzin. kazkaip neitakojo veikimo pacio....

Atsakyti
Merginos, nepasitikekit jau baisiai tuo baltumu nuotraukose, bet kuri normalesne nuotrauku apdorojimo programa padarys kokia tik nori spalva.

Freke, bet ten tas 5 vol. kompakte, o taip malonu visgi knyga rankose butu laikyti ax.gif
Atsakyti
maciau ir ne kompakta....
Atsakyti
del to geltonumo, tai jis jokios itakos masinos gerumui neturi. paprasciausiai is tokio plastiko gaminta, kad jautrus UV spinduliam - saules sviesai. jeigu kas rusy mezge, tai bus baltesne, jeigu ant palanges ant saules laike - bus labiau pageltusi. beje, vieni modeliai gelsta labiau uz kitus, bet jau kaip minejau - geltonumas visiskai nieko nepasako apie masinos bukle!

Freke: riberis yra tam, kad pvz mezgant pyne 3x3 butu galima uzsideti papildomai akiu, na kaip cia paaiskinti. sakykim tavo pyne yra ant pagrindines adatines, tada pries ta eilute kur perkelinesi akis, isstumi ant riberio ties pyne extra dvi adatas priesingoj pusej tom 3-3 ant pagrindines adatines. tada numezgi eile ir pries perkelinedama pyne numeti tas ka tik uzmestas akis ant riberio. taip gaunasi laisvesnes akys ant pagrindines adatines ir lengviau persikelia ir nesilauzo taip adatos. beje perkelus pries mezgant ta eilute, reik isstumt adatas i Holding pozicija. 2x2 pynei reik 1 extra adatos ant riberio per vidury tu dvieju.

taigis, paaiskinau reikala is savo teoriniu ziniu, nes pati dar to nebandziusi tongue.gif
Atsakyti
Tai puikiai suprantu, kad tas geltonumas netrukdo darbui, bet sakau, kad toks durnas charakteris... negaliu ir viskas, man iskart daiktas butu nemielas doh.gif Nervuoja mane ta savybe, bet taip jau yra...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 01 14, 22:30)
Freke: riberis yra tam, kad pvz mezgant pyne 3x3 butu galima uzsideti papildomai akiu, na kaip cia paaiskinti. sakykim tavo pyne yra ant pagrindines adatines, tada pries ta eilute kur perkelinesi akis, isstumi ant riberio ties pyne extra dvi adatas priesingoj pusej tom 3-3 ant pagrindines adatines. tada numezgi eile ir pries perkelinedama pyne numeti tas ka tik uzmestas akis ant riberio. taip gaunasi laisvesnes akys ant pagrindines adatines ir lengviau persikelia ir nesilauzo taip adatos. beje perkelus pries mezgant ta eilute, reik isstumt adatas i Holding pozicija. 2x2 pynei reik 1 extra adatos ant riberio per vidury tu dvieju.

taigis, paaiskinau reikala is savo teoriniu ziniu, nes pati dar to nebandziusi tongue.gif

issisaugau nes angliskai tik raides ir paveiksliukus pazystu lotuliukas.gif viskas atejo per bandymus ir lauzymus..... bet visteik kol nepabandysiu nesuprasiu lotuliukas.gif holding tai cia kokia pozicija? darbine, virsutine nedarbine, apatine nedarbine ir dar kazkokia yra ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 14, 21:56)
kazkada bandziau imti siula is vidurio matkelio islindo kazkoks gumulas ir nieko nesigavo.... tai persukdavau ant babinos ir tiek dabar i tuos kamuoliukus susuku ir ramu. siaip pastebejau jei mezgu tik is matkelio pvz su seviarenka tai buna nemazai nelygiu akiu nes siulo itempimas skiriasi..... o paprasti kamuoliukai svarbu kad nesusipainiotu tarpusavyje daug kibiru reik lotuliukas.gif

.. Su kokiu įtaisu Freke persukdavai siūlus iš matkelio (suprantu parduotuvinio kamuolio) į babiną? Na į tokią ant šeivos turbūt kaip ABC siūluose parduoda? O kodėl sakykit neina megzt, pradedant nuo parduotuvinio kamuoliuko išorinio galo? Gal kad virsta jie? Tai galima kamuoliukus ant kokių savadarbių strypelių susmaigstyt.
Freke, o dabar Tu iš babinos persuki su siūlų vyniotuvu į kamuoliukus, ir mezgi iš jų,imdama išorinį siūlą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 14 sausio 2011 - 23:32
QUOTE(Frekė @ 2011 01 14, 21:49)
issisaugau nes angliskai tik raides ir paveiksliukus pazystu  lotuliukas.gif viskas atejo per bandymus ir lauzymus..... bet visteik kol nepabandysiu nesuprasiu  lotuliukas.gif holding tai cia kokia pozicija? darbine,  virsutine nedarbine, apatine nedarbine ir dar kazkokia yra ax.gif ...

virsutine bet darbine, kai karieta N rezime, ne H. matai as angliskai pagrinde info skaitau, tai butu HP biggrin.gif - trumpai ir paprastai. nebutina tu adatu su pynem isstuminet, bet masinai lengviau jas ismegzti, kai akys jau nustumtos uz liezuveliu - puse darbo padaryta.

pabandyk ir tau patiks tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2011 01 14, 23:31)
.. Su kokiu įtaisu Freke persukdavai siūlus iš matkelio (suprantu parduotuvinio kamuolio) į babiną? Na į tokią ant šeivos turbūt kaip ABC siūluose parduoda? O kodėl sakykit neina megzt, pradedant nuo parduotuvinio kamuoliuko išorinio galo? Gal kad virsta jie? Tai galima kamuoliukus ant kokių savadarbių strypelių susmaigstyt.
Freke, o dabar Tu iš babinos persuki su siūlų vyniotuvu į kamuoliukus, ir mezgi iš jų,imdama išorinį siūlą?  g.gif

turiu du suktukus caro antanoviciaus laiku.... tai vienas suka babinas (bet ne parduotuvinis susukimas gaunas o paprastas)o kitas tokius kamuoliukus tie kamuoliukai tai nevisai kamuolys nes du sonai ploksti bet is jo vidaus siulas imasi ir ardosi....

nezinau kas ten buvo... bet pamezgiau kelias eiles ir islindo sakyciau daugiau siulu nu gumulan susipainioje siulai g.gif bet as lietuviskus mezgiau ne uzsieninius gal jie kitaip susuka kaip nors g.gif
Atsakyti