Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(mezgejyte @ 2011 01 04, 20:08)
man irgi taip buvo ax.gif

o cia mano megztas, dar su dopleta ir nusipirkus eilini mezgimo zurnaliuka  rolleyes.gif

user posted image

viskas imanoma ir su paprsta masinuke tik kantrybes ir sekmes reikalas  mirksiukas.gif

oi koks grozis 4u.gif
gal agletum isduoti rastelio schemute? ax.gif
o tu ziuri pagal rankomis skirtus zurnalus ar kaip?
Atsakyti
prie progos galiu nuskanuoti, bet cia zurnalas rankom megzti buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2011 01 04, 20:47)
prie progos galiu nuskanuoti, bet cia zurnalas rankom megzti buvo ax.gif

tokiu turiu kruvele smile.gif tik nevisus isena megsti masina, nes reikia visa mezgini perkelineti beveik. arba kazko nesuprantu g.gif
Atsakyti
agotele yra nuorodu nemazai su rastais. dabar tik klausimas kurioj temoj g.gif jei netingesiu sukelsiu ka turiu nes su neva 1 esu mezgusi tai rastu kalnas yra tiek kad knisalynes nemazai, kaip juokemes kad kalejime galima tuon uzsiimti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 05, 08:49)
agotele yra nuorodu nemazai su rastais. dabar tik klausimas kurioj temoj g.gif jei netingesiu sukelsiu ka turiu nes su neva 1 esu mezgusi tai rastu kalnas yra tiek kad knisalynes nemazai, kaip juokemes kad kalejime galima tuon uzsiimti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kaip tik vakar ir pagalvojau kad tokias masinas moterism i kalejima galetu paduoti lotuliukas.gif

labai lauksiu nuorodeliu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Nuostabus Jusu darbeliai, ypac zavu, kur merginos visai paprastutem masinom sudetingus rastus isnarplioja.

Kolkas labai pasyviai, gal daugiau klausimais prasysiuos i Jusu buri, nes nusipirkau Brother KH881 ir dar tik mokausi, bet va vakar pirma karta prisedau ir likau baisingai ikvepta - is pirmo karto gavosi ir akis uzmesti ir paprastuti ta mezgima megzti kaip is pypkes, aisku anoks cia pasiekimas, bet kaip pirmam kartui vistiek labai savim didziuojuos biggrin.gif

Tai va cia ir klausimelis iskilo, nes norisi jau kazka daugiau bandyti - prie masinos buvo prideta nemazai perfokortu (apie 50), bet jos visos savadarbes ir neturi jokiu numeriu (kad galeciau rasta identifikuoti). Kadangi esu visiskai zalia, savaime suprantama pagal perfokorta ne negaliu atskirti kokio tipo tai rastas ir tuo paciu negaliu parinkti nustatymu masinoje. Rastu pavyzdziu prideta irgi nera. Gal kas susidurete su tokia situacija ir galit pasidalinti, kaip ja sprendete? Tureciau originaliu perfokortu bent jau galeciau bandyti lyginti, bet irgi kaip suprantu reikia nemazos patirties tam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exDaiva: 05 sausio 2011 - 13:57
jei matai paveiksleli susidaranti is skyluciu tai bus zakardines spalvotos kortos
pvz http://lh4.ggpht.com.../s128/0073a.jpg
http://lh4.ggpht.com.../s128/0004a.jpg
http://lh5.ggpht.com.../s128/0024a.jpg

jei matai tik pavienes skyles bus 99% azurines
pvz
http://s216.photobuc.....E PUNCHCARDS/
Atsakyti
Labai dekui Freke 4u.gif Begu nagrinetis, bet kiek uzmeciau aki, jau matau, kad ir bus zakardines daugiausia.

O Jus panos pacios gaminates perfokortas? Tiesiog mastau ar geriau pradziai pasiieskoti pirkti gatavu perfokortu ar geriau is karto komplektuotis "iranga" ir gamintis paciai.

Chm, gal ne i ta tema rasau? Biski painu cia su tom dviem temukem ax.gif
Atsakyti
na originalios kainuoja brangiai.... net ebay jos kainas turi o pacios darytos net nezinau turiu ir tokiu ir tokiu tik irangos neturiu. tiesiog prie masinos buvo virs 100 kortu. cia reiktu pasiskaiciuot kas pigiau kas patogiau.
Atsakyti
as darausi pati tas kortas nes prie masinos buvo skylamusis , nes kiek paziurejau tikrai brangios to skortos netgi tuscios.Gal geriau primesti ta 100 svaru ir elektronine nusipirkti ka sukisi kortom ir laiko sugaisima. na cia taip pamastymas, nes vis galvoju kad galejau elektronine pirkti, kai tenka skylutes musienti.
Atsakyti
bet zek is kitos puses. elektronika irgi genda. ir kainuoja daugiau ir darbo sanaudos didesnes. nes elektra iskaiciuoti reik. o mechanine. sugesti gali tik mechanines dalys.... o jas sutaisyt yra paprasciau ir detaliu buna ax.gif va pavyzdys vienai merginai uztrumpino elektra issiderino kompas ir nebezino koki rasta mezga ax.gif

o kortu esu maciusi rulona. pas mane ir tokiu trumpu yra is to rulono darytu gal labiau apsimoka nei standartinio dydzio korta g.gif
Atsakyti
As irgi buvau uzsikepusi elekronine prikt, bet kazkaip pabijojau tiek investuoti, pagalvojau o jei nepatiks, o jei nesigaus.....o sita manau tikrai atidirbs savo kaina jau vien seima apmezgus. o paskui bus matyt smile.gif
Nebaisiai ir yra tam ebejuj gatavu perfokortu, puse velnio butu ta kaina, jei galetum normaliai susikomplektuoti. Na matyt bandysiu pirma viska issiaiskinti, o anksciau ar veliau teks uzsiimti perfokortu gamyba, nes pavyzdziu internete ziauriai daug smile.gif
Atsakyti