Merginos, mezgam dviese su mama. Turiu dvi mašinas dvipuses "Silver" ir "Brother" ir gaila, kad ne elektrinės Su overloku kerpu tik pečius. . Labai ačiū už pagyrimus.
Zuzana, karpai su overloku? Nieko sau, aš tai bijočiau . Aš viską stengiuosi išmegzti kaip reikia, kad paskui nieko nereikėtų karpyti.
Merginos, turiu pasiūlymą . O davai mezgam visos (nu gal ne visos) vieną kokį mezginį online (čia kaip Osinkoj) . Pvz tą pilką suknelę, kur kažkuri iš jūsų buvote ką tik idėjusi. Būtų labai faina. Pasidarytume iškarpas, megztume pavyzdėlius, kartu darytume paskaičiavimus.
Kažin ar būtų norinčių?
Merginos, turiu pasiūlymą . O davai mezgam visos (nu gal ne visos) vieną kokį mezginį online (čia kaip Osinkoj) . Pvz tą pilką suknelę, kur kažkuri iš jūsų buvote ką tik idėjusi. Būtų labai faina. Pasidarytume iškarpas, megztume pavyzdėlius, kartu darytume paskaičiavimus.
Kažin ar būtų norinčių?
QUOTE(babouziuke @ 2010 10 24, 21:22)
Zuzana, karpai su overloku? Nieko sau, aš tai bijočiau . Aš viską stengiuosi išmegzti kaip reikia, kad paskui nieko nereikėtų karpyti.
Kažin ar būtų norinčių?
Kažin ar būtų norinčių?
gera ideja as prisidedu, ir ta pilka suknele grazi ir kaip tik sukneles noriu, o masina stovi ir dulkes renka, bus proga nupust dulkes ir dar siuliuku kazkokiu plonu siandien dovanu gavau:)
Aš už Tik va mano mašiniukas tikriausiai tik šiandien UK paliko. Šios savaitės viduryje turėčiau gauti.
Jau trys būtų mezgančios
Jau trys būtų mezgančios
Nu kaip faina . Mano mašinytės irgi dulkes renka, nes darbas visą laiką suvalgo, o taip norisi galvą nuo darbinių minčių pravėdinti
as irgi megzciau, labai noriu megztos suknios! tik siulu niekaip nesukaupiu. netgi neisivaizduoju kiek ten ju reiketu sukniai
Papildyta:
Tik paziurekit Victoria's Secret kiek megztu pavyzdziu, jau kaip noriu bent jau 5 sukniu is ten! http://www.victorias...resses?pageAt=4
Papildyta:
Tik paziurekit Victoria's Secret kiek megztu pavyzdziu, jau kaip noriu bent jau 5 sukniu is ten! http://www.victorias...resses?pageAt=4
QUOTE(babouziuke @ 2010 10 24, 22:22)
Kažin ar būtų norinčių?
Kažin ar būtų norinčių?
Labas rytas, aš taip pat už tokį pasiūlymą. Babouziuke, aš tik apmėtau overloku, o paskui susiuvu rankomis.Taigi, nieko baisaus.
Zuzana, žemai lenkiuosi ir už kokybę, ir už tempus, liuks varai
O kur pirkai merinosų vilną jei ne paslaptis? Mane tie siūlai irgi vežaaaaaaa
Matkeliais ir dar juo labiau iš maximos tikrai nieko nepirksiu pas mane babinom siūlai daugiausiai, dar kamuolikais susisuku, kad mašinoj važiuojant rankom kažką pamegzti. Mėgstu megzti iš plonų siūlų, tada gali siūlo storį pasireguliuoti susidėjus 3, 4 ar 5 ir pan. Tam pačiam mezginy gi kartais nevienodo storio detalės reikalingos
laguna, ką papirkai?
babouziuke, aš irgi viską laidau, kol išlaidau teisingai, kartais tenka tą pačią detalę kelis kartus permezginėti
Dėl suknelės liuks idėja, aš ir siūlų pilkų kaip sykis daug turiu, bet man šitas modelis dabar netinka, reiktų kažko smarkiai platėjančio nuo krūtinės žemyn
Aš gal kitą kartą prisijungsiu Sėkmės startuojačioms
Jei sudarinėsit sąrašą, tai pas mane brotheris KH-950 su riberiu
O kur pirkai merinosų vilną jei ne paslaptis? Mane tie siūlai irgi vežaaaaaaa
Matkeliais ir dar juo labiau iš maximos tikrai nieko nepirksiu pas mane babinom siūlai daugiausiai, dar kamuolikais susisuku, kad mašinoj važiuojant rankom kažką pamegzti. Mėgstu megzti iš plonų siūlų, tada gali siūlo storį pasireguliuoti susidėjus 3, 4 ar 5 ir pan. Tam pačiam mezginy gi kartais nevienodo storio detalės reikalingos
laguna, ką papirkai?
QUOTE(babouziuke @ 2010 10 24, 22:22)
Kažin ar būtų norinčių?
Kažin ar būtų norinčių?
babouziuke, aš irgi viską laidau, kol išlaidau teisingai, kartais tenka tą pačią detalę kelis kartus permezginėti
Dėl suknelės liuks idėja, aš ir siūlų pilkų kaip sykis daug turiu, bet man šitas modelis dabar netinka, reiktų kažko smarkiai platėjančio nuo krūtinės žemyn
Aš gal kitą kartą prisijungsiu Sėkmės startuojačioms
Jei sudarinėsit sąrašą, tai pas mane brotheris KH-950 su riberiu
Merino vilną perku "Ditekse" Vilniuje, Kęstučio gatvėje, ten gana neblogas pasirinkimas.
QUOTE(357 @ 2010 10 25, 11:05)
KX 390, norėjau 395, ale nepavykdavo niekaip. Pradžiai bus gerai.
Dabar dėl suknelės.
O mezgsime nuo apačios ar nuo viršaus? Kokius siūlus perkames? Nes pas mane tai apsoliučiai nėra tinkamų mašinai. Žadu iki ABC palėkti. Ir kada pradedame
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 25, 12:16)
Merino vilną perku "Ditekse" Vilniuje, Kęstučio gatvėje, ten gana neblogas pasirinkimas.
o kokia kainytė merino ten? Baltų gal turi?