Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(une @ 2010 12 22, 16:57)

Olaiva, laukiu tavo pasirodymo  ax.gif  labai patinka tavo darbu nuotraukos....  ax.gif

blush2.gif
vis dar mezgu.kakla dailinu smile.gif nagai niezti,kaip norisi pabaigti rolleyes.gif

QUOTE(pra @ 2010 12 22, 19:32)
merginos, o ar nebutu izulu paprasyti iskarpeliu? nelabai moku pasidaryti...pvz. ant kokiu 104 cm (gal kas turi...) is vidutinio storumo siuliuku (na, kokiu 2-3 nr virbalais mezgamu...) blush2.gif

as nesidarau iskarpu...tiesiog pagal siula pasimezgu visokiais tankumais,pasiziuriu kuris man labiausiai patinka,tada apsiskaiciuoju akis ir vsio.mezgu,bruzinu...
Atsakyti
QUOTE(Elutė @ 2010 12 21, 16:05)
Sveikos merginos, labai gražūs jūsų mezginiai,  Su pavydu žiūriu į ažūrinius darbelius, labai gražūs. Svajonės apie dvipusę mezgimo mašiną.  thumbup.gif
Kol kas mezgu su Neva, Ką manote apie naudotą Brother KH-891?

jei labai nenudeveta tai kodel gi ne mirksiukas.gif as pati jamiau KH860 senesne ir padrozta gerokai bet patenkinta

pra, na as iskarpu neturiu nes nesidarau neturiu to skaitytuvo.... butu anas gal ir daryciaus bet dabar.... apsiskaiciuoju akis ir su ranka pasipiesiu kaip ka reik ir tiek... paskui mezgu ir apsirasineju kad kita puse identiska butu
Atsakyti
tai man sunkiausia tikslias iskarpas padaryti, ty apskaiciuoti. O tai niekas nesinaudoja Designa knit7 ar Knitstyleriu, nes man kazkaip ten nepavyksta visko issiaiskinti, gal kas padetu
Atsakyti
Sveikos mezgėjytės, turiu ir aš mezgimo mašiną, smagu būtų mokėt megzt kaip jūs mezgat.. Bet su apskaičiavimu (kiek i plotį, kiek į ilgį, rankovių išėmimai) man tikra tragedija. Kazin ar nėra jokios programos mezginių apskaiciavimui.?
unsure.gif
Atsakyti
berods nesirodžiau dar čia su savo gamintais meškinais bigsmile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuviukas:): 23 gruodžio 2010 - 22:48
fainuoliai kokie wub.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus...bandysiu..
Atsakyti
pasirodė ir pirmasis vyriškas megztukas mano sąraše rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
geras thumbup.gif
Atsakyti
Su šventėm visas ! Iškilo klausimas: ar įmanoma mašina užbaigti mezginį? Ar tik rankiniu būdu? Kaip jūs darote? man baisiausias dalykas užbaiginėti... Beje, mano mašiniukas Silveris 280. Ir dar : kodėl mezgant raštą, vienas kraštas lygus gražus, o kitas - tai akis nukrinta, tai siuliukai susipainioja... (ypač mezgant raštą su snaigutėm) g.gif
Atsakyti
pra: speju, kad kairysis krastas problemas kelia?

Zuviukas:): gerai cia 'pavarei'. geri meskiai, ypac antrasis, vyriskas megztinukas tai isvis super, net briedziai toj pacioj linijoj kaip rankoves, taip ir priekis! puikiai padirbeta smile.gif

o as nunarpliojau tokia kepka:

user posted image

o taip pat norejau kaklui toki dideli minksta uzmaunama siltuka nupyskinti, tik kad siuluko pritrukau, tai mazuliukas gavosi:

user posted image

megzta brother kh881 + riberis kr830, siuliukas "Creative Yarn - Reflection" 10% mohair, 10% wool, 80% acrylic, 100g - 550m. kepuriukas 173 akiu, pirmos 40 eiliu stulpeliai 1x1 ilenkiau juos i vidu, kad kepka ant galvos prilaikytu, pagrindine dalis - itempimas 4.1, shot-rowing kas 15 akiu; 'rankove' kaklui 130 akiu, itempimas 4 'fisherman' stulpeliai, vidine dali mezgiau paprastu stulpeliu is kitu siulu, nes teturejau viena matkeli sito margo pilkucio...

lekiu dar i 'pagyru puoda' pasigirti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 12 27, 21:06)
pra: speju, kad kairysis krastas problemas kelia?

Zuviukas:): gerai cia 'pavarei'. geri meskiai, ypac antrasis, vyriskas megztinukas tai isvis super, net briedziai toj pacioj linijoj kaip rankoves, taip ir priekis! puikiai padirbeta smile.gif

o as nunarpliojau tokia kepka:

user posted image

o taip pat norejau kaklui toki dideli minksta uzmaunama siltuka nupyskinti, tik kad siuluko pritrukau, tai mazuliukas gavosi:

user posted image

megzta brother kh881 + riberis kr830, siuliukas "Creative Yarn - Reflection" 10% mohair, 10% wool, 80% acrylic, 100g - 550m. kepuriukas 173 akiu, pirmos 40 eiliu stulpeliai 1x1 ilenkiau juos i vidu, kad kepka ant galvos prilaikytu, pagrindine dalis - itempimas 4.1, shot-rowing kas 15 akiu; 'rankove' kaklui 130 akiu, itempimas 4 'fisherman' stulpeliai, vidine dali mezgiau paprastu stulpeliu is kitu siulu, nes teturejau viena matkeli sito margo pilkucio...

lekiu dar i 'pagyru puoda' pasigirti  cool.gif

atspejai...butent kairysis kraštas...tik įdomu, kodėl...

na bet tavo mezginukas tai... clap_1.gif ploja.gif žodžių pritrūkau..
Atsakyti