jautiena, 29 Gru 2010 - 20:09, para�ė:
jautiena, 29 Gru 2010 - 20:09, para�ė: ![]()
labai saunios suknutes. labai graziai Frekes suknios apacia sugalvota.
ozis: o kokios bukles 'sponge bar'? nezinau kaip lietuviskai ji pavadinti. kaip adatos guli ant adatines: prie apacios prisispaude ar pakile?
klausiu, nes man paciai panasiai buvo kai isigijau savo brother
ozis: o kokios bukles 'sponge bar'? nezinau kaip lietuviskai ji pavadinti. kaip adatos guli ant adatines: prie apacios prisispaude ar pakile?
klausiu, nes man paciai panasiai buvo kai isigijau savo brother

adatos pakile,ar blogai?
Papildyta:
ozis, 30 Gru 2010 - 21:09, para�ė:
ozis, 30 Gru 2010 - 21:09, para�ė: ![]()
adatos pakile,ar blogai?
atsakykit kas galit,nes jau visai praradau vilti megsti
ozis, 30 Gru 2010 - 21:11, para�ė:
ozis, 30 Gru 2010 - 21:11, para�ė: ![]()
adatos pakile,ar blogai?
sakyk, o kas konkrečiai neišeina, kas darosi?
Su riberiu mezgi ar viena adatine?
Kokiu būdu uždedi akis?
ozis, 30 Gru 2010 - 20:11, para�ė:
ozis, 30 Gru 2010 - 20:11, para�ė: ![]()
adatos pakile,ar blogai?
Papildyta:
Papildyta:
na nepraraskit vilties taip greit!
adatos turi guleti taip prispaustos prie masinos:

jeigu jos pakile, tai masina vels siula, numetines akis ir visokie kitokie blogi dalykai darysis, tikrai ne pagal vadoveli!
o jos pakile todel, kad tas taip vadinamas 'sponge bar' yra susidevejes. stai kaip atrodo sveikas apynaujis 'sponge bar'. beje mergickos, o kaip jus ji lietuviskai vadinate? kempininis strypas?

pabandykit ji istumti is savo masinos ir paziurekite kaip atrodo. isstumti galima i bet kuria puse, paimkite koki nors kieta iranki mazdaug tokio plocio kaip plastikinis galiukas ir sustumkite kiek galite, o is kitos puses traukite, kai jau galesite suimti. viso nebutina istraukti, kad patikrinti jo bukle.
stai atradau dar viena anksciau daryta nuotraukyte:

virsutinis yra naujas, o apatinis visiskai susidevejes, istrauktas is mano masinos, kai as ka tik 'naujai iskepta' mezgeja ieskojau priezasties, kodel mano brangus pirkinys atsisako mezgti!
ps. nekreipkite demesio i mano mezgimo uzrasus, kazkoks chaosas, pati nieko nesuprasti!

babouziuke, 31 Gru 2010 - 04:03, para�ė:
babouziuke, 31 Gru 2010 - 04:03, para�ė: ![]()
Merginos, o jūs išmezgate pečių nuožulnumą ar ne? Aš niekad nemezgiau, nes mokiausi, kad išmegzti reikia tik tada, kai yra labai nuožulnūs pečiai, o dabar galvoju ar bandyti ar ne
.

labukas,labai dekui uz toki issamu atsakyma su nuotraukomis,tai mano ta kempine visai sudziuvusi ir adatos pakile,o kur pirkti ta kempine,ar galima ja pakeisti

as pakaitala pirkausi ebay, apie 45eur teko pakloti.
taigi, ozi, kol nepakeisite 'sponge bar', tai net neikite prie mezgimo masinos, nes tikrai ji 'ne formoj' jums ka nors megzti, plius dar kruva adatu galite sulauzyti ar ka dar rimciau!
mane kartais kai nervas suima, tai kai pradedu trankytis su karieta, tai ujujujj uch, jau 6 adatas sumaliau is tu nervu. bet pries pora dienu uzmaciau ebay, kad vien karieta pakeisti 145eur atsieitu, tai nusprendziau, kad visgi reiktu apsiraminti

ai gi kazkas jau rase sm kad keitesi sitaip ta porolona

Frekė, 29 Gru 2010 - 21:26, paraÅ�Ä—:
Frekė, 29 Gru 2010 - 21:26, paraÅ�Ä—:
gi pas ta teta klimaksine marijampolejper balandzio 1 kur isdure kad midaros siulines nerastumem
![]()
gi pas ta teta klimaksine marijampolej

aaa

mano masininis megztukas dziusta,gal dar spesiu siemet pasigirti

detalyte pradziai