Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Diinna grazu wub.gif spalvu derinys superinis thumbup.gif

pra jutubej yra pasiieskok. tikrai maciau buten sk280
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2011 01 02, 19:08)
Diinna  grazu  wub.gif spalvu derinys superinis thumbup.gif

pra jutubej yra pasiieskok. tikrai maciau buten sk280

kazin yra kas nors,ko youtubej nebutu? smile.gif
Atsakyti
geras klausimas smile.gif
Atsakyti
Diinna: labai grazus salikelis! su malonumu toki deveciau!
Atsakyti
Aciu, mergikes 4u.gif 4u.gif
Aga jis dvipusis cia gal geriau matysis
user posted image
Avietinis rastas nuo krasto, iki krasto.
Cia labai gerai mano draugei, jei labai patinka spalvos. Taip isejo kad dar po kaledu nesusitikom doh.gif tikiuosi jei patiks
Pra nezinau tavo butent masinos ypatumu pas mane 881 perfokortine. Nesudetingas tas kiaurarasciu mezgimas, tik vat akis daznai kai kur vis pameta ypac mezgant su mocheriuke, pukas kabinasi uz adatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 03 sausio 2011 - 08:16
QUOTE(Diinna @ 2011 01 03, 08:12)
Aciu, mergikes  4u.gif  4u.gif
Aga jis dvipusis cia gal geriau matysis
user posted image
Avietinis rastas nuo krasto, iki krasto.
Cia labai gerai mano draugei, jei labai patinka spalvos. Taip isejo kad dar po kaledu nesusitikom  doh.gif tikiuosi jei patiks
Pra nezinau tavo butent masinos ypatumu pas mane 881 perfokortine. Nesudetingas tas kiaurarasciu mezgimas, tik vat akis daznai kai kur vis pameta ypac mezgant su mocheriuke, pukas kabinasi uz adatu.

labai grazus salis,tikrai.Siandien bandysiu perklijuoti savo masinos ta sponge bar,gal pavyks,o sakykit ar elektronine masins Brother 950 galima sutepti kariete ar adatas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ozis @ 2011 01 03, 11:25)
labai grazus salis,tikrai.Siandien bandysiu perklijuoti savo masinos ta sponge bar,gal pavyks,o sakykit ar elektronine masins Brother 950 galima sutepti kariete ar adatas wub.gif

tai kad bet kokiai butina sutepti wink.gif
Atsakyti
sveikos gal zinote kas mezga masina kaune pagal uzsakymus?
Atsakyti
Labas merginos
Bandau ir as jungtis i jusu bureli, jei tik priimsit smile.gif
Pirmuosius savo darbelius ikelsiu kai sulauksiu fotiko smile.gif
Mano masiniuke Neva, paprasta, mezga tik geromis akimis. bandau daryti rastelius, bet vargstu, nes reikia paciai susigalvoti, o dar ir perkelineti akis doh.gif
gal kuri zinot kokiu rastu mezgimo masinoms nuorodele? na paprastom masinelem. ir kaip jus apskaiciuojate akis, nes man ka nusismezgu tai didoka. kiekvienas siulas skirtingai, pasidarau probuke, ale vistiek nenutaikau doh.gif noriu sau suknele megstis, ale bijau kad nenutaikysiu kada isplatinti, kada susiaurinti.
Atsakyti
agotele+ sveika atvykus mirksiukas.gif

laukim foto

o del paskaiciavimu tai sunkus reikalas, bet siulau bandyti ka nors paprasto, o jei nepavuks isardysi ir isnaujo rolleyes.gif manau visom visko buve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2011 01 04, 19:37)
agotele+ sveika atvykus  mirksiukas.gif

laukim foto

o del paskaiciavimu tai sunkus reikalas, bet siulau bandyti ka nors paprasto, o jei nepavuks isardysi ir isnaujo  rolleyes.gif  manau visom visko buve  ax.gif

po truputeli jau bandau suvokti kaip apskaiciuoti smile.gif
ardau dazniausiai kai mesginys nukrenta nuo adatu doh.gif
norisi kazkoki rasteli isgauti tai perkelineju rankiniu budu. darbelio sociai, ale vis ne vien tik gerom akimis smile.gif
gal zinot kokios info, kaip butu galima isgauti rastus ir paprastom masinom.
svajoju apie perfakorta ieskausi pirkti, gal igyvendinsiu savo svajone
Atsakyti
man irgi taip buvo ax.gif

o cia mano megztas, dar su dopleta ir nusipirkus eilini mezgimo zurnaliuka rolleyes.gif

user posted image

viskas imanoma ir su paprsta masinuke tik kantrybes ir sekmes reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti