Oho Freke, koks teisingas vyras
As tai riberi dar nusipirkau prie savo 881-o broliuko, tai dabar jau pilna masina turesiu, didziosios investicijos padarytos
freke-keiciam vyrais ,ka ?...nju nors trumpam ...siuo metu man toooks vyras laabai reikalingas ...galiu su priemoka-prideciau dar ko nors
QUOTE(exDaiva @ 2011 01 13, 10:59)
As tai riberi dar nusipirkau prie savo 881-o broliuko, tai dabar jau pilna masina turesiu, didziosios investicijos padarytos
Ka galite pasakyti apie 881?
QUOTE(Gusha @ 2011 01 13, 11:39)
Ka galite pasakyti apie 881?
Gusha, is pradziu sugalvojau pirkti Neva Tiesiog pagalvojau, kad man negaila kokiu 150-200 Lt pabandymui, pasimokymui, galvojau - o gal nesigaus, o gal nepatiks....labai greitai persigalvojau - uzsimaniau elektroninio Brotherio Taciau gana greit susivokiau, kad visgi tai nemaza investicija, uz mazesne suma greiciausiai gausiu labiau nudeveta, maziau sukomplektuota, o jei noriu apskritai pilnos komplektacijos tai be keletos tukstanciu cia visai neisiversi....
paskui skaiciau dar technines charakteristikas....supratau, kad perfokortelines masinos turi praktiskai tas pacias galimybes kaip elektronines, tik gal vietomis daugiau pastangu reikia ideti...bet kokiu atveju nei vienos nei kitos nenumegs viso mezginio paspaudus mygtuka - stumdysim karietas rankytemis (na isskyrus tuos atvejus, kai "dasiperkamas" motoras uz papildomus "milijonus")....bet kokiu atveju elektronika megstu, ir ateityje, jei seksis su 881, tikrai isigysiu ir elektronine - tiesiog kad naujesne, kad turi pribambasu
881 biski gasdino senumu (visgi kazkur 1986 metu laidos), taciau matau kokioj ji nuostabioj buklej - na ner kam ten taip smarkiai suduleti, konstrukcija elementari, ebay pilnas detaliu, bet ka praktiskai galima pakeisti prireikus netgi paciai, papildomos dalys (intarsija, linkeris, trasferis) - visko galima ten pat ebay irgi nebrangiai susirasti...nezinau - zavi mane viskas galimybes na normalios - kaip visu vienafonturiu ir dvifonturiu masinu - ziurint ka ir kiek susikomplektuosi, nesiskiria jos esmingai, maniskeje tiesa (kiek zinau ne visuose modeliuose tai yra) jau yra integruotas iskarpu skaitytuvas, nezinau kiek merginos cia su tuo dirba, bet tikrai labai patogu, as ketinu naudotis, kiaurarasciu karieta ieina i komplekta. Na, net nezinau ka dar pasakyti. Atsiprasau vel ne toj temoj rasau, bet kad ir klausimas cia
QUOTE(exDaiva @ 2011 01 13, 11:58)
Gusha, is pradziu sugalvojau pirkti Neva Tiesiog pagalvojau, kad man negaila kokiu 150-200 Lt pabandymui, pasimokymui, galvojau - o gal nesigaus, o gal nepatiks....labai greitai persigalvojau - uzsimaniau elektroninio Brotherio
Labai dekoju uz issamia info Kol dvejoju, kiekvienos patirtis ir pasisakymai labai labai svarbus
Sorry, kad as cia biski tersiu temuke... bet cia aktyvesne nei Mezgimo masinu, tad ir parasiau
Sveikos,mezgejeles Pati megztu megzti rankomis,bet jau seniai pagalvoju apie masina. Labai noreciau ismokti.Gal kas gali padeti? As Panevezyje.
exDaiva, o kiek uz riberiuka sumokejai ir ar is e-bay pirkaisi? Man labai aktualu.
Papildyta:
Mezgejyte, superinis tunikos modeliukas
As dabar mezgu pirma suknele, noriu jusu mergaites paklausti, ar priekine suknutes dali reikia megzti tokia pat kaip nugara ( aisku iskyrus kaklo iskirpte) ar reiktia platinti labiau pvz.ties krutine??? taip pat jei nesunku gal galite kas patarti trumpai, kaip apykakle graziai prisiuti? Turiu omenyje apvada ovaliai iskirptei.
Papildyta:
Mezgejyte, superinis tunikos modeliukas
As dabar mezgu pirma suknele, noriu jusu mergaites paklausti, ar priekine suknutes dali reikia megzti tokia pat kaip nugara ( aisku iskyrus kaklo iskirpte) ar reiktia platinti labiau pvz.ties krutine??? taip pat jei nesunku gal galite kas patarti trumpai, kaip apykakle graziai prisiuti? Turiu omenyje apvada ovaliai iskirptei.
QUOTE(jurgitakk @ 2011 01 13, 13:25)
exDaiva, o kiek uz riberiuka sumokejai ir ar is e-bay pirkaisi? Man labai aktualu.
ebay pirkau, riberis gavosi 128 svarai + 35 siuntimas, is foto labai tvarkingai viskas atrode, bus matyt kai gausiu
QUOTE(exDaiva @ 2011 01 13, 14:34)
ebay pirkau, riberis gavosi 128 svarai + 35 siuntimas, is foto labai tvarkingai viskas atrode, bus matyt kai gausiu
oho kainyte tau gavosi, tai skaityk tiek pat kiek ir uz pacia masina sumokejai
QUOTE(sicillija @ 2011 01 13, 13:43)
oho kainyte tau gavosi, tai skaityk tiek pat kiek ir uz pacia masina sumokejai
normali ta kainyte, jei ner galimybes pasiimti vietoj, pradine kaina visada ispudingai atrodo, bet kai pradeda bidinti - nori nenori ji paauga....aisku galiu puse metu laukti siek tiek pigiau, bet neturiu tiek kantrybes masina aisku savaime daugiau kainavo, bet poros detaliu truko, viena keisti reikejo, perfokortu originaliu is viso nera, tik susnis visiskai nesuzymetu ir vien tiktai zakardiniu - tai zinai o cia bent is paveiksliuko paziurejau, kad viskas yra kas priklauso, reik tiketis sveika
QUOTE(tiklis @ 2011 01 13, 11:20)
freke-keiciam vyrais ,ka ?...nju nors trumpam ...siuo metu man toooks vyras laabai reikalingas ...galiu su priemoka-prideciau dar ko nors
gerai mainais noriu tavo haskiu bet nuo rugsejo kokio dabar negaliu o jei rimtai anas ant moto sporto pasineses ilgai neisbutm su tokiu ner namie ner ner ner pati masina issiardziau issitraukiau ta nutrukusia grandine pasizejau kad pyzd**** reik dalies kitos kad sutvarkyt.... ir tiek... o pacios grandines zyziau puse metu tai nezinau nezinau ar labai jau geras aisku KH970 mano svajone sakiau kai turesiu babkiu n+k tada ir dar KH270 su visais navarotais ir dar tas ir anas nu kitam gyvenime greiciausia
jurgitakk, siaip jei papynai lolofereriniai tai reiktu juos padidint isiuvus darant o jei iki B C tai nereik bent jau as nedarau
Sveikos,
As norejau jusu pasiteirauti kokius ir kur Jus perkat siulus Kaune? Ar tai priklauso nuo kiekvienos mezgimo masinos? Ar yra kokia isimtis kiekvienai masinai?
Tikiuos kad nieko tokio, kad ir sioje temoje paklausiau, nes pakolkaas anoje temoje nesulaukiu atsakymo
As norejau jusu pasiteirauti kokius ir kur Jus perkat siulus Kaune? Ar tai priklauso nuo kiekvienos mezgimo masinos? Ar yra kokia isimtis kiekvienai masinai?
Tikiuos kad nieko tokio, kad ir sioje temoje paklausiau, nes pakolkaas anoje temoje nesulaukiu atsakymo