Freke,labai kruopsti,daili,skoninga ir atimtina suknele.tik zemyn sau vos vos pasitempciau ir lekciau o spalva tai nuostabi
QUOTE(Frekė @ 2010 12 29, 11:32)
mano naujausia
liuks, labai gražu
QUOTE(ozis @ 2010 12 29, 12:29)
sveikos,nusipirkau mezgimo masina Brother KH950,ir kazkaip nemoku pradeti mezginio,gal kas galit padeti,jau nuo vakar vargstu
o instrukcijos prie mašinos nebuvo?
Olaiva zinok man ir ilgio noretusi ale sese sake ne vienuolyne dirbu spalva abi gi pirkom pameni? tavo pagyrimas tai kaip padeka is prezidentes
357 dekui
357 dekui
[quote=Frekė,2010 12 29, 12:32]
mano naujausia
Labai puošni suknute... O kokie siūliukai? kiek sunaudojai?
mano naujausia
QUOTE(Frekė @ 2010 12 29, 13:10)
Olaiva zinok man ir ilgio noretusi ale sese sake ne vienuolyne dirbu spalva abi gi pirkom pameni? tavo pagyrimas tai kaip padeka is prezidentes
357 dekui
357 dekui
zinok nepamenu,kad kartu butume pirke,bet nieko keisto spalvos grozis nuo to nesikeicia
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 29, 14:50)
zinok nepamenu,kad kartu butume pirke,bet nieko keisto spalvos grozis nuo to nesikeicia
instrukcija tai yra bet kazkas su kariete ji neuzkabina akiu
QUOTE(zuzana* @ 2010 12 29, 18:12)
stilius pasikeite...arteja pavasaris - atsirado spalvytes... Oi, zuzana,baltai pavydziu...
labai saunios suknutes. labai graziai Frekes suknios apacia sugalvota.
ozis: o kokios bukles 'sponge bar'? nezinau kaip lietuviskai ji pavadinti. kaip adatos guli ant adatines: prie apacios prisispaude ar pakile?
klausiu, nes man paciai panasiai buvo kai isigijau savo brother
ozis: o kokios bukles 'sponge bar'? nezinau kaip lietuviskai ji pavadinti. kaip adatos guli ant adatines: prie apacios prisispaude ar pakile?
klausiu, nes man paciai panasiai buvo kai isigijau savo brother
QUOTE(pra @ 2010 12 29, 13:24)
siulai vernito pusvilne. sunaudojau nezinau max 500g bet tikai bus i mazesne puse reiks pasverti kai atvaziuos dar karteli
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 29, 14:50)
gi pas ta teta klimaksine marijampolej per balandzio 1 kur isdure kad midaros siulines nerastumem
Jautiena dekui rastas cia seses ismastytas.... norejo apacios dantuku ir kiaurarascio kankinausi su severianka tada jau su brotheriu ale nenutaikiau dydzio.... neapsitempe liemuo graziai veliau nutruko grandine brotherio tai rasta rinkau rankutemis bet nieko grozis reikalauja auku.... ai ir iliemenavima rankytemis perkelinejau kad butu truputi toliau nuo krasto
super suknytes