Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

labai laukiam pamatyti visa megztinuka, daili detale!
Atsakyti
Aisku jautiena turesiu omeni, nes turbut siusti i ispanija tai kainuos ne 15 svaru tai gal as tas langu kempines naudosiu, nes pakolkas visai gerai veikia smile.gif
Atsakyti
siunciantis kelis is karto butu galima ir sutaupyti, bet kam tu spondziku tiek reik, kai vienas 5 metus atlaiko.
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ach toks lengvutis ir kartu siltas, fantastika!
Atsakyti
Olaiva, labai jaukus megztukas, o jau riesines... wub.gif kokius karoliukus naudoji?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 12 31, 17:51)
ach toks lengvutis ir kartu siltas, fantastika!

lygus mezgimas,nieko tikrai imantraus.bet lengvas ir super siltas.mochera su silku,100 gramu rolleyes.gif

QUOTE(pra @ 2010 12 31, 17:55)
Olaiva, labai jaukus megztukas, o jau riesines... wub.gif  kokius karoliukus naudoji?

jablonex wink.gif cekiskus
Atsakyti
Olaiva neturiu ka pasakyt super grazu bigsmile.gif

Jautiena rimtai ta sponge tik 5 metus tarnauja g.gif mano masina drozta gerokai (mezgykloj idarbinta buvo) ale jauciu nekeista ji nuo gavimo. reik pasikeisti, nors kol kas jokiu nepatogumu ner g.gif

graziu svenciu 4u.gif
Atsakyti
Olaiva kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
Dailutis megztinelis Olaiva

Inesiu ir as truputi spalvu i temuke - salis is mano kalediniu dovanu serijos mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 01 02, 17:54)
Dailutis megztinelis Olaiva

Inesiu ir as truputi spalvu i temuke - salis is mano kalediniu dovanu serijos  mirksiukas.gif

user posted image

koks idomus salis...cia dvipusis? merginos, kaip mezgat kiaurarascius? Mano su perkofortom, bet nemoku...turiu labai nekokia instrukcija, sviesta, tai nieko nesimato.. verysad.gif gal kuri galetumet papasakoti...(SK-280)
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 01 02, 16:54)
Inesiu ir as truputi spalvu i temuke - salis is mano kalediniu dovanu serijos  mirksiukas.gif

labai grazus spalvu derinukas,gera ideja saliui thumbup.gif wub.gif
o istiesus kaip tas rastas eina? ne iki pat krasto,ir ar iki pat galo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 02 sausio 2011 - 18:20