Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Freke,labai kruopsti,daili,skoninga ir atimtina suknele.tik zemyn sau vos vos pasitempciau ir lekciau biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o spalva tai nuostabi cool.gif
Atsakyti
sveikos,nusipirkau mezgimo masina Brother KH950,ir kazkaip nemoku pradeti mezginio,gal kas galit padeti,jau nuo vakar vargstu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 12 29, 11:32)
mano naujausia ax.gif

liuks, labai gražu thumbup.gif

QUOTE(ozis @ 2010 12 29, 12:29)
sveikos,nusipirkau mezgimo masina Brother KH950,ir kazkaip nemoku pradeti mezginio,gal kas galit padeti,jau nuo vakar vargstu g.gif

o instrukcijos prie mašinos nebuvo? g.gif
Atsakyti
Olaiva zinok man ir ilgio noretusi ale sese sake ne vienuolyne dirbu cool.gif spalva abi gi pirkom smile.gif pameni? tavo pagyrimas tai kaip padeka is prezidentes lotuliukas.gif

357 dekui
Atsakyti
[quote=Frekė,2010 12 29, 12:32]
mano naujausia ax.gif

Labai puošni suknute... O kokie siūliukai? kiek sunaudojai?
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2010 12 29, 13:10)
Olaiva zinok man ir ilgio noretusi ale sese sake ne vienuolyne dirbu cool.gif  spalva abi gi pirkom smile.gif pameni? tavo pagyrimas tai kaip padeka is prezidentes lotuliukas.gif

357 dekui

lotuliukas.gif
zinok nepamenu,kad kartu butume pirke,bet nieko keisto biggrin.gif spalvos grozis nuo to nesikeicia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 12 29, 14:50)
lotuliukas.gif
zinok nepamenu,kad kartu butume pirke,bet nieko keisto biggrin.gif spalvos grozis nuo to nesikeicia thumbup.gif

instrukcija tai yra bet kazkas su kariete ji neuzkabina akiu
Atsakyti
Pats naujausias mano darbelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 12 29, 18:12)
Pats naujausias mano darbelis
user posted image

swoon.gif
stilius pasikeite...arteja pavasaris - atsirado spalvytes... Oi, zuzana,baltai pavydziu...
Atsakyti
labai saunios suknutes. labai graziai Frekes suknios apacia sugalvota.

ozis: o kokios bukles 'sponge bar'? nezinau kaip lietuviskai ji pavadinti. kaip adatos guli ant adatines: prie apacios prisispaude ar pakile?
klausiu, nes man paciai panasiai buvo kai isigijau savo brother smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 12 29, 13:24)
Labai puošni suknute... O kokie siūliukai? kiek sunaudojai?

siulai vernito pusvilne. sunaudojau nezinau g.gif max 500g bet tikai bus i mazesne puse ax.gif reiks pasverti kai atvaziuos dar karteli

QUOTE(Olaiva @ 2010 12 29, 14:50)
lotuliukas.gif

gi pas ta teta klimaksine marijampolej cool.gif per balandzio 1 kur isdure kad midaros siulines nerastumem lotuliukas.gif

Jautiena dekui rastas cia seses ismastytas.... norejo apacios dantuku ir kiaurarascio kankinausi su severianka tada jau su brotheriu ale nenutaikiau dydzio.... neapsitempe liemuo graziai veliau nutruko grandine brotherio tai rasta rinkau rankutemis doh.gif bet nieko grozis reikalauja auku.... ai ir iliemenavima rankytemis perkelinejau kad butu truputi toliau nuo krasto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frekė: 29 gruodžio 2010 - 21:27
super suknytes thumbup.gif
Atsakyti