Nu šaunuolės merginos - tiek grožybių primezgusios
Pateršiu ir aš temutę savo paprastais mezginukais su nevuke
QUOTE(mezgejyte @ 2010 12 19, 21:50)
nesimato nuotraukytes su briedziais
O suknele tai . Is kokiu siulu mezgete ir kiek sumezget?
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2010 12 20, 09:57)
Pateršiu ir aš temutę savo paprastais mezginukais su nevuke
nieko sau patersiu, labai garzus ir kruopstus darbai, saliko spalva silta silta.
kaip darete raudonos sukneles apacia, rankomis?
taiva, tada kartoju briedzius
ir dar mazu dovaneliu pridedu
ir dar mazu dovaneliu pridedu
QUOTE(mezgejyte @ 2010 12 20, 14:38)
taiva, tada kartoju briedzius
Is kokiu siulu mezgate suknutes?
QUOTE(L@imužė @ 2010 12 20, 10:57)
šalis nuostabus paprastas,bet tame ir visas grozis
labai grazus visu darbeliai, ypac mezgejytes juoda suknute, tokia elegantiska, puikiai padirbeta!
Juoda is medvilnes su vilna
violetine is super merino
o raudona is deliux mochera nu kazkas tokio
violetine is super merino
o raudona is deliux mochera nu kazkas tokio
jautienos ideti krasteliai,
visi krasteliai numegzti be riberio:
cia is seno zurnalo "Machine Knit America" aprasymai eina per kelis puslapius, jeigu issirinktumet kokio norit, tai galiu parasyti kaip.
NR 7 numezgus kokias 2 eiles apacia uzdeti ant adatu ir ismegzti eile ir taip vis kartoti taip ir gaunasi tos klosteles
nr6: pavyzdyje naudota perfokorta turinti eilute su skylute kas 6-ta aki. korta uzrakinti toj pacioj pozicijoj, cia brother masinom ir pasirinkti 'tuck' i viena puse ant karietos. megzti puse skaiciaus apacios eiluciu su itempimu-2, viena eilute su itempimu+2 isjungus perfokorta, kita puse vel korta ir su itempimu-1, pakabinti apacia ir sumegzti su itempimu+1.
nr15: pradeti uzmetant vaseliu, tada rankomis ar perfokorta + kiaurarascio karieta ismegzti kelias eilutes pasirinkto rasto (nenurodytas) su itempimu-1.
O kuom skiriasi 3;4;5 ?
skiriasi pacia apatine eilute. 3 yra paprasta pakabinta apacia, 4 - puse apacios numezgus, mezginys apverciamas, tada numezgama kita puse ir pakabinama apacia; 5 - puse apacios numezgus, daromas uzmetimas vaseliu, tada mezgama kita puse ir pakabinama apacia.
kad gera info neprapultu
visi krasteliai numegzti be riberio:
cia is seno zurnalo "Machine Knit America" aprasymai eina per kelis puslapius, jeigu issirinktumet kokio norit, tai galiu parasyti kaip.
NR 7 numezgus kokias 2 eiles apacia uzdeti ant adatu ir ismegzti eile ir taip vis kartoti taip ir gaunasi tos klosteles
nr6: pavyzdyje naudota perfokorta turinti eilute su skylute kas 6-ta aki. korta uzrakinti toj pacioj pozicijoj, cia brother masinom ir pasirinkti 'tuck' i viena puse ant karietos. megzti puse skaiciaus apacios eiluciu su itempimu-2, viena eilute su itempimu+2 isjungus perfokorta, kita puse vel korta ir su itempimu-1, pakabinti apacia ir sumegzti su itempimu+1.
nr15: pradeti uzmetant vaseliu, tada rankomis ar perfokorta + kiaurarascio karieta ismegzti kelias eilutes pasirinkto rasto (nenurodytas) su itempimu-1.
O kuom skiriasi 3;4;5 ?
skiriasi pacia apatine eilute. 3 yra paprasta pakabinta apacia, 4 - puse apacios numezgus, mezginys apverciamas, tada numezgama kita puse ir pakabinama apacia; 5 - puse apacios numezgus, daromas uzmetimas vaseliu, tada mezgama kita puse ir pakabinama apacia.
kad gera info neprapultu
Freke,geri krasteliai.mane kaip tik 6 su 7 domino,reiks bandyt
nes kaip tik grizo pas mane noras megzti,tai siandien kad linguoju tik is lovos islipusi,su chalatu net
nusimezgiau,einu susiuti,tada apdailinsiu ir puosiuosi
nes kaip tik grizo pas mane noras megzti,tai siandien kad linguoju tik is lovos islipusi,su chalatu net
nusimezgiau,einu susiuti,tada apdailinsiu ir puosiuosi
merginos, o ar nebutu izulu paprasyti iskarpeliu? nelabai moku pasidaryti...pvz. ant kokiu 104 cm (gal kas turi...) is vidutinio storumo siuliuku (na, kokiu 2-3 nr virbalais mezgamu...)