Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Nu šaunuolės merginos - tiek grožybių primezgusios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pateršiu ir aš temutę savo paprastais mezginukais su nevuke blush2.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 12 19, 21:50)

nesimato nuotraukytes su briedziais verysad.gif

O suknele tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Is kokiu siulu mezgete ir kiek sumezget?
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2010 12 20, 09:57)

Pateršiu ir aš temutę savo paprastais mezginukais su nevuke  blush2.gif

nieko sau patersiu, labai garzus ir kruopstus darbai, saliko spalva silta silta.
kaip darete raudonos sukneles apacia, rankomis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 20 gruodžio 2010 - 11:24
taiva, tada kartoju briedzius ax.gif

user posted image

ir dar mazu dovaneliu pridedu rolleyes.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mezgejyte: 20 gruodžio 2010 - 15:38
QUOTE(mezgejyte @ 2010 12 20, 14:38)
taiva, tada kartoju briedzius  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Is kokiu siulu mezgate suknutes?
Atsakyti
Sveikos merginos, labai gražūs jūsų mezginiai, Su pavydu žiūriu į ažūrinius darbelius, labai gražūs. Svajonės apie dvipusę mezgimo mašiną. thumbup.gif
Kol kas mezgu su Neva, Ką manote apie naudotą Brother KH-891?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elutė: 21 gruodžio 2010 - 16:10
QUOTE(L@imužė @ 2010 12 20, 10:57)

user posted image

šalis nuostabus thumbup.gif paprastas,bet tame ir visas grozis bigsmile.gif
Atsakyti
labai grazus visu darbeliai, ypac mezgejytes juoda suknute, tokia elegantiska, puikiai padirbeta!
Atsakyti
Juoda is medvilnes su vilna

violetine is super merino

o raudona is deliux mochera nu kazkas tokio g.gif
Atsakyti
jautienos ideti krasteliai,
visi krasteliai numegzti be riberio:

user posted image

user posted image

cia is seno zurnalo "Machine Knit America" biggrin.gif aprasymai eina per kelis puslapius, jeigu issirinktumet kokio norit, tai galiu parasyti kaip.

NR 7 numezgus kokias 2 eiles apacia uzdeti ant adatu ir ismegzti eile ir taip vis kartoti taip ir gaunasi tos klosteles g.gif

nr6: pavyzdyje naudota perfokorta turinti eilute su skylute kas 6-ta aki. korta uzrakinti toj pacioj pozicijoj, cia brother masinom ir pasirinkti 'tuck' i viena puse ant karietos. megzti puse skaiciaus apacios eiluciu su itempimu-2, viena eilute su itempimu+2 isjungus perfokorta, kita puse vel korta ir su itempimu-1, pakabinti apacia ir sumegzti su itempimu+1.

nr15: pradeti uzmetant vaseliu, tada rankomis ar perfokorta + kiaurarascio karieta ismegzti kelias eilutes pasirinkto rasto (nenurodytas) su itempimu-1.

O kuom skiriasi 3;4;5 ?

skiriasi pacia apatine eilute. 3 yra paprasta pakabinta apacia, 4 - puse apacios numezgus, mezginys apverciamas, tada numezgama kita puse ir pakabinama apacia; 5 - puse apacios numezgus, daromas uzmetimas vaseliu, tada mezgama kita puse ir pakabinama apacia.

kad gera info neprapultu smile.gif
Atsakyti
Freke,geri krasteliai.mane kaip tik 6 su 7 domino,reiks bandyt
nes kaip tik grizo pas mane noras megzti,tai siandien kad linguoju tik is lovos islipusi,su chalatu net biggrin.gif
nusimezgiau,einu susiuti,tada apdailinsiu ir puosiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
oj kokiu graziu darbu uzderejo bigsmile.gif thumbup.gif

Olaiva, laukiu tavo pasirodymo ax.gif labai patinka tavo darbu nuotraukos.... ax.gif

man taip rankos niezti, tokios lomkes , labai noriu megzti unsure.gif bet nelabai turiu laiko didesniam darbui, o ka mazo -nesugalvoju blush2.gif
Atsakyti
merginos, o ar nebutu izulu paprasyti iskarpeliu? nelabai moku pasidaryti...pvz. ant kokiu 104 cm (gal kas turi...) is vidutinio storumo siuliuku (na, kokiu 2-3 nr virbalais mezgamu...) blush2.gif
Atsakyti