jautiena
šaunuolė čia jau aukštasis pilotažas
o jau kaip tokia zalia graziai atrodytu,butu eglute,dekoracija kaledoms
aciu visom! pirmas blynas biski pasviles, jeigu megzciau dar viena, tai daryciau dygliukus didesnius.
pra: nezinau kodel tas krastelis taip gaunasi, bet as ant savo masinos pastebejau, kad kai karieta kairej tai siulas sunkiau vaiksto per ja ir kartais tokios kilpos lieka pradzioj eilutes. as paprasciausiai ziuriu ar siulas graziai isitempia pries eilutes pradzia ir kartais ranka patempiu ji i virsu is karietos.
pra: nezinau kodel tas krastelis taip gaunasi, bet as ant savo masinos pastebejau, kad kai karieta kairej tai siulas sunkiau vaiksto per ja ir kartais tokios kilpos lieka pradzioj eilutes. as paprasciausiai ziuriu ar siulas graziai isitempia pries eilutes pradzia ir kartais ranka patempiu ji i virsu is karietos.
Jautiena nu truksta zodziu supers, pavariai
aciu aciu, bet nieko gi ten super, tik kantrybes reik turet ir laiko uzima. dvi dienas narpliojau, su pertraukomis aisku, per viena kuriu sugebejau ir nusilakt vietiniam kaboke
QUOTE(stora meska @ 2010 12 23, 12:47)
tai man sunkiausia tikslias iskarpas padaryti, ty apskaiciuoti. O tai niekas nesinaudoja Designa knit7 ar Knitstyleriu, nes man kazkaip ten nepavyksta visko issiaiskinti, gal kas padetu
Aš naudojuosi DisagnaKnit7 programa. bandau susidraugauti su ją
na mes cia ir ne i tema
Palmira ir as parsisiunciau sia programele, bet man tik leidi demo versija. kazkaip viska uzuodu gau nu rezultata bet kaip paziureti kiek akiu kiek eikiu kur kada kir kaip dar nerisu nu kuri vakara prisesiu rimciau
Palmira ir as parsisiunciau sia programele, bet man tik leidi demo versija. kazkaip viska uzuodu gau nu rezultata bet kaip paziureti kiek akiu kiek eikiu kur kada kir kaip dar nerisu nu kuri vakara prisesiu rimciau
O! Jautiena! Kokia kepurė nereali. Tik man rods pas tuos dolčegabanas, ar kas ten tokie buvo, tai jin dar ir pavelta. Yra gi toks siūlas kur pats susivelia nuo skalbimo, tai man rods taviškė kaip tik tokia ir gautųsi, net gi dar geresnė nei jų
Aš irgi tą Designaknit parsisiunčiau, jau nulaužtą. Ten pas mane sąsaja rusiška, bet ką ten ant tų brėžinių tie užrašai reiškia (jau kai atspausdini) tai nelabai suprantu. Bandysiu dar pastudijuot...
Aš irgi tą Designaknit parsisiunčiau, jau nulaužtą. Ten pas mane sąsaja rusiška, bet ką ten ant tų brėžinių tie užrašai reiškia (jau kai atspausdini) tai nelabai suprantu. Bandysiu dar pastudijuot...
tai gal galima ta nulausta gauti
jautiena nerealiai pats didziausias komplimentas is mano vaikio: mamyte ir as tokios noriu reiks studijuoti tuos speniukus kaip daryt
Fantastika, super, puiki kepurė. Šaunuolė Jautiena!
mano naujausia