Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

jautiena thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
šaunuolė 4u.gif čia jau aukštasis pilotažas bigsmile.gif
o jau kaip tokia zalia graziai atrodytu,butu eglute,dekoracija kaledoms bigsmile.gif
Atsakyti
jautiena blink.gif blink.gif blink.gif nerealiai! 10 balu !!

kai rodei bandymuka, tai tikrai netikejau, kad galima taip graziai padaryti ir atrodyti blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu visom! pirmas blynas biski pasviles, jeigu megzciau dar viena, tai daryciau dygliukus didesnius.

pra: nezinau kodel tas krastelis taip gaunasi, bet as ant savo masinos pastebejau, kad kai karieta kairej tai siulas sunkiau vaiksto per ja ir kartais tokios kilpos lieka pradzioj eilutes. as paprasciausiai ziuriu ar siulas graziai isitempia pries eilutes pradzia ir kartais ranka patempiu ji i virsu is karietos.
Atsakyti
Jautiena nu truksta zodziu supers, pavariai thumbup.gif
Atsakyti
aciu aciu, bet nieko gi ten super, tik kantrybes reik turet ir laiko uzima. dvi dienas narpliojau, su pertraukomis aisku, per viena kuriu sugebejau ir nusilakt vietiniam kaboke biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stora meska @ 2010 12 23, 12:47)
tai man sunkiausia tikslias iskarpas padaryti, ty apskaiciuoti. O tai niekas nesinaudoja Designa knit7 ar Knitstyleriu, nes man kazkaip ten nepavyksta visko issiaiskinti, gal kas    padetu

Aš naudojuosi DisagnaKnit7 programa. bandau susidraugauti su biggrin.gif
Atsakyti
na mes cia ir ne i tema ax.gif

Palmira ir as parsisiunciau sia programele, bet man tik leidi demo versija. kazkaip viska uzuodu gau nu rezultata bet kaip paziureti kiek akiu kiek eikiu kur kada kir kaip dar nerisu blush2.gif nu kuri vakara prisesiu rimciau ax.gif
Atsakyti
O! Jautiena! Kokia kepurė nereali. Tik man rods pas tuos dolčegabanas, ar kas ten tokie buvo, tai jin dar ir pavelta. Yra gi toks siūlas kur pats susivelia nuo skalbimo, tai man rods taviškė kaip tik tokia ir gautųsi, net gi dar geresnė nei jų good.gif

Aš irgi tą Designaknit parsisiunčiau, jau nulaužtą. Ten pas mane sąsaja rusiška, bet ką ten ant tų brėžinių tie užrašai reiškia (jau kai atspausdini) tai nelabai suprantu. Bandysiu dar pastudijuot...
Atsakyti
tai gal galima ta nulausta gauti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mezgejyte: 28 gruodžio 2010 - 18:25
jautiena nerealiai thumbup.gif thumbup.gif pats didziausias komplimentas is mano vaikio: mamyte ir as tokios noriu ax.gif reiks studijuoti tuos speniukus kaip daryt blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Fantastika, super, puiki kepurė. Šaunuolė Jautiena! thumbup.gif
Atsakyti
mano naujausia ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti