Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 12 14, 21:33)
nu jau ta sniego karaliene tai  bigsmile.gif   thumbup.gif 

nepavydekit  ax.gif , man jau tie briedziai pabodo, bet....

dar vieni  blush2.gif
JAI ir JAM

PAVYDIM IR DAR KAIP PAVYDIM
bandziau megzti su sava masina oaveiksliuka ir neisgavo, ir is knugos pagal instrukcija bandziau ir taip kaip _Smilga_ aiskino, nu nesigavo ir viskas sad.gif

Uztat ojojoj kaip PAVYDZIU, norejau tunika sau kaledom su briedziais nusimegzti ir nieko nesigavo, o rankom megzti neturiu kantrybes sad.gif

Ir dar vienas klausimas, ka darote, kad nesiraito saliko krastai. bandziau kaip kad kazkuri mergaite cia sake, megsti dvi krastines tada palikti viena nemegzta aki ir toliau jau vel megzti, bet vistiek raitosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamkaa: 15 gruodžio 2010 - 11:30
QUOTE(jautiena @ 2010 12 09, 16:07)
pirmaja riesine mezgiau 2.5h, antraja - 2h, treciaja 1.5h, geriau neklauskit kam man trecia buvo reikalinga biggrin.gif

lotuliukas.gif nu bet tu saunuole,kaip toli jau nukeliavai mezgimo tuneliais thumbup.gif turi tris rankas turbut,uz tai tokia greita,tam ir trys riesines reikalingos biggrin.gif

QUOTE(jautiena @ 2010 12 09, 20:26)
man irgi butu idomu, nes kazkaip graziai nesigavo iskart geru siulu pradedant, nors itempima is pradziu maza laikau ir kiekviena eile vis didinu iki 'darbinio'.

ar mezgat kas kojines?

liux kojine,o antra panasi i pirmaja?
Atsakyti
Aciu, Mezgejyte 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2010 12 14, 23:48)
o kaip ta toki platu sijona mezgate? is daliu ir susiuvat? gal ir kvailas klausimas, bet as dar nieko didesnio uz kepure nesu mezgusi, tai nezinau...  blush2.gif

Aga is daliu smile.gif
Atsakyti
uhu, kojines viena i kita pakankamai panasios, stai visas amsamblis - mano broliam, bei tevams kaledines dovaneles:

user posted image
megzta brother kh881 + riberis kr830, superwash sock vilna 75%, 420m - 100g

ps. dvi poros is desines yra megztos ir tos pacios spalvos siulo!

Olaiva: tai jau taip, 3 rankas turiu tongue.gif o is tikruju, tai atsitiko taip, kad atroji riesine atrode taip (mano mama pasakytu: "durna ir baznycioj musa"):

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 15 gruodžio 2010 - 20:40
nu ir varom paneles dabar kazkaip rolleyes.gif

bet nesakykit vasara nesimezga blush2.gif o daba tai as bent kas nakti iki kokiu 2val tai pasedziu unsure.gif , bet smagiai

o sitie salikai nesiraito nes ten dvigubas rastas ax.gif
Atsakyti
aha, man irgi tas pats. masina isigijau pradzio birzelio, tai visa vasara taip ir neprisilieciau. o kai atsalo, tai idejos pasipyle kaip is rago gausybes.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 12 10, 23:32)
mergickos ar matet delfi-gyvenimas-mada skirsny kepuriuku idejas?
sita grynas mashininis darbelis, jauciu kopinsiu, gi armani  tongue.gif
user posted image

Labai daug naujų gražių darbų čia pas jus užderėjo 4u.gif , visos šiltuose namučiuose prie mašinų triūsiat thumbup.gif

O pratęsiant pokalbį apie "ragučius", radau straipsniuką rusišką, gal kam bus įdomu...

http://broidery.ru/?p=209
Atsakyti

Radau dar du neblogus puslapiukus, gal pradedančioms bus naudinga:

http://broidery.ru/f...nGuaglimule.pdf

http://broidery.ru/f..._zagrebaeva.pdf
Atsakyti
gerai cia pametejei, vince! ypac ta angliska knyga, jau atsispausdinau, eisiu 'grauzti' biggrin.gif rusiskai as vos tepaskaitau... uzsimirse...

jo gera ten kepurike lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 17 gruodžio 2010 - 01:20
kokia knyga g.gif ka praleidau unsure.gif
Atsakyti
O štai toks megztukėlis
user posted image
Atsakyti