va parodysiu savo liemene, dabar is tokiu paciu siulu, tik kitu atspalviu, mezgu suknele
o kai darot reglana, ar nuimat pacias pirmas akis, ar kokia aki ismezgat, o kitas nuimat?...(tikiuosi, suprasit ka as cia primaliau)
QUOTE(une @ 2011 01 06, 15:27)
va parodysiu savo liemene, dabar is tokiu paciu siulu, tik kitu atspalviu, mezgu suknele
labai dailu
kokie cia siuliukai?
as siandien ieskojau vilnos,babinose,bet niekur neradau.o galvoj ideja jau subrandinta
Gal kas zinote kaip mezgasi su mezgimo masina Teksrenos bei Vernito vilna ir pusvilne. Nes net nebezinau is kur pirkti siulus o perkant internetu nepaciupinesi ir nepabandysi. Nes siuliu kainos, jei turi nors kiek vilnos tai kosmosas. Tai idomu gal lietuviska produkcija tinka, nes kaina tai kosmiskai mazesne. Ir aplamai nebezinau is kur siulus pirkt. ko velnias mane nese ....
QUOTE(stora meska @ 2011 01 06, 17:36)
Gal kas zinote kaip mezgasi su mezgimo masina Teksrenos bei Vernito vilna ir pusvilne. Nes net nebezinau is kur pirkti siulus o perkant internetu nepaciupinesi ir nepabandysi. Nes siuliu kainos, jei turi nors kiek vilnos tai kosmosas. Tai idomu gal lietuviska produkcija tinka, nes kaina tai kosmiskai mazesne. Ir aplamai nebezinau is kur siulus pirkt. ko velnias mane nese ....
sveikos merginos,pagaliau pradejau kazka megsti su savo Brother 950,kolkas vien lygiu rastu,gal kas parasytumet kur gauti apskaiciavimus,ta prasme rankoves iskarpas ir tt.
vernito siulus siandien ciupinau.tai jie man storoki(vilna).o toj pacioj parduotuvej buvo lama siulai,tai kai kurie plonesni,tie tinka.dabar savo chebrai lygiai nubruzinau kelnes vilnones,tai mezga.bet tik sau,nes daugiau pamezgus karietai turbut liudna butu...
QUOTE(stora meska @ 2011 01 06, 14:11)
Tai va butent del tos priezasties ir pirkau perfokortine masina, nes pabijojau gedimo, o masinos nenaujos ebay pardavinejamos ir dar nezinai ka nupirksi. Tiesiog kai dirbi labai mazai laiko lieka mezgimui tai ir norisi ji skirti megimui o ne kortom. Tai as is rulono ir darausi perfokortas ir kaiuriarasciai gavosi puikiai.
tai jei dareisi savo masinos kiaurarascius viskas o.k. as kalbejau apie skirtingu modeliu kiaurarascio kortas
teksrenos nebandziau Vernitas eina 10 tankumu bet tik severianka. jos mezgimo storis attinka brotheri bet man jo gaila nes kaip Olaiva ir minejo kazkaip graudziai karieta linguoja. beto tik sukuotiniai verpalai ir akrilanas. va vernitine sukuotine pusvilne http://3.bp.blogspot...20/IMG_0598.jpg bet didesnio jau nemezgiau pagailo karietos
Vernito babinos buna keistai susuktos kartais babina is vieno siulo kartais is dvieju.... mano bordine suknele megzta is 4 siuliuku babinoje buvusiu tai pasizejau storis atitikopagal matkelio siuliukus. matkelyje 6.
Une genialus paprastumas
pra, as is krasto palieku tris akis, ketvirta su dekeriu uzkeliu ant penktos, tada tas tris perkeliu, kad nebutu tuscios adatos.
dabar pirma karta bandau ne reglanines rankoves... nemoku tokiu
Olaiva, Freke, aciu beja siuo metu tavo pamokos padrasinta bandau suknute pasigaminti
Olaiva, cia stai sie siuliukai:
ka siulai raudoni atspalviai, o siuo metu svelniai violetinius bruzinu
nusipirkau papildomu svareliu,siulu vyniotuva, dar viena dekeri 2&3 galais, tai kaip patogu...visai kitas mezgimas
dabar pirma karta bandau ne reglanines rankoves... nemoku tokiu
Olaiva, Freke, aciu beja siuo metu tavo pamokos padrasinta bandau suknute pasigaminti
Olaiva, cia stai sie siuliukai:
ka siulai raudoni atspalviai, o siuo metu svelniai violetinius bruzinu
nusipirkau papildomu svareliu,siulu vyniotuva, dar viena dekeri 2&3 galais, tai kaip patogu...visai kitas mezgimas
aciu, une...o kur perki tas papildomas detales, nes mano svareliai tokie baisus, kad tik drasko mezgini, neina net normaliai ikabinti...ar as per daug noriu?
QUOTE(une @ 2011 01 06, 22:18)
as pirkau kasiulai parduotuveje. tik siulu vyniotuva perpirkau is vienos sm mamytes.
atsiliepkit kas turit Brother 950 mezgimo masina,noreciau pirkti riberi,gal kas parduodat,nes noriu megsti kepure,o turbut be riberio neiseina,nelabai dar gaudausi
Su šventėm mielosios
Kažkas prašė raštų mezgimo mašinoms, tai įkeliu nuprodėlę, o tame puslapėlyje šone, tai ištisas lobis
http://streamphoto.r...s/zowie/144792/
Dar buvo klausimukas apie ''Verinito'' siūlus, aš tai mezgu iš jų, tik žiūriu, kad metrų 100 gr. būtų nemažiau nei 350m. Tada mano mašinytė normaliai juos mezga. Tiesa prieš mezgant pervynioju juos ant babinos. Ir skalbiasi ,ir nešiojasi jie normaliai, net grežiu juos skalbyklėj...tiesa prieš tai išskalbiu švelniai be grežimo,po to gražiai sulankstau, įkišu į pagalvės užvalkalą, užrišu ryšulėlį, kad mezginys taip ir liktu gražiai sulankstytas, ir išgrežiu ne pačiu stipriausiu grežimu...gal ir kvailai darau, bet nereikia lakstyti su varvančiu mezginiu galvojant kur jį padžiauti...taip net šalius su angora skalbiu...oi išsiplėčiau