Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Oho Freke, koks teisingas vyras biggrin.gif

As tai riberi dar nusipirkau prie savo 881-o broliuko, tai dabar jau pilna masina turesiu, didziosios investicijos padarytos ax.gif
Atsakyti
freke-keiciam vyrais ,ka flirt.gif?...nju nors trumpam flirt.gif ...siuo metu man toooks vyras laabai reikalingas angel.gif ...galiu su priemoka-prideciau dar ko nors mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2011 01 13, 10:59)
As tai riberi dar nusipirkau prie savo 881-o broliuko, tai dabar jau pilna masina turesiu, didziosios investicijos padarytos  ax.gif

Ka galite pasakyti apie 881?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2011 01 13, 11:39)
Ka galite pasakyti apie 881?

Gusha, is pradziu sugalvojau pirkti Neva biggrin.gif Tiesiog pagalvojau, kad man negaila kokiu 150-200 Lt pabandymui, pasimokymui, galvojau - o gal nesigaus, o gal nepatiks....labai greitai persigalvojau - uzsimaniau elektroninio Brotherio blush2.gif Taciau gana greit susivokiau, kad visgi tai nemaza investicija, uz mazesne suma greiciausiai gausiu labiau nudeveta, maziau sukomplektuota, o jei noriu apskritai pilnos komplektacijos tai be keletos tukstanciu cia visai neisiversi....
paskui skaiciau dar technines charakteristikas....supratau, kad perfokortelines masinos turi praktiskai tas pacias galimybes kaip elektronines, tik gal vietomis daugiau pastangu reikia ideti...bet kokiu atveju nei vienos nei kitos nenumegs viso mezginio paspaudus mygtuka - stumdysim karietas rankytemis (na isskyrus tuos atvejus, kai "dasiperkamas" motoras uz papildomus "milijonus")....bet kokiu atveju elektronika megstu, ir ateityje, jei seksis su 881, tikrai isigysiu ir elektronine - tiesiog kad naujesne, kad turi pribambasu smile.gif
881 biski gasdino senumu (visgi kazkur 1986 metu laidos), taciau matau kokioj ji nuostabioj buklej - na ner kam ten taip smarkiai suduleti, konstrukcija elementari, ebay pilnas detaliu, bet ka praktiskai galima pakeisti prireikus netgi paciai, papildomos dalys (intarsija, linkeris, trasferis) - visko galima ten pat ebay irgi nebrangiai susirasti...nezinau - zavi mane viskas smile.gif galimybes na normalios - kaip visu vienafonturiu ir dvifonturiu masinu - ziurint ka ir kiek susikomplektuosi, nesiskiria jos esmingai, maniskeje tiesa (kiek zinau ne visuose modeliuose tai yra) jau yra integruotas iskarpu skaitytuvas, nezinau kiek merginos cia su tuo dirba, bet tikrai labai patogu, as ketinu naudotis, kiaurarasciu karieta ieina i komplekta. Na, net nezinau ka dar pasakyti. Atsiprasau vel ne toj temoj rasau, bet kad ir klausimas cia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2011 01 13, 11:58)
Gusha, is pradziu sugalvojau pirkti Neva  biggrin.gif  Tiesiog pagalvojau, kad man negaila kokiu 150-200 Lt pabandymui, pasimokymui, galvojau - o gal nesigaus, o gal nepatiks....labai greitai persigalvojau - uzsimaniau elektroninio Brotherio  blush2.gif

Labai dekoju uz issamia info 4u.gif Kol dvejoju, kiekvienos patirtis ir pasisakymai labai labai svarbus mirksiukas.gif

Sorry, kad as cia biski tersiu temuke... bet cia aktyvesne nei Mezgimo masinu, tad ir parasiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,mezgejeles smile.gif Pati megztu megzti rankomis,bet jau seniai pagalvoju apie masina. Labai noreciau ismokti.Gal kas gali padeti? As Panevezyje. bigsmile.gif
Atsakyti
exDaiva, o kiek uz riberiuka sumokejai ir ar is e-bay pirkaisi? Man labai aktualu.
Papildyta:
Mezgejyte, superinis tunikos modeliukas thumbup.gif
As dabar mezgu pirma suknele, noriu jusu mergaites paklausti, ar priekine suknutes dali reikia megzti tokia pat kaip nugara ( aisku iskyrus kaklo iskirpte) ar reiktia platinti labiau pvz.ties krutine??? taip pat jei nesunku gal galite kas patarti trumpai, kaip apykakle graziai prisiuti? wub.gif Turiu omenyje apvada ovaliai iskirptei.
Atsakyti
QUOTE(jurgitakk @ 2011 01 13, 13:25)
exDaiva, o kiek uz riberiuka sumokejai ir ar is e-bay pirkaisi? Man labai aktualu.

ebay pirkau, riberis gavosi 128 svarai + 35 siuntimas, is foto labai tvarkingai viskas atrode, bus matyt kai gausiu
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2011 01 13, 14:34)
ebay pirkau, riberis gavosi 128 svarai + 35 siuntimas, is foto labai tvarkingai viskas atrode, bus matyt kai gausiu

oho kainyte tau gavosi, tai skaityk tiek pat kiek ir uz pacia masina sumokejai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sicillija @ 2011 01 13, 13:43)
oho kainyte tau gavosi, tai skaityk tiek pat kiek ir uz pacia  masina sumokejai blink.gif

normali ta kainyte, jei ner galimybes pasiimti vietoj, pradine kaina visada ispudingai atrodo, bet kai pradeda bidinti - nori nenori ji paauga....aisku galiu puse metu laukti siek tiek pigiau, bet neturiu tiek kantrybes biggrin.gif masina aisku savaime daugiau kainavo, bet poros detaliu truko, viena keisti reikejo, perfokortu originaliu is viso nera, tik susnis visiskai nesuzymetu ir vien tiktai zakardiniu - tai zinai mirksiukas.gif o cia bent is paveiksliuko paziurejau, kad viskas yra kas priklauso, reik tiketis sveika smile.gif

Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2011 01 13, 11:20)
freke-keiciam vyrais ,ka flirt.gif?...nju nors trumpam  flirt.gif ...siuo metu man toooks vyras laabai reikalingas  angel.gif ...galiu su priemoka-prideciau dar ko nors mastau.gif

gerai lotuliukas.gif mainais noriu tavo haskiu bet nuo rugsejo kokio dabar negaliu nestuke.gif ax.gif o jei rimtai anas ant moto sporto pasineses ilgai neisbutm su tokiu biggrin.gif ner namie ner ner ner pati masina issiardziau issitraukiau ta nutrukusia grandine pasizejau kad pyzd**** reik dalies kitos kad sutvarkyt.... ir tiek... o pacios grandines zyziau puse metu tai nezinau nezinau ar labai jau geras lotuliukas.gif aisku KH970 mano svajone sakiau kai turesiu babkiu n+k tada biggrin.gif ir dar KH270 su visais navarotais ir dar tas ir anas biggrin.gif nu kitam gyvenime greiciausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

jurgitakk, siaip jei papynai lolofereriniai tai reiktu juos padidint isiuvus darant o jei iki B C tai nereik bent jau as nedarau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
As norejau jusu pasiteirauti kokius ir kur Jus perkat siulus Kaune? Ar tai priklauso nuo kiekvienos mezgimo masinos? Ar yra kokia isimtis kiekvienai masinai? g.gif
Tikiuos kad nieko tokio, kad ir sioje temoje paklausiau, nes pakolkaas anoje temoje nesulaukiu atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti