Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

siaip bent jau lace kortas siulyciau imti originales tada bent zinosi kad gausis rastas. nes is savos patirties: neturejau kiaurarascio vieno drauge turi toyota jos kortos atrodo identiskos 24 pasikartojimu ir t.t. isidejau jos korta i brotheri ir sudas netinka.... spalvotos veike gerai, tuck stich irgi
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 05, 17:42)
siaip bent jau lace kortas siulyciau imti originales tada bent zinosi kad gausis rastas. nes is savos patirties: neturejau kiaurarascio vieno drauge turi toyota jos kortos atrodo identiskos 24 pasikartojimu ir t.t. isidejau jos korta i brotheri ir sudas netinka.... spalvotos veike gerai, tuck stich irgi

va butent ju jau laukiu is ebay originaliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas,
apie tokias geras mezgimo mašinas aš net nesvajoju, bet retkarčiais pažaidžiu su savo NEVA1.Per 3 dienas numezgiau detales, dar po poros savaičių susiuvau blush2.gif , o nupaveiksluot pabandžiau tik po kokio mėnesio.Nemoku gražiai pateikti blush2.gif , bet pasirodau, kad netinginiauju, kažką kurpiu ax.gif Siūlai Roma, susinaudojo virš 400 gr, megzta iš 2 siūlų.Mezgiau dukrai, bet jai jau nebepatinka doh.gif Paauglystė...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agotele+ @ 2011 01 04, 18:40)
...
gal zinot kokios info, kaip butu galima isgauti rastus ir paprastom masinom.
svajoju apie perfakorta ieskausi pirkti, gal igyvendinsiu savo svajone

mano perfokortine, bet emiau ir uzsinorejau toki stai sali numezgt, kur viskas daroma rankytemis, tai krapstausi dabar jau trecia vakara is eiles, o salio nei puse metro nepagaminta dar.

user posted image

is tiesu tai galimybes begalines ir paprastu masinyciu, dar ir kokius stebuklus galima sukurti!

exDaiva: mano masina irgi KH881 drinks_cheers.gif

bangelee: ir kuo jai tai megztukas neitinka? labai grazus rastelis, isbaigtas darbelis, liux!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 05 sausio 2011 - 22:37
bangele respects uz toki grozi bigsmile.gif bigsmile.gif o dar neva1 kelintu tankumu kankinaisi su roma siulais?

Jautiena kad man rodos visos tos masinos vienodos o ten mechanine perfokortine tai palengvinimas ant rastu elektronine palengvinimas nes yra kompas o ne kortos. ir tiek. juk ka darytum rankomis ta padaro korta nors ne visada yra nerealus salis daromas tik rankomis bet koks ten grozis wub.gif wub.gif wub.gif man rodos tavo kepure irgi vien ranku darbas. tuos cypukus padaryt tai uzsiknist reikia... bent jau jei daryt kaip as galvoju tai kiekviena atskirai reik ir nepades nei elektronika nei mechanine perfokorta tik dailiosios darbsciosios rankytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2011 01 05, 22:36)
exDaiva: mano masina irgi KH881  drinks_cheers.gif

Labas rytas,

Liuks, va bus pas ka patarimo prasyti smile.gif Nors tikrai ziuriu visos tos perfokortelines daugiau ar maziau panasios, skiriasi tik niuansais. Nu bet isimylejau neispasakytai ta masiniuka is pirmo zvilgsnio, viskas joje aisku, user friendly biggrin.gif

Labai grazu sali narplioji, as vakar kaip tik apie azuro mezgima dekeriu skaitinejau, isivaizduoju kiek darbo, bet ir gana idomus darbas turetu buti smile.gif As virbalais gerai mezgu, todel rasto "gimima" gerai isivaizduoju vizualiai, tik va kaip toj mezgimo masinoj "smegenis isverst i kita puse" biggrin.gif Nu man ta pasislepusi geroji puse schmoll.gif

Ir tikrai pritariu Frekes minciai, kad galva svarbiausia, o paskui tik aparatas
Atsakyti
mano KH 860 kazkaip didelio skirtumo tarp kh 840 ir kitu nepastebejau g.gif gal naujesniu metu, bet net ir kh 940 panasi tiek kad pas mane plysys kortai ten kompiuteris. visi mygtukai viskas taip pat isdestyta. nu ir spalva zinoma lotuliukas.gif vienos zalios kitos oranzines ir t.t. nors yra puslapis kur tie skirtumai isvardinti bet sakyciau gal daugiau elektroniniu nes rastu daugiau ar maziau buna
Atsakyti
Freke, mezgiau 6 tankumu iš dviejų siūlų.Raštą rinkau su pakelta knopke, kur viena eilė nusimezga per 2 karietus važiavimus.Kraštai, užsegimo juostelės iš vieno siūlo 4 tankumu.Ir kilpas ant mašinos dariau ax.gif
Ilgis geras, žemiau užpakalio, ant jos gerai atrodo, bet ką čia su tais paaugliais supaisysi irnesakyk.gif
Pernai suknutę irgi juodą iš Roma numezgiau, tai užsivilko gal tik pora kartų g.gif Džinsai ir džemperiai jos drabužiai blush2.gif Viena laimė, kad mokykloj yra uniforma, tai nori nenori, bet uniforminę liemenę privalo vilkėti...nors ir ant džemperio
Atsakyti
kaip rasta rinkti zinau tiesiog as su neva bandziau megzti Roma man kazkaip nepatiko o su severiute (nors atrodo vienodos masinos, bet sitos mezgimo amplitude gal siauresne) pavyko g.gif nes kiek mezgiau su severianka vernito sukuotiniai siulai keliauja ant 10 tankumo o nevai ant 8.

reik vyra visgi uzlauzti kad padarytu man karietos plastmasiuko analoga.... sulanksciau per nezinojima kaip elgtis ir nemezga nevos karietele manoji..... bet severiankoj tie plastmasiukai jau metaliukais pakeisti tai gal ir metaliukas tiktu g.gif ax.gif truksta man nevos butent del truputi didesnio siulo storio....
Atsakyti
Mano karieta irgi remontuota.Tos dvi judančios šaudyklėlės buvo nudilusios, todėl strigdavo adatos.Vyras privirino metalines plokšteles, kad būtų lygu, tai dabar eina gerai, nekliūva.Bet jos ne plastmasinės buvo pas mane, o varinės, bet ir tai sudilo doh.gif
Atsakyti
Tai va butent del tos priezasties ir pirkau perfokortine masina, nes pabijojau gedimo, o masinos nenaujos ebay pardavinejamos ir dar nezinai ka nupirksi. Tiesiog kai dirbi labai mazai laiko lieka mezgimui tai ir norisi ji skirti megimui o ne kortom. Tai as is rulono ir darausi perfokortas ir kaiuriarasciai gavosi puikiai.
Atsakyti
o as niekaip neissistudijuoju iki galo "su kuo tos perfokortos valgomos" ax.gif bet kol kas nelabai ir pasigendu...man lygusis rastas labai patinka smile.gif

pradejau megzti suknyte paprastute. bet kokie siulai doh.gif tai mazgelis, tai siulas isplonintas iki tiek, kad uzkabini svareli ir ziurek nutruko... ant babinos susukt neina normaliai... doh.gif esu mezgus su tais paciais, tik kitos spalvos, tai cia tikriausiai brokas koks pasitaike...bet taip pikta. daugiau laiko uztrunka tvarkymas, nei mezgimas unsure.gif
Atsakyti