as vis su klausimais: jei noriu megzti kiaurarasti su perkoforta, tai kaip reikia paruosti masina? kokius mygtukus perjungti? mano SK-280
QUOTE(jautiena @ 2010 12 29, 20:09)
labai saunios suknutes. labai graziai Frekes suknios apacia sugalvota.
ozis: o kokios bukles 'sponge bar'? nezinau kaip lietuviskai ji pavadinti. kaip adatos guli ant adatines: prie apacios prisispaude ar pakile?
klausiu, nes man paciai panasiai buvo kai isigijau savo brother
ozis: o kokios bukles 'sponge bar'? nezinau kaip lietuviskai ji pavadinti. kaip adatos guli ant adatines: prie apacios prisispaude ar pakile?
klausiu, nes man paciai panasiai buvo kai isigijau savo brother
adatos pakile,ar blogai?
Papildyta:
QUOTE(ozis @ 2010 12 30, 21:09)
adatos pakile,ar blogai?
atsakykit kas galit,nes jau visai praradau vilti megsti
QUOTE(ozis @ 2010 12 30, 21:11)
sakyk, o kas konkrečiai neišeina, kas darosi?
Su riberiu mezgi ar viena adatine?
Kokiu būdu uždedi akis?
QUOTE(ozis @ 2010 12 30, 20:11)
adatos pakile,ar blogai?
Papildyta:
Papildyta:
na nepraraskit vilties taip greit!
adatos turi guleti taip prispaustos prie masinos:
jeigu jos pakile, tai masina vels siula, numetines akis ir visokie kitokie blogi dalykai darysis, tikrai ne pagal vadoveli!
o jos pakile todel, kad tas taip vadinamas 'sponge bar' yra susidevejes. stai kaip atrodo sveikas apynaujis 'sponge bar'. beje mergickos, o kaip jus ji lietuviskai vadinate? kempininis strypas?
pabandykit ji istumti is savo masinos ir paziurekite kaip atrodo. isstumti galima i bet kuria puse, paimkite koki nors kieta iranki mazdaug tokio plocio kaip plastikinis galiukas ir sustumkite kiek galite, o is kitos puses traukite, kai jau galesite suimti. viso nebutina istraukti, kad patikrinti jo bukle.
stai atradau dar viena anksciau daryta nuotraukyte:
virsutinis yra naujas, o apatinis visiskai susidevejes, istrauktas is mano masinos, kai as ka tik 'naujai iskepta' mezgeja ieskojau priezasties, kodel mano brangus pirkinys atsisako mezgti!
ps. nekreipkite demesio i mano mezgimo uzrasus, kazkoks chaosas, pati nieko nesuprasti!
Merginos, o jūs išmezgate pečių nuožulnumą ar ne? Aš niekad nemezgiau, nes mokiausi, kad išmegzti reikia tik tada, kai yra labai nuožulnūs pečiai, o dabar galvoju ar bandyti ar ne .
QUOTE(babouziuke @ 2010 12 31, 04:03)
Merginos, o jūs išmezgate pečių nuožulnumą ar ne? Aš niekad nemezgiau, nes mokiausi, kad išmegzti reikia tik tada, kai yra labai nuožulnūs pečiai, o dabar galvoju ar bandyti ar ne .
labukas,labai dekui uz toki issamu atsakyma su nuotraukomis,tai mano ta kempine visai sudziuvusi ir adatos pakile,o kur pirkti ta kempine,ar galima ja pakeisti
ozi, nusipirk paprasta Lono gamybos paralona langams siltinti (seniems mediniams gal dar yra kur pardese) tada su kokiu vaitspiritu nugramdai senaji porolona ir uzklijuoji naujaji voulia nauja spongebar ir nereik milijonu isleisti
as nezinau apie koki paralona kalbate, bet svarbu kas jis laikui begant pasidevejes nepradetu trupeti ir byreti i vidu masinos, nes dar daugiau bedos prisisauksite.
as pakaitala pirkausi ebay, apie 45eur teko pakloti.
taigi, ozi, kol nepakeisite 'sponge bar', tai net neikite prie mezgimo masinos, nes tikrai ji 'ne formoj' jums ka nors megzti, plius dar kruva adatu galite sulauzyti ar ka dar rimciau!
mane kartais kai nervas suima, tai kai pradedu trankytis su karieta, tai ujujujj uch, jau 6 adatas sumaliau is tu nervu. bet pries pora dienu uzmaciau ebay, kad vien karieta pakeisti 145eur atsieitu, tai nusprendziau, kad visgi reiktu apsiraminti
as pakaitala pirkausi ebay, apie 45eur teko pakloti.
taigi, ozi, kol nepakeisite 'sponge bar', tai net neikite prie mezgimo masinos, nes tikrai ji 'ne formoj' jums ka nors megzti, plius dar kruva adatu galite sulauzyti ar ka dar rimciau!
mane kartais kai nervas suima, tai kai pradedu trankytis su karieta, tai ujujujj uch, jau 6 adatas sumaliau is tu nervu. bet pries pora dienu uzmaciau ebay, kad vien karieta pakeisti 145eur atsieitu, tai nusprendziau, kad visgi reiktu apsiraminti
nu mano sponge jau ir tokio lygio kad trupa bet manau ji originali buvo. ale nematau bedos plonas dulkiu siurblio antgalis ir trupiniu neber arba vyrui i garaza ir su kompresorium ispucia as lietuvaite su suvalkietisku skiepu... 45 euru tikrai nemokesiu uz nauja sponge bar mechaninei masinai kuria pirkau uz kelis simtus beto buvau pati issiardziusi masina nieko tie trupiniai nepadarys ner ten kam susigadint tiek kad ji su galiniu dangciu tai viskas lieka viduje.... bet atsidarius dangti tokia kandziu ferma aptikau kad ohoho ir tie keli trupiniai nepasakyciau kad kazkas blogo tarp siulu nuotrupu..... mezgiau is juodos pusvilnes tai tu pukeliu buvo visur.... o kai pagalvoji per 20 metu kiek puku ten prisikaupe
ai gi kazkas jau rase sm kad keitesi sitaip ta porolona
ai gi kazkas jau rase sm kad keitesi sitaip ta porolona
ha ha na jautiena be taves tema nebutu tokia linksma na man patinka tavo energija ir pamokeles super su foto. O ta esponha ar kempine ar sponge bar nezinau kaip ja vadinti as irgi keiciausi pati. Langam tarpus klijuoti nusipirkau toki siauruti, nes kitokio neradau bet kad ebay kainuoja 14.39 tai zadu nusipirkti nauja ir paziureti kaip ten atrodo naujas originalas. O del trupejimo kiek ziurejau tai ant tos kempines lug ir medzegele dejosi. http://cgi.ebay.co.u...=item2ea386e460
as is ten ir pirkau, gali buti kad siek tiek maziau negu 45eur mokejau, bet apie 40 tai tikrai. nepamirskite, kad tas pardavejas 15 svaru uz siuntima nori, aisku supakuota tai kietai buna, spranda galima nusilauzti bandant isvyniot!
QUOTE(Frekė @ 2010 12 29, 21:26)
gi pas ta teta klimaksine marijampolej per balandzio 1 kur isdure kad midaros siulines nerastumem
aaa prisiminiau dabar
mano masininis megztukas dziusta,gal dar spesiu siemet pasigirti
detalyte pradziai megztas visas lygiai,nieko ypatingo